QUOTE(Mia @ 2005 03 03, 15:53)
Mano gydytoja būtent dėl hiperstimuliacijos užsispyrusi siūlo clostb., o ne gonalį. Aišku, iš pradžių ir reikia jį išbandyti, bet man pirma stimuliacija jau parodė problemas su gleivine...
Negi hiperstimuliacijos tokios dažnos stimuliuojantis gonadotropinais? Aš galvojau kad tik labai menkas procentas būna.
su serophene (clostb analogas) man visiškai nesistimuliavo, nors vartojau ir medforminą. toliau sekė gana didelės dozės gonal vėl nieko ir tik trečią kartą folikulai pajudėjo, bet tai pajudėjo, kad buvo ir hiperstimuliacija... įdomiausia tai, kad folikulai augo ir jau po apvaisinimo. nes pradžioje buvo tik 2 pakankamai dideli ovuliuoti - tikriausiai vienas iš jų ir dabar mano pilve baladojasi, kiti maži, bet kaip jau minėjau visviena augo, nors progesteronas turėjo juos nusodinti...
Tad apturėjau tą malonumą. Realiai tik kokį šeštą nėštumo mėnesį nustojau jausti hiperstimuliacijos poveikį. Pas mane buvo vidutinio laipsnio hiperstimuliacija - beveik be vandens kaupimosi pilvo ertmėje. Bet kiaušidės buvo apie 14 cm dydžio (normali apie 3). Maniau, kad taip ir nežinosiu ką reiškia, kai neskauda pilvuko. Na gal net ne skauda, o toks beprotiškai jautrus. Viena kiaušidė susitvarkė apie ketvirtą mėnesį, o kita dar ir dabar vos vos padidėjusi, bet kai lelius spyria, tai oi kaip pasijaučia.
reikalavimas parašamsParašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo.Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.