Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

Mia, kaip sekas mmm issaukti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mia drinks_cheers.gif ,

kur tu dingai? cry.gif pasiilgojau biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif kur visos policistukės, kovojančios su cistomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė M. @ 2005 04 14, 13:56)
biggrin.gif  kur visos policistukės, kovojančios su cistomis mirksiukas.gif

Dirbam dirbam biggrin.gif
Atsakyti
egliuzke,
girdėjau, turi 3 folikulus mirksiukas.gif tai tiesiog idealu, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 04 14, 09:04)
Mia, kaip sekas mmm  issaukti? mirksiukas.gif

Pasirodo tik pasiskųsti reikėjo smile.gif . Šiandien, užtrukusios 44 dienas, atkeliauja mano mielosios cool.gif . Pilvelį skauda ne tas žodis... Gyvenimas net labai mielas pasidarė tongue.gif
Sekmadienį startuoju su clostb 150 mg

Egle M., , nu nedingstu aš, ale kai neturiu kuo pasigirt ar pasiguost, tai ir nerašau ax.gif . Bet malonu kad pasiilgsti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mia: 15 balandžio 2005 - 08:51
vat vat, įrašiau ir tave į stebuklingąjį sąrašėlį biggrin.gif

lauksim tavo rezultatų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė M. @ 2005 04 15, 06:57)
vat vat, įrašiau ir tave į stebuklingąjį sąrašėlį  biggrin.gif

lauksim tavo rezultatų  4u.gif

Geras, Dolė nestuke.gif . Tik dabar pasiskaičiau smile.gif Dole, laikyk savo angeliuką stipriai kad nepabėgtų 4u.gif

Egle M., dėl to sąrašėlio: taigi praktiškai visą forumą ir reikia įrašyti į kviečiančių gandrus sąrašą - vienaip ar kitaip, visos kviečiasi smile.gif . Aš laukdama mmm irgi kviečiausi, nesvarbu kad tik laukiau, be jokių IUI ar vaistukų ax.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 04 15, 10:12)

Egle M., dėl to sąrašėlio: taigi praktiškai visą forumą ir reikia įrašyti į kviečiančių gandrus sąrašą - vienaip ar kitaip, visos kviečiasi  smile.gif . Aš laukdama mmm irgi kviečiausi, nesvarbu kad tik laukiau, be jokių IUI ar vaistukų  ax.gif

4u.gif

mūsų merginos, turinčios įvairių probelmų, gandrus kviečia pastiprintai tongue.gif
Atsakyti
Man dabar 26 c.d. po stimuliavimo. Buvo daug užsimezgusių folikulų (sakė gal 10 vnt.) Vienas ar du buvo užaugę iki reikiamo dydžio. Dabar vaikštau išsipūtusi, kaip burbulas cry.gif Kada tas pilvas susitrauks? g.gif Gal kas žinote?
Atsakyti
Era, jeigu bus nėštumas, tai po devynių mėnesių biggrin.gif
O jeigu rimtai, tai gal vertėtų pasirodyti gydytojai, nes iš pasakymo, kad "daug folikulų" galima spėti, kad esi policistukė g.gif Bet kokiu atveju, jei labai vargina pilvo išsipūtimas po ovuliacijos, gerk daug negazuotų skyčių (bent porą litrų per dieną).
O jei nebus nėštumo, tai kartu su mėnesinėmis pilvas turėtų subliukšti....
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2005 04 15, 10:29)
Era, jeigu bus nėštumas, tai po devynių mėnesių biggrin.gif
O jeigu rimtai, tai gal vertėtų pasirodyti gydytojai, nes iš pasakymo, kad "daug folikulų" galima spėti, kad esi policistukė g.gif Bet kokiu atveju, jei labai vargina pilvo išsipūtimas po ovuliacijos, gerk daug negazuotų skyčių (bent porą litrų per dieną).
O jei nebus nėštumo, tai kartu su mėnesinėmis pilvas turėtų subliukšti....

Ačiū tau, Daiva už patarimą smile.gif
Taip, aš policistukė.
Gerti daug skysčių? Vengiu valgyti, gerti. Man jau ir taip depresija nuo tokio pilvo cry.gif Kai išgersiu 2 l skysčių, tai sprogsiu.
Atsakyti