Mia ,
kur tu dingai? pasiilgojau
kur tu dingai? pasiilgojau
kur visos policistukės, kovojančios su cistomis
QUOTE(Eglė M. @ 2005 04 14, 13:56)
kur visos policistukės, kovojančios su cistomis
Dirbam dirbam
egliuzke,
girdėjau, turi 3 folikulus tai tiesiog idealu, šaunuolė
girdėjau, turi 3 folikulus tai tiesiog idealu, šaunuolė
QUOTE(bonda @ 2005 04 14, 09:04)
Mia, kaip sekas mmm issaukti?
Pasirodo tik pasiskųsti reikėjo . Šiandien, užtrukusios 44 dienas, atkeliauja mano mielosios . Pilvelį skauda ne tas žodis... Gyvenimas net labai mielas pasidarė
Sekmadienį startuoju su clostb 150 mg
Egle M., , nu nedingstu aš, ale kai neturiu kuo pasigirt ar pasiguost, tai ir nerašau . Bet malonu kad pasiilgsti
vat vat, įrašiau ir tave į stebuklingąjį sąrašėlį
lauksim tavo rezultatų
lauksim tavo rezultatų
QUOTE(Eglė M. @ 2005 04 15, 06:57)
Geras, Dolė . Tik dabar pasiskaičiau Dole, laikyk savo angeliuką stipriai kad nepabėgtų
Egle M., dėl to sąrašėlio: taigi praktiškai visą forumą ir reikia įrašyti į kviečiančių gandrus sąrašą - vienaip ar kitaip, visos kviečiasi . Aš laukdama mmm irgi kviečiausi, nesvarbu kad tik laukiau, be jokių IUI ar vaistukų
QUOTE(Mia @ 2005 04 15, 10:12)
Egle M., dėl to sąrašėlio: taigi praktiškai visą forumą ir reikia įrašyti į kviečiančių gandrus sąrašą - vienaip ar kitaip, visos kviečiasi . Aš laukdama mmm irgi kviečiausi, nesvarbu kad tik laukiau, be jokių IUI ar vaistukų
mūsų merginos, turinčios įvairių probelmų, gandrus kviečia pastiprintai
Era, jeigu bus nėštumas, tai po devynių mėnesių
O jeigu rimtai, tai gal vertėtų pasirodyti gydytojai, nes iš pasakymo, kad "daug folikulų" galima spėti, kad esi policistukė Bet kokiu atveju, jei labai vargina pilvo išsipūtimas po ovuliacijos, gerk daug negazuotų skyčių (bent porą litrų per dieną).
O jei nebus nėštumo, tai kartu su mėnesinėmis pilvas turėtų subliukšti....
O jeigu rimtai, tai gal vertėtų pasirodyti gydytojai, nes iš pasakymo, kad "daug folikulų" galima spėti, kad esi policistukė Bet kokiu atveju, jei labai vargina pilvo išsipūtimas po ovuliacijos, gerk daug negazuotų skyčių (bent porą litrų per dieną).
QUOTE(Daiva @ 2005 04 15, 10:29)
Era, jeigu bus nėštumas, tai po devynių mėnesių
Ačiū tau, Daiva už patarimą
Taip, aš policistukė.
Gerti daug skysčių? Vengiu valgyti, gerti. Man jau ir taip depresija nuo tokio pilvo Kai išgersiu 2 l skysčių, tai sprogsiu.