Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(Mia @ 2005 04 04, 15:25)
Labas pražuvėle  drinks_cheers.gif

nu, nebūtų pirmadienis, viskas iš nagų krenta, ir pasisveikint užmiršau...

nugi labas!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 03 14, 09:30)
na, mane spuogai ir nuo brendimo labai kankino...  sad.gif  ko tik nenaudojau, ka tik nedariau (o mama mano dermatovenerologe)... visas naujausias priemone sir t.t - niekas negelbejo, kol negeriau KT... O paskui nutraukus - vel paugle pasijutau tongue.gif  bet metforminas vel gelbejo 4u.gif  O dabar - nu su pudra vel draugauju... tongue.gif  nors nera taip baisu, kai nutraukus KT 4u.gif

Aš ir turiu tą spuogų problemą unsure.gif , kaip geriu KT jų mažiau būna, o kaip negeriu tai košmaras verysad.gif , dabar nustojau gert KT ir jaučiu vėl taspats bus, irgi teks draugauti su pudra, nu bet ko nepadarysi dėl mažiuko wub.gif
Atsakyti

Man mmm neateina... cry.gif

Jau 40 c.d. šiandien. Ir metforminas nepadeda, ir gertas clostylbegytas absoliučiai nesuveikė.
Nu negėriau duphastono, galvojau pačios ateis. doh.gif

Ar čia dėl to, kad progesteronas mano šį ciklą buvo nerealiai mažas?

Gydytoja 16 c.d. sakė kad gleivinė nemaža, o nuo jos nepriklauso mmm pasirodymas? Ta prasme, kad ir anovuliacinis ciklas, jei gleivinė didelė, tai mmm prasideda?

Ai, nežinau, ko čia parašiau, matyt pasiguost norėjau doh.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 04 11, 08:44)

Ai, nežinau, ko čia parašiau, matyt pasiguost norėjau  doh.gif

4u.gif

4u.gif nu ateis tos tos gun_rifle.gif o dar geriau kad neateitų dėl teisingos priežasties good.gif
Atsakyti
Mia, jei gleivinė nemaža, tai tikrai turėtų mmm ateiti g.gif Gal tau verta iššaukti mmm, jei esi tikra, kad nėra nėštumo? Gal Miglužė patartų - neišmanau aš nieko apie policistukes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2005 04 11, 06:03)
Mia, jei gleivinė nemaža, tai tikrai turėtų mmm ateiti g.gif Gal tau verta iššaukti mmm, jei esi tikra, kad nėra nėštumo? Gal Miglužė patartų - neišmanau aš nieko apie policistukes blush2.gif

Ačiū, Daiva, normaliai tu apie viską išmanai 4u.gif Dėl gleivinės ir norėjau sužinoti. Mano gydytoja stebėjosi, kad folikulai neauga, o gleivinė labai graži.

Nėštumo testo nekyla ūpas daryti, nes 27 c.d. matavausi progesteroną - buvo 2,38 doh.gif

Atsakyti
Mia, gerk duphastona gal geriau, jei tikrai zinai, kad ne nestuke.gif man taip buvo po antros stimuliacijos, bet as geriua duphastona is karto...
o pas gydytoja negali nueit? g.gif

egliuzke, as kai dabar esu nestuke.gif , tai nuo spuogu neatsiginu... jetus, kaip mane jie nervina... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 04 11, 14:52)
jetus, kaip mane jie nervina... cry.gif

o tai ko? eis ir praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 04 11, 13:52)
egliuzke, as kai dabar esu nestuke.gif , tai nuo spuogu neatsiginu... jetus, kaip mane jie nervina... cry.gif

mane jie ir nervoja, nu po DIANE šiektiek yra apmažėję, bet neišnykę
Egle nėra taip lengva blush2.gif , jau pas mane jie ir apmašėję, bet vistiek ilgai gyja ir atrodai kaip raganas, su ne dailia oda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė M. @ 2005 04 11, 13:58)
o tai ko?  eis ir praeis  mirksiukas.gif

oi, begeriant KT buvau pripratu jau be pudros gyvent 4u.gif , o dabar be jos ne zingsnio... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2005 04 11, 14:02)
mane jie ir nervoja, nu po DIANE šiektiek yra apmažėję, bet neišnykę
Egle nėra taip lengva  blush2.gif , jau pas mane jie ir apmašėję, bet vistiek ilgai gyja ir atrodai kaip raganas, su ne dailia oda  schmoll.gif

as kol Diane geriau buvo viskas ok - praktiskai ne vieno spuogelio thumbup.gif Tik nustojau - sakiai g.gif Paskui "Metformina" begeriant irgi pasitaise, o dabar vel - kapiecas tongue.gif
Atsakyti
aš irgi be pudros nė žingsnio smile.gif be pudros Eglė - ragana biggrin.gif (kraujagyslės išsiplėtusios, ir spuogai laikas nuo laiko paberia - bet vis tiek aš - gražuolė tongue.gif /čia bajeris, jei ką/)
Atsakyti