Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(Mia @ 2005 03 01, 16:52)

O kodėl su vaistais iššauktas ciklas parodys tneteisingus rezultatus?  g.gif.

Del testosterono tai nezinau,ar jie kanors iskreiptu,bet jei jie daromi betkuria dioena,tai tikrai nesvarbu
O LH ir FSH tikrai iskreipia,man ne viena gydytoja sake,kad geriausia juos daryti 3-5menesiniu diena ir kai tos menesines atsiranda savaime,o ne del vaistu
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2005 03 01, 14:57)
Padidėjęs plaukuotumas jau nebesumažėja, o nuo vyriškų hormonų gali slinkti galvos plaukai cry.gif Tik tiek, kad jau nebedidės, jei vartojami KT ar kiti vaistai.

Oi ne, aš pavyzdys biggrin.gif . Ilgus metus (lyg 8 blink.gif ) geriant kontraceptikus (Diane 35 iš pradžių dar derinau su Androcur (ciproterono acetatas), po to tik Diane, ir pora metu Mirelle), man žymiai žymiai sumažejo plaukuotumas tikrai neišsigalvoju ax.gif . O dabar, kai nutraukiau, vėl po truputį atsistato.... Uch, labai nemalonu....
Atsakyti
rašote merginos, kad mmm nereguliarios , tai ir aš i jusu bureli drinks_cheers.gif aš visada su jomis vargstu
Atsakyti
Nu kaip bondos naujienos? Nekatriai laukiam wub.gif
Atsakyti
O man jau pilvas paskausta kaip pries mmm, testuka darysiu greiciausiai antradieni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2005 03 03, 12:07)
Nu kaip bondos naujienos? Nekatriai laukiam  wub.gif

dar tos pacios... zodziu, nei siaip nei taip... 4u.gif
Atsakyti

Bonda, tikuosi viltys pasitvirtins ax.gif 4u.gif

Megg, ir tu laikyk frontą 4u.gif

O aš pranešu kad mano mmm vartojant tik metforminą, atejo 32 c.d. Nemažas pasiekimas, ar ne? Reiškia, suveikė thumbup.gif . Daugiau neturiu įtarimų, kodėl ciklas galėtų būti normalaus ilgio.

Tik įdomu, kaip dėl folikulo augimo ir ovuliacijos - jei 15 c.d. turėjau 12 mm, o jis paaugti iki 20 mm galėjo maždaug 22-23 c.d., tai antroji mano ciklo fazė per trumpa? Ai, gal jis išvis neovuliavo... doh.gif

Pradėsiu stimuliuotis 100 mg clostb.
Atsakyti
Nu ką, policistukės, laikomės.

o tu, Mia, jau dabar ir pradedi?
Atsakyti
Nu gražiai jums čia su tuo metforminu einasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2005 03 03, 12:07)
Nu ką, policistukės, laikomės.

o tu, Mia, jau dabar ir pradedi?

Laikomės drinks_cheers.gif

Pradedu poryt, gersiu clostb. 3-7 c.d.
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 03 03, 14:04)
O aš pranešu kad mano mmm vartojant tik metforminą, atejo 32 c.d. Nemažas pasiekimas, ar ne? Reiškia, suveikė thumbup.gif . Daugiau neturiu įtarimų, kodėl ciklas galėtų būti normalaus ilgio.

O kiek tu laiko jau geri metformina?kazkaip jau nebesusigaudau nuo kada pradejai
Atsakyti
Paiduke, o kaip tavieji reikalai?
Atsakyti