Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(paiduke @ 2005 03 03, 13:15)
Su gumyte,nes kuo daugiau vaikiuku uzsimezga tuo blogiau ir mamytei ir vaikuciams
Issivaizduok kokie 6  doh.gif ,tai jau kai K sako ne dziaugsmas o nelaime

Aš tai rizikuočiau ph34r.gif Gal neužsimegztų gi visi 6 ax.gif

Bonda, megg, ačiū už palinkėjimus.
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 03 01, 18:03)
Oi ne, aš pavyzdys  biggrin.gif . Ilgus metus (lyg 8  blink.gif ) geriant kontraceptikus (Diane 35 iš pradžių dar derinau su Androcur (ciproterono acetatas), po to tik Diane, ir pora metu Mirelle), man žymiai žymiai sumažejo plaukuotumas tikrai neišsigalvoju  ax.gif . O dabar, kai nutraukiau, vėl po truputį atsistato.... Uch, labai nemalonu....

Apie plaukuotumą. Man geriant kontraceptikus - Logest - nors jie lyg ir tam neskirti, bet plaukuotumas tikrai buvo stabilus, o gal net ir sumažėjęs.
Pamatytumėt mane dabar doh.gif ... nėštumo metu jaučiu kaip vilkiuku virstu. gydytoja sakė, kad po nėštumo bus reikalinga endokrinologo konsultacija - korekcija vaistais ir kosmetologinėm priemonėm - vyrui liepiau taupyti lazerio procedūrom sad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 03 03, 15:53)
Mano gydytoja būtent dėl hiperstimuliacijos užsispyrusi siūlo clostb., o ne gonalį. Aišku, iš pradžių ir reikia jį išbandyti, bet man pirma stimuliacija jau parodė problemas su gleivine...  doh.gif 
Negi hiperstimuliacijos tokios dažnos stimuliuojantis gonadotropinais? Aš galvojau kad tik labai menkas procentas būna.

su serophene (clostb analogas) man visiškai nesistimuliavo, nors vartojau ir medforminą. toliau sekė gana didelės dozės gonal vėl nieko ir tik trečią kartą folikulai pajudėjo, bet tai pajudėjo, kad buvo ir hiperstimuliacija... įdomiausia tai, kad folikulai augo ir jau po apvaisinimo. nes pradžioje buvo tik 2 pakankamai dideli ovuliuoti - tikriausiai vienas iš jų ir dabar mano pilve baladojasi, kiti maži, bet kaip jau minėjau visviena augo, nors progesteronas turėjo juos nusodinti...

Tad apturėjau tą malonumą. Realiai tik kokį šeštą nėštumo mėnesį nustojau jausti hiperstimuliacijos poveikį. Pas mane buvo vidutinio laipsnio hiperstimuliacija - beveik be vandens kaupimosi pilvo ertmėje. Bet kiaušidės buvo apie 14 cm dydžio (normali apie 3). Maniau, kad taip ir nežinosiu ką reiškia, kai neskauda pilvuko. Na gal net ne skauda, o toks beprotiškai jautrus. Viena kiaušidė susitvarkė apie ketvirtą mėnesį, o kita dar ir dabar vos vos padidėjusi, bet kai lelius spyria, tai oi kaip pasijaučia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anelija: 05 kovo 2005 - 20:35
QUOTE(Anelija @ 2005 03 05, 18:24)
Pamatytumėt mane dabar doh.gif ... nėštumo metu jaučiu kaip vilkiuku virstu. gydytoja sakė, kad po nėštumo bus reikalinga endokrinologo konsultacija - korekcija vaistais ir kosmetologinėm priemonėm - vyrui liepiau taupyti lazerio procedūrom sad.gif .

Vaje... o aš va neseniai galvojau, kaip gi ten nėštumo metu būna, gal susitvarko viskas g.gif .
Ką padarysi, kentėsim... doh.gif

Ačiu, Anelija, kad randi laiko pasidalinti patirtim 4u.gif
Atsakyti
Atrodo, kad as nestuke.gif Nes sestadienio testukas jau daug ryskesnis smile.gif Na, dar gydytojo patvirtinimo reiktu, kad jau garantuot simta procentu 4u.gif nors jau du testukai kaip ir patvirtino...

Nors per visus metus susirgau be vaistu vieninteli karta... o sekanti menesi nebesusirgau, nes II juosteles ax.gif "Metforminas" man padejo... neprireike nei gimdos nuotraukos, kurios taip bijojau... nei vyro tyrimu, kuriu jis visia nenorejo darytis...
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 03 07, 07:02)
Atrodo, kad as  nestuke.gif  Nes sestadienio testukas jau daug ryskesnis smile.gif Na, dar gydytojo patvirtinimo reiktu, kad jau garantuot simta procentu 4u.gif  nors jau du testukai kaip ir patvirtino...

Nors per visus metus susirgau be vaistu vieninteli karta... o sekanti menesi nebesusirgau, nes II juosteles ax.gif  "Metforminas" man padejo... neprireike nei gimdos nuotraukos, kurios taip bijojau... nei vyro tyrimu, kuriu jis visia nenorejo darytis...

Bonda, tikriausiai esi pirma iš mūsų pastojusi tik metformino pagalba thumbup.gif
Atsakyti
Tu tikra šaunuolė wub.gif
Pasirodo galima pramušti tas bėgėdes cistas thumbup.gif
Atsakyti
Bonda, o tai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Na, man tai is kazkokiu stebuklu serijos 4u.gif Tikrai nemaniau, kad tik su metforminu pasiseks... smile.gif O dar, kai nuo planavimu pradzios - pernai metu vasario - tik vieninteli karta susigau mmm pati... nezinau, man dar nesuvokiama... ax.gif

tad tikejimo, vilties jums visoms 4u.gif Pasiseks...butinai pasiseks visoms smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Puikios naujienos thumbup.gif thumbup.gif bonda 4u.gif
Atsakyti
Bonda tu nusvietei si salta pavasario ryta savo geromis naujienomsi wub.gif
Sveikinimai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu tai bonda,dabar papasakok kiek tiksliai tu gerei metformino,nuo kada pradejai ir tt.
As pradziai noreciau kad metformino deka,bent MMM ateitu laiku,tada tikiu,kad gali pasisekti ir MMM iskeliaus,o gris tik kai baigsiu maitinti tongue.gif savo leliu
Na cia butu didziausia visu mano laiku svajone :wub:ir manau kiekvienos is musu,cia besilankancios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paiduke: 07 kovo 2005 - 11:07