Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(Mia @ 2005 03 10, 14:45)
Parašysiu i AŽ  4u.gif

Aciu, statistika puiki sakyciau
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2005 03 08, 20:13)
mane nuo kokiu 14 metu kankina spuogai,pauglystej buvo aisku zymiai daugiau,bet dabar irgi nemazai
Ir nei KT nei metforminas man ju nepanaikino,na gal turputi maziau,bet vistiek daug sad.gif

na, mane spuogai ir nuo brendimo labai kankino... sad.gif ko tik nenaudojau, ka tik nedariau (o mama mano dermatovenerologe)... visas naujausias priemone sir t.t - niekas negelbejo, kol negeriau KT... O paskui nutraukus - vel paugle pasijutau tongue.gif bet metforminas vel gelbejo 4u.gif O dabar - nu su pudra vel draugauju... tongue.gif nors nera taip baisu, kai nutraukus KT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LINCE @ 2005 01 04, 18:21)
Mia parašė tiesą.Šis vaistas skiriamas diabetui gydyt.Nors man su insulinu problemų nebuvo,bet gyd. vis tiek skyrė.Motyvavo ,kad gydymas turėtų būti efektyvesnis.
Galiu klyst ,bet Anelijai U. ,atrodo ,skyrė. blink.gif

Atsakyti
Sveikutės,
Man jau nuo 17metų diagnozuota Policistinių kiašidžių sindromas (dabar man 23). Nuo tada tikrų mėnesinių neturėjau. Lankiausi pas Gyd.Stankevičių. Jis labai propaguoja kontraceptines, tai ir gėriau - iš pradžių Diane, po to cileste. Vaikų dar neplanavau, o ir nesitikėjau. Draugas mano padėtį žinojo, bet vaikus labai mylėjo. Abu buvom sutarę kol nebus vaikų - nebus ir vedybų. Nu ir po nepertraukiamo 3 - 4 metų cilest gėrimo nusprendžiau pasitikrinti (negerti kontraceptikų)- gal gi jau tos mėnesinės pačios atsiras. Neatsirado... Tai ir toliau pradėjau gert cilest, kol supratau kad... laukiuosi thumbup.gif Jau laimės visiems buvo pilnos kelnės!!! Tada vasarą sekė vedybos, o dabar esam labai laimingi supdami dukriuką. Buvau girdėjusi kad nevisada po neštumo pasveikstama nuo PCOS, tai nelabai ir tikėjausi. Bet! Jau sulaukiau dviejų tikrų mėnesinių!!! thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

Linkiu visoms pasveikti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stilka: 04 balandžio 2005 - 13:40
QUOTE(stilka @ 2005 04 04, 14:39)

Linkiu visoms pasveikti

Aciu stilka wub.gif tavo istorija tikrai paguodzianti thumbup.gif
Atsakyti
Stilka, ačiū už istoriją 4u.gif

Aš manau, kad tos kurios turi policistines kiaušides, turi stengtis gimdyti kuo anksčiau (lengva pasakyti tongue.gif ), kad liga neįsisenėtų. Amžius čia tikriausiai labai svarbu.

Papasakosiu kas mano fronte: Pasitikrinau aną savaitę hormonus - Progesteroną ir testosteroną. Dėl prog tai buvau apakus - tik 2,37 .... cry.gif. Čia 27 ciklo dieną (naiviai tikėjausi vėlyvos ovuliacijos). O kažkada buvo 12...

Bet testosteronas tai pasikeitė į gerą pusę - nuo 3,6 sumažėjo iki 1,5. Dabar telpa į normą. Gerai, reiškia dexamethazonas jį man mažina.
Atsakyti
Mia,
su testosteronu aš nepažįstama, bet dėl progesterono, jei tu tiksliai nežinai, kada buvo O, dar nematau reikalo jaudintis, nes tai gali reikšti, kad tau greitai prasidės mens, todėl kad progesterono kiekis prieš jas mažėja, o BT parą-dvi prieš nukrenta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė M. @ 2005 04 04, 12:21)
Mia,
su testosteronu aš nepažįstama, bet dėl progesterono, jei tu tiksliai nežinai, kada buvo O, dar nematau reikalo jaudintis, nes tai gali reikšti, kad tau greitai prasidės mens, todėl kad progesterono kiekis prieš jas mažėja, o BT parą-dvi prieš nukrenta  mirksiukas.gif

Labas pražuvėle drinks_cheers.gif

Š man su tom ovuliacijom doh.gif . Man jau 33 c.d. (tas 2,37 buvo 27 ciklo dieną), o mėnesinių nėra. BT niekada nematavau.
O prieš kiek laiko iki mmm prog pradeda mažėt? Kas žino? g.gif

Ir metforminas negelbėja cry.gif
Atsakyti
QUOTE(stilka @ 2005 04 04, 13:39)
Sveikutės,
Man jau nuo 17metų diagnozuota Policistinių kiašidžių sindromas (dabar man 23). Nuo tada tikrų mėnesinių neturėjau. Lankiausi pas Gyd.Stankevičių. Jis labai propaguoja kontraceptines, tai ir gėriau - iš pradžių Diane, po to cileste. Vaikų dar neplanavau, o ir nesitikėjau. Draugas mano padėtį žinojo, bet vaikus labai mylėjo. Abu buvom sutarę kol nebus vaikų - nebus ir vedybų. Nu ir po nepertraukiamo 3 - 4 metų cilest gėrimo nusprendžiau pasitikrinti (negerti kontraceptikų)- gal gi jau tos mėnesinės pačios atsiras. Neatsirado... Tai ir toliau pradėjau gert cilest, kol supratau kad... laukiuosi thumbup.gif Jau laimės visiems buvo pilnos kelnės!!! Tada vasarą sekė vedybos, o dabar esam labai laimingi supdami dukriuką. Buvau girdėjusi kad nevisada po neštumo pasveikstama nuo PCOS, tai nelabai ir tikėjausi. Bet! Jau sulaukiau dviejų tikrų mėnesinių!!! thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Linkiu visoms pasveikti

stilka, tikrai tavo istorija teikianti vilties 4u.gif tikiuos, akd buvusios lapkritinukes pedom seks ir busima lapkritinuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 04 04, 14:25)
Labas pražuvėle  drinks_cheers.gif

Š man su tom ovuliacijom  doh.gif . Man jau 33 c.d. (tas 2,37 buvo 27 ciklo dieną), o mėnesinių nėra. BT niekada nematavau.
  O prieš kiek laiko iki mmm prog pradeda mažėt? Kas žino?  g.gif

Ir metforminas negelbėja  cry.gif

Mia, o kiek metformino geri? nepadidino tau dozes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 04 04, 15:25)
Labas pražuvėle  drinks_cheers.gif

Š man su tom ovuliacijom  doh.gif . Man jau 33 c.d. (tas 2,37 buvo 27 ciklo dieną), o mėnesinių nėra. BT niekada nematavau.
  O prieš kiek laiko iki mmm prog pradeda mažėt? Kas žino?  g.gif

Ir metforminas negelbėja  cry.gif

taisyklingai pradeda mažėti parą-dvi prieš; o progesteronas veikia BT (ją pakelia po ovuliacijos) ir ją 'nuleidžia' biggrin.gif (norėjau įmesti nuorodą su hormonine ciklo išraiška, bet ant smūgio neradau ax.gif )

PROG dar gali būti žemas vien dėl to, kad O taip ir nebuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė M. @ 2005 04 04, 12:33)
PROG dar gali būti žemas vien dėl to, kad O taip ir nebuvo unsure.gif

Nu tai va, čia ir yra mano variantas doh.gif . Vakar pradėjau gerti duphastoną, nenusiteikus mmm laukti dar mėnesį...
Atsakyti