QUOTE(Svajotoja @ 2005 03 01, 09:31)
sveikos
uzsiminus apie padidejusi plaukuotuma Zilaitiene uzsimine, kad pas mane g.b. policistines. hormonai pries ja buvo padeti ant stalo, viskas telpa i normas ( tik beda, kad tos pol-kos normos kokios tai neaiskios) norejau paklausti kaip tai pasireiskia jums pacioms? skaiciau inete apie policistines, bet rupi jusu paciu pozymiai. nu netikiu, kad man tai nors tu ka
uzsiminus apie padidejusi plaukuotuma Zilaitiene uzsimine, kad pas mane g.b. policistines. hormonai pries ja buvo padeti ant stalo, viskas telpa i normas ( tik beda, kad tos pol-kos normos kokios tai neaiskios) norejau paklausti kaip tai pasireiskia jums pacioms? skaiciau inete apie policistines, bet rupi jusu paciu pozymiai. nu netikiu, kad man tai nors tu ka
--------------
o tau vaginaliniu niekda neziurejo? - siaip matioso juo puikiai jei policistines
va pvz, pas mane ir pagal hormonus, ir kad turiu akne (spuogus) ir plaukai greit susiriebaluoja, ir vaginaliskai echoskopuojant kuo puikiausiai matos cistutes ir pan... - tipiska policistuke su visais pozymiais - va tik ko neturiu, tai padidinto plaukuotumo...
migluze, o tai kokio ilgumo ciklas buvo? nes pas amne kai pati susirgau su metforminu - buvo 32 dienos... o va dabar jau 37... bet dar nera mmm