Klausykit, merginos, jus cia viska visos zinot.
Tai gal pasakysite man: o kodel yra taip, kad skydliaukes hormonas (TTH) beveik dvigubai virsija normas?
Ir ar gali butent del to buti visos sitos nesamones su anovuliacijomis ir policistoze?
Gal kuriai nors is jusu taip yra ar buvo?
Laiminga,man taip nėra ,bet tai tikrai gali būti ir tikriausiai yra tavo sutrikimo priežastis.
Skydliaukės sutrikimai kažkaip su tuo susiję,tik aš nelabai išmanau.
Skydliaukės sutrikimai kažkaip su tuo susiję,tik aš nelabai išmanau.
QUOTE (Laiminga @ 2004 05 10, 09:08) |
Klausykit, merginos, jus cia viska visos zinot. Tai gal pasakysite man: o kodel yra taip, kad skydliaukes hormonas (TTH) beveik dvigubai virsija normas? Ir ar gali butent del to buti visos sitos nesamones su anovuliacijomis ir policistoze? Gal kuriai nors is jusu taip yra ar buvo? |
Laiminga, kažkur skaičiau, vienos iš problemų, neleidžiančios pastot, yra skydliuakės problemos - užtenka jas pašalint, išgydyt ir tada atkeliauja .
Na pradziuginot mane
Leksiu tada artimiausiu metu pas endokrinologa, tegu gydo mano skydliauke.
Gal tikrai tik del to niekaip nesulaukiu...
Gerai butu, kad tokio gydymo uztektu...
Leksiu tada artimiausiu metu pas endokrinologa, tegu gydo mano skydliauke.
Gal tikrai tik del to niekaip nesulaukiu...
Gerai butu, kad tokio gydymo uztektu...
Aš šiandien po darbo einu pas gydytoją su labai nesmagia savo diagnoze.
Savo ginekologe net iš atostogų iššaukiau.
Pažiūrėsim ką pasakys..................
Jei nieko gero neišgirsiu, gal ką merginos galit rekomenduot Kaune?
Turiu galvoj, tikrus speciaklistus.
Ačiū.
Savo ginekologe net iš atostogų iššaukiau.
Pažiūrėsim ką pasakys..................
Jei nieko gero neišgirsiu, gal ką merginos galit rekomenduot Kaune?
Turiu galvoj, tikrus speciaklistus.
Ačiū.
mielos merginos kurias kamuoja sis policistiniu kiausidziu sindromas
nebijokite viskas gali buti gerai, tik reikia pas protinga gydytoja kreiptis.
mane kamavo ta pati problema, as verkiau ir galvojau kad busiu bevaike,
lankiausi pas begale gydytoju, kurie matyt visai nieko apie tai neismano ir visokias pastiles istisus metus liepia ciulpti, tarp kita ko is po stalo prekiaujamomis.
kai kurios gydytojos netgi durne isvadino ir naivuole....
buvo labai sunku, bijojau su kuo apie tai pasisneketi, jauciau nepilnavertiskuma.........
taciau laimei, suzinojau kad yra tokia Vaisingumo klinika
ir toks gydytojas DIRZAUSKAS
jo vardas man dabar kaip dievo skamba.
4metus galvojau esanti nevaisinga, o siam gydytojui pradejus operatyvu ir profesionalu stimuliacijos gydyma
as po triju menesiu pasijutau nescia.
dabar turiu puiku mazyti pramustgalvi, kuri labai myliu ir neisivaizduoju, kaip be jo gyvenciau.
merginos, jei jauciat, kad gydytoja, kuri jus gydo, stokoja kompetencijos, nepabijokit ir atsisakykit jos. eikit pas ta kuri zino ka daro ir po keletos stimuliacijos kursu jus padarys laimingiausia pasaulyje.
na manau kad supratot kuo norejau pasidalinti
uz klaidas atsiprasau, jau trecia naktis mano pabirutis neleidzia man issimiegoti.
nebijokite viskas gali buti gerai, tik reikia pas protinga gydytoja kreiptis.
mane kamavo ta pati problema, as verkiau ir galvojau kad busiu bevaike,
lankiausi pas begale gydytoju, kurie matyt visai nieko apie tai neismano ir visokias pastiles istisus metus liepia ciulpti, tarp kita ko is po stalo prekiaujamomis.
kai kurios gydytojos netgi durne isvadino ir naivuole....
buvo labai sunku, bijojau su kuo apie tai pasisneketi, jauciau nepilnavertiskuma.........
taciau laimei, suzinojau kad yra tokia Vaisingumo klinika
ir toks gydytojas DIRZAUSKAS
jo vardas man dabar kaip dievo skamba.
4metus galvojau esanti nevaisinga, o siam gydytojui pradejus operatyvu ir profesionalu stimuliacijos gydyma
as po triju menesiu pasijutau nescia.
dabar turiu puiku mazyti pramustgalvi, kuri labai myliu ir neisivaizduoju, kaip be jo gyvenciau.
merginos, jei jauciat, kad gydytoja, kuri jus gydo, stokoja kompetencijos, nepabijokit ir atsisakykit jos. eikit pas ta kuri zino ka daro ir po keletos stimuliacijos kursu jus padarys laimingiausia pasaulyje.
na manau kad supratot kuo norejau pasidalinti
uz klaidas atsiprasau, jau trecia naktis mano pabirutis neleidzia man issimiegoti.
Godaiva, o kokią stimuliaciją tau taikė?
Man šią savaitę irgi pradėjo. Davė terminą iki rugpjūčio. Jei nieko neišeis ir netapsiu , tada taikys kitus metodus.
Man šią savaitę irgi pradėjo. Davė terminą iki rugpjūčio. Jei nieko neišeis ir netapsiu , tada taikys kitus metodus.
tiksliai neatsimenu tu vaistu pavadinimo, tik tai buvo kazkokios tabletytes kurias geriau ir doze buvo 50kazkokiu veikimo vienetu.
toveikio nebuvo jokio, tai padidino iki 100....
ir vel jokio.
tada pradejo leisti skatinamuosius leidziamus jei neklystu PERGONALIS vadinasi. ir po keliu dienu kai kiauside buvo subrendusi
reikejo leisti kitus vaistukus kurie ja priverstinai susprogdintu........
na ir po to buvo sudetikalendoriuje pliusiukai, kada reikia aktiviai uzsiimti ir nepraleisti sanso
tik gydytojas buvo nustebes tokiu greitu rezultatu.
sekmes tau
toveikio nebuvo jokio, tai padidino iki 100....
ir vel jokio.
tada pradejo leisti skatinamuosius leidziamus jei neklystu PERGONALIS vadinasi. ir po keliu dienu kai kiauside buvo subrendusi
reikejo leisti kitus vaistukus kurie ja priverstinai susprogdintu........
na ir po to buvo sudetikalendoriuje pliusiukai, kada reikia aktiviai uzsiimti ir nepraleisti sanso
tik gydytojas buvo nustebes tokiu greitu rezultatu.
sekmes tau
QUOTE (godaiva @ 2004 05 12, 07:58) |
tiksliai neatsimenu tu vaistu pavadinimo, tik tai buvo kazkokios tabletytes kurias geriau ir doze buvo 50kazkokiu veikimo vienetu. toveikio nebuvo jokio, tai padidino iki 100.... ir vel jokio. tada pradejo leisti skatinamuosius leidziamus jei neklystu PERGONALIS vadinasi. ir po keliu dienu kai kiauside buvo subrendusi |
OI, kaip noreciau, kad ir man taip butu. nes manosios taip pat nereagavo i tabletes po 50 (Serophen), tai dabar jau iskarto prie leidziamu kita cikla pereisiu.
kur pas tave Puregon gal , o man is tos pacios klases Gaonal F. Oi, kaip nukentes pinigine, bet ka darysi... kad tik pasisektų
Bonda, gal tu jau ?
Del musu diagnozes. Siandien buvau Kauno klinikose pas gyd.Aniuliene, ji pareiškė, kad tokia diagnozę galima 100proc. nustayti tik po laporoskopijos ir daugybės tyrimų.
O kal kas tik daug įtarimų...........
Bet gydytojos teigimu, nenuostabu, kad po 5 metų KT gėrimo, atsiranda tokie dalykai...........
Del musu diagnozes. Siandien buvau Kauno klinikose pas gyd.Aniuliene, ji pareiškė, kad tokia diagnozę galima 100proc. nustayti tik po laporoskopijos ir daugybės tyrimų.
O kal kas tik daug įtarimų...........
Bet gydytojos teigimu, nenuostabu, kad po 5 metų KT gėrimo, atsiranda tokie dalykai...........
Mergaites nenoriu jusu nuliudinti bet mano pirmoji stimuliacija Gional F+Ovidrel (kad ivyktu ovuliaciaj) - rezultatai 0.