beje, nėštumo metu žadu veidrodyje žiūrėti tik į gražiausią savo kūno dalį - pvz., nosį (o ne į pilvą, prastą odą, kuri dažnai suprastėja, ar ištinusias kojas), kad būtų kuo mažiau streso
QUOTE(Eglė M. @ 2005 04 11, 14:09)
aš irgi be pudros nė žingsnio be pudros Eglė - ragana (kraujagyslės išsiplėtusios, ir spuogai laikas nuo laiko paberia - bet vis tiek aš - gražuolė /čia bajeris, jei ką/)
žinoma Egle, kas mus daugiau pagirs jei nepačios
Bonda matai aš Diane tik 3 mėn gėriau, tai gal man nespėjo visi tiesiog išnykti
O aš žiūrėsiu į pilvuką, kaip būsiu nėščia jaučiu ji man bus pati gražiausia vieta
QUOTE(egliuzke @ 2005 04 11, 14:19)
žinoma Egle, kas mus daugiau pagirs jei nepačios
O aš žiūrėsiu į pilvuką, kaip būsiu nėščia jaučiu ji man bus pati gražiausia vieta
o as 7 metus kazkur
i pilvuka dar neziuriu, nes nesimato i spuogus irgi, nes uzmaskuoti
QUOTE(bonda @ 2005 04 11, 14:50)
o as 7 metus kazkur
OOOO kur 3 mėn, kur 7 met , bet ateis laikas pradėsi žiūrėti
Policistukės, o iškviest mmm, neužtenka duphastoną pagerti 5 dienas (po 2 tab.)? Gal kas žino?
Nebeturiu kantrybės visai visai
QUOTE(Mia @ 2005 04 12, 08:41)
Policistukės, o iškviest mmm, neužtenka duphastoną pagerti 5 dienas (po 2 tab.)? Gal kas žino?
net nezinau... paskutiniuoju metu as po viena gerdavau 10 dienu... bet man yra buve ir taip (cia pries kelis emtus), kad jos neatejo vis tiek,tai tada po dvi dar geriau kazkiek, paaskui vel - kad daktaras sake - nu blyn arkliskos dozes...
QUOTE(Mia @ 2005 04 12, 08:41)
O tu Mia nenori savo gydytojai paskambinti tiesiog ir paklausti, ji geriau žino, bet šeip jei savo nuomonę pasakyčiau tai galima 5 dienas duphastoną po 2 tab. (man buvo taip išrašę)
QUOTE(egliuzke @ 2005 04 12, 06:48)
O tu Mia nenori savo gydytojai paskambinti tiesiog ir paklausti, ji geriau žino, bet šeip jei savo nuomonę pasakyčiau tai galima 5 dienas duphastoną po 2 tab. (man buvo taip išrašę)
Ačiū, merginos
Nu tai aš žinau, ką pasakys, lieps 10 d. gerti po 2 tab.... O tau, egliuzke, atejo mmm po tu 5 dienu duphastono?
QUOTE(Mia @ 2005 04 12, 08:51)
Ačiū, merginos
Nu tai aš žinau, ką pasakys, lieps 10 d. gerti po 2 tab.... O tau, egliuzke, atejo mmm po tu 5 dienu duphastono?
Taip, aš su duhastonu visada išsišaukdavau mmm
Mia
O aš gerdavau dupfastona 10dienų po 1(arba taip pačiai Provera)
Ir man nuo jų baigimo praėjus 2-3dienom atsiranda mmm,sakė kitom atsiranda dar nepabaigus gerti,tai tada reikia nutraukti vaistų gėrimą. Čia jau priklauso nuo to kiek tau to progesterono trūksta
Ir man nuo jų baigimo praėjus 2-3dienom atsiranda mmm,sakė kitom atsiranda dar nepabaigus gerti,tai tada reikia nutraukti vaistų gėrimą. Čia jau priklauso nuo to kiek tau to progesterono trūksta
QUOTE(paiduke @ 2005 04 12, 11:54)
Mia
Taip man butent taip ir budavo, kazkur po 9-10tabletes isgerimo ateidavo mmm