Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(paiduke @ 2005 03 03, 12:17)
O kiek tu laiko jau geri metformina?kazkaip jau nebesusigaudau nuo kada pradejai

Tai va nuo pirmos ciklo dieno ir buvau pradėjus gert, taip sutapo.
T.y. ir geriu jau 32 dienas 1000 mg. Abejojau vis del dozės (vis skaitydavau forumuose, kad optimalu vartoti 1500 mg), bet matyt man ji tinka, ziuresim kaip toliau bus...
O tu lyg dar trumpai ji vartoji? Sulauksi ir tu rezultatų smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 03 03, 14:23)
O tu lyg dar trumpai ji vartoji? Sulauksi ir tu rezultatų  smile.gif

drinks_cheers.gif

Na as tai kazkaip durnai pradejau,nuo 22 ciklo dienos, geriu 18dienu,o dabar pas mane 40c.d.
O menesiniu nesimato
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2005 03 03, 12:28)
Na as tai kazkaip durnai pradejau,nuo 22 ciklo dienos, geriu 18dienu,o dabar pas mane 40c.d.
O menesiniu nesimato

Tai nesvarbu, galima jį vartoti pradėti bet kada. Luktelėk, nedaug laiko praėjo. O jei nesuveiks, gal tau padidins dozę?

Man dar įdomu, kaip su metforminu stimuliacija atrodys. Manau clostb. su metforminu turėtų išstimuliuoti daugiau nei 1 folikulą biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 03 03, 14:38)
Tai nesvarbu, galima jį vartoti pradėti bet kada. Luktelėk, nedaug laiko praėjo. O jei nesuveiks, gal tau padidins dozę?

Man dar įdomu, kaip su metforminu stimuliacija atrodys. Manau clostb. su metforminu turėtų išstimuliuoti daugiau nei 1 folikulą  biggrin.gif  ax.gif

As kovo 18 einu pas endokriloge,priestai liepe pasidaryti gliukoze,nori paziureti kaip suveike metforminas,sake jei bus stpriai pamazejes gliukozes kiekis kraujyje,tai nebevartoti
O jei bus taspats arba dar daugiau,tai prasysiu didesnes dozes

O stimuliacija kartu su metforminu turetu buti geresne,bent jau sprendziant is straipsniu kur rasoma kaip metforminas policistukes veikia.Kai issistimuliuos daugiau tai sansu padides,bet su gonaliu ir taip policistukem daznai issistimuliuoja daugiau nei vienas,mums(policistukems) daug didesne tikimybe,kad bus hiperstimuliacija
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2005 03 03, 12:45)
O stimuliacija kartu su metforminu turetu buti geresne,bent jau sprendziant is straipsniu kur rasoma kaip metforminas policistukes veikia.Kai issistimuliuos daugiau tai sansu padides,bet su gonaliu ir taip policistukem daznai issistimuliuoja daugiau nei vienas,mums(policistukems) daug didesne tikimybe,kad bus hiperstimuliacija

Mano gydytoja būtent dėl hiperstimuliacijos užsispyrusi siūlo clostb., o ne gonalį. Aišku, iš pradžių ir reikia jį išbandyti, bet man pirma stimuliacija jau parodė problemas su gleivine... doh.gif
Negi hiperstimuliacijos tokios dažnos stimuliuojantis gonadotropinais? Aš galvojau kad tik labai menkas procentas būna.
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 03 03, 14:53)
Negi hiperstimuliacijos tokios dažnos stimuliuojantis gonadotropinais? Aš galvojau kad tik labai menkas procentas būna.

Man K sake ,kad policistukem daznai pasitaiko,bet jis mane guode,kad atseit dazniausiai hiperstimuliacija atsiranda kai jau uzsimezga gyvybe

Jis dar sake jei uzauga daugiau nei 4 folikulai,visas stimuliavimas nutraukiamas

Atsakyti
o tai ir smileysex.gif tada irgi negalima?
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2005 03 03, 15:11)
o tai ir  smileysex.gif tada irgi negalima?

Su gumyte,nes kuo daugiau vaikiuku uzsimezga tuo blogiau ir mamytei ir vaikuciams
Issivaizduok kokie 6 doh.gif ,tai jau kai K sako ne dziaugsmas o nelaime
Atsakyti
oooooooooo, čia ir taip vaikų lauki lauki, o dar neleidžia blink.gif
Ir taip tos stimuliacijos nepasiseka cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2005 03 03, 15:18)
oooooooooo, čia ir taip vaikų lauki lauki, o dar neleidžia blink.gif

Niekas tau neuzdraus,neuzdengs delnu biggrin.gif ,bet juk yra labai rizikinga isnesioti 4-6,juk jei vienas gimsta apie 3.5kg,tai kai buna 6,tai jie gimsta kilogramo nesiekdami,taigi sansu kad isgyvens schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 03 03, 14:04)
Bonda, tikuosi viltys pasitvirtins  ax.gif  4u.gif

Megg, ir tu laikyk frontą  4u.gif

O aš pranešu kad mano mmm vartojant tik metforminą, atejo 32 c.d. Nemažas pasiekimas, ar ne? Reiškia, suveikė thumbup.gif . Daugiau neturiu įtarimų, kodėl ciklas galėtų būti normalaus ilgio.

Tik įdomu, kaip dėl folikulo augimo ir ovuliacijos - jei 15 c.d. turėjau 12 mm, o jis paaugti iki 20 mm galėjo maždaug 22-23 c.d., tai antroji mano ciklo fazė per trumpa? Ai, gal jis išvis neovuliavo...  doh.gif 

Pradėsiu stimuliuotis 100 mg clostb.

Mia, ana menesi mano irgi buvo 32 dienos smile.gif tai gal rimtai jis padeda g.gif
sekmes stimuliuojantis biggrin.gif
O kartu su klostilbegytu ir metforminu - tikrai uzaugs geriau folikulai - pamatysi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 03 kovo 2005 - 15:35
QUOTE(Mia @ 2005 03 03, 14:04)

Megg, ir tu laikyk frontą  4u.gif

Stengiuosi biggrin.gif Laukiu nesulaukiu kad ta savaitele greiciau praeitu ax.gif
Sekmes tau auginti savo folikulus ir ovuliuoti 4u.gif
Atsakyti