Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

beje, nėštumo metu žadu veidrodyje žiūrėti tik į gražiausią savo kūno dalį - pvz., nosį (o ne į pilvą, prastą odą, kuri dažnai suprastėja, ar ištinusias kojas), kad būtų kuo mažiau streso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė M. @ 2005 04 11, 14:09)
aš irgi be pudros nė žingsnio  smile.gif  be pudros Eglė - ragana  biggrin.gif (kraujagyslės išsiplėtusios, ir spuogai laikas nuo laiko paberia - bet vis tiek aš - gražuolė  tongue.gif  /čia bajeris, jei ką/)

žinoma Egle, kas mus daugiau pagirs jei nepačios biggrin.gif
Bonda matai aš Diane tik 3 mėn gėriau, tai gal man nespėjo visi tiesiog išnykti g.gif
O aš žiūrėsiu į pilvuką, kaip būsiu nėščia jaučiu ji man bus pati gražiausia vieta wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuzke: 11 balandžio 2005 - 14:21
QUOTE(egliuzke @ 2005 04 11, 14:19)
žinoma Egle, kas mus daugiau pagirs jei nepačios biggrin.gif
Bonda matai aš Diane tik 3 mėn gėriau, tai gal man nespėjo visi tiesiog išnykti  g.gif
O aš žiūrėsiu į pilvuką, kaip būsiu nėščia jaučiu ji man bus pati gražiausia vieta  wub.gif  wub.gif

o as 7 metus kazkur smile.gif

i pilvuka dar neziuriu, nes nesimato biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif i spuogus irgi, nes uzmaskuoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 04 11, 14:50)
o as 7 metus kazkur smile.gif

i pilvuka dar neziuriu, nes nesimato biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif i spuogus irgi, nes uzmaskuoti biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

OOOO kur 3 mėn, kur 7 met biggrin.gif, bet ateis laikas pradėsi žiūrėti biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Policistukės, o iškviest mmm, neužtenka duphastoną pagerti 5 dienas (po 2 tab.)? rolleyes.gif Gal kas žino?

Nebeturiu kantrybės visai visai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 04 12, 08:41)
Policistukės, o iškviest mmm, neužtenka duphastoną pagerti 5 dienas (po 2 tab.)?  rolleyes.gif  Gal kas žino?

net nezinau... paskutiniuoju metu as po viena gerdavau 10 dienu... bet man yra buve ir taip (cia pries kelis emtus), kad jos neatejo vis tiek,tai tada po dvi dar geriau kazkiek, paaskui vel - kad daktaras sake - nu blyn arkliskos dozes...
Atsakyti
Aš tai gerdavau ir man skirdavo tol, kol nepradėdavo jau teplioti, nesvarbu kiek dienų, bet žinoma geriau pasitarti su savo gydytoju
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 04 12, 08:41)
Policistukės, o iškviest mmm, neužtenka duphastoną pagerti 5 dienas (po 2 tab.)?  rolleyes.gif  Gal kas žino?

O tu Mia nenori savo gydytojai paskambinti tiesiog ir paklausti, ji geriau žino, bet šeip jei savo nuomonę pasakyčiau tai galima 5 dienas duphastoną po 2 tab. 4u.gif (man buvo taip išrašę)
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2005 04 12, 06:48)
O tu Mia nenori savo gydytojai paskambinti tiesiog ir paklausti, ji geriau žino, bet šeip jei savo nuomonę pasakyčiau tai galima 5 dienas duphastoną po 2 tab.  4u.gif  (man buvo taip išrašę)

Ačiū, merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nu tai aš žinau, ką pasakys, lieps 10 d. gerti po 2 tab.... O tau, egliuzke, atejo mmm po tu 5 dienu duphastono?
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 04 12, 08:51)
Ačiū, merginos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nu tai aš žinau, ką pasakys, lieps 10 d. gerti po 2 tab....  O tau, egliuzke, atejo mmm po tu 5 dienu duphastono?

Taip, aš su duhastonu visada išsišaukdavau mmm
Atsakyti
Mia
O aš gerdavau dupfastona 10dienų po 1(arba taip pačiai Provera)
Ir man nuo jų baigimo praėjus 2-3dienom atsiranda mmm,sakė kitom atsiranda dar nepabaigus gerti,tai tada reikia nutraukti vaistų gėrimą. Čia jau priklauso nuo to kiek tau to progesterono trūksta
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2005 04 12, 11:54)
Mia
O aš gerdavau dupfastona 10dienų po 1(arba taip pačiai Provera)
Ir man nuo jų baigimo praėjus 2-3dienom atsiranda mmm,sakė kitom atsiranda dar nepabaigus gerti,tai tada reikia nutraukti vaistų gėrimą. Čia jau priklauso nuo to kiek tau to progesterono trūksta

Taip man butent taip ir budavo, kazkur po 9-10tabletes isgerimo ateidavo mmm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusijaa: 12 balandžio 2005 - 14:38