Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(Mia @ 2005 04 15, 08:33)
Pasirodo tik pasiskųsti reikėjo  smile.gif . Šiandien, užtrukusios 44 dienas, atkeliauja mano mielosios  cool.gif . Pilvelį skauda ne tas žodis...  Gyvenimas net labai mielas pasidarė  tongue.gif
Sekmadienį startuoju su clostb 150 mg

O pacios mmm atejo? ar su duphastonu? 4u.gif

sekmingos stimuliacijos thumbup.gif

dole, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super
Atsakyti
Geras, Dolė  . Tik dabar pasiskaičiau  Dole, laikyk savo angeliuką stipriai kad nepabėgtų 

merginos ,baikit nono.gif , juk dar neaišku , šiandien vakare pasakysiu, gryžusi iš gyditojos, tik ar ji jau matys ..... g.gif blogai jaučiuosi visas 4 dienas mano kūno temperatūra 37 ir nekrenta, ar tai normalu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolė: 15 balandžio 2005 - 10:35
QUOTE(dolė @ 2005 04 15, 10:34)
merginos ,baikit nono.gif , juk dar neaišku , šiandien vakare pasakysiu, gryžusi iš gyditojos, tik ar ji jau matys ..... g.gif  blogai jaučiuosi visas 4 dienas mano kūno temperatūra 37 ir nekrenta, ar tai normalu?

dole, normalu, jei nestuke.gif 4u.gif laikau kumstukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė M. @ 2005 04 15, 08:07)
egliuzke,
girdėjau, turi 3 folikulus  mirksiukas.gif  tai tiesiog idealu, šaunuolė  4u.gif

Pas mane 3 po 8 ir 1 - 12 new_russian.gif
Atsakyti
Tai kiek supratau kašką sveikinsim greitai mirksiukas.gif (Dole aš čia į tave biggrin.gif)
Atsakyti

Dole, tai kad tu pasakoji tikriausius nėštumo požymius tongue.gif

Bonda, pačios atėjo. Dar gi tik svarsčiau ar pradėjus čia duphastoną gert. Ačiū už linkėjimus wub.gif . Tikiuosi kai tu gimdysi aš su pilvu jau vaikščiosiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 04 15, 11:30)

Bonda,  pačios atėjo. Dar gi tik svarsčiau ar pradėjus čia duphastoną gert. Ačiū už linkėjimus  wub.gif . Tikiuosi kai tu gimdysi aš su pilvu jau vaikščiosiu  tongue.gif

wub.gif Mia, taip ir bus thumbup.gif wub.gif

egliuzke, nwet 4 folikulai??? oho 4u.gif sprogdina tau juos? ar leis patiem ovuliuot??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 04 15, 11:34)
wub.gif Mia, taip ir bus thumbup.gif  wub.gif

egliuzke, nwet 4 folikulai??? oho 4u.gif  sprogdina tau juos? ar leis patiem ovuliuot??? ax.gif

Dar nežinau šiandien manau sužinosiu, nes eisiu pas gydytoja ax.gif
Atsakyti
[quote=dolė,2005 04 15, 10:34]
merginos ,baikit nono.gif , juk dar neaišku , šiandien vakare pasakysiu, gryžusi iš gyditojos, tik ar ji jau matys ..... g.gif blogai jaučiuosi visas 4 dienas mano kūno temperatūra 37 ir nekrenta, ar tai normalu?

Tikuosi Tau šiandien patvirtins, kad esi neštukė.
Aš kompą turiu tik darbe, tai visas naujienas sužinosiu tik pirmadienį.
Sėkmės Dole
Atsakyti
Dole sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na va ir aš su savo naujienom....
Vyro tyrimai tiesiog įdealūs, viskas arba normos ribose arba net daugiau nei reikia.

Kaip juokiames su juo Veislinis jis pas mus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Na merginos laikykit kumštukus iki pat gegužės 2 kaškur, tada bus aišku ar kas pavyko ar ne wub.gif
Atsakyti
Paziurekit koks efektyvumo skirtumas procentaliai:

http://www.ma-ma.ru/...hp/p1/1625/m4m1

FSH preparatai tai, kaip suprantu, Gonalis ir Puregonas?
Atsakyti