Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(Svajotoja @ 2005 03 01, 09:31)
sveikos smile.gif
uzsiminus apie padidejusi plaukuotuma cool.gif Zilaitiene uzsimine, kad pas mane g.b. policistines. hormonai pries ja buvo padeti ant stalo, viskas telpa i normas ( tik beda, kad tos pol-kos normos kokios tai neaiskios) norejau paklausti kaip tai pasireiskia jums pacioms? skaiciau inete apie policistines, bet rupi jusu paciu pozymiai. nu netikiu, kad man tai nors tu ka schmoll.gif

--------------
o tau vaginaliniu niekda neziurejo? - siaip matioso juo puikiai jei policistines 4u.gif
va pvz, pas mane ir pagal hormonus, ir kad turiu akne (spuogus) ir plaukai greit susiriebaluoja, ir vaginaliskai echoskopuojant kuo puikiausiai matos cistutes ir pan... - tipiska policistuke su visais pozymiais - va tik ko neturiu, tai padidinto plaukuotumo...

migluze, o tai kokio ilgumo ciklas buvo? nes pas amne kai pati susirgau su metforminu - buvo 32 dienos... o va dabar jau 37... bet dar nera mmm
Atsakyti
Prieš tai 31, dabar 41 diena biggrin.gif
Bet tu čia gudrauji truputi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2005 03 01, 07:47)
Prieš tai 31, dabar 41 diena  biggrin.gif

Aha, Bonda gudrauja tongue.gif

Migluže, o geriant tik metforminą, ar kada nors tau stebėjo kas vyksta su folikulais, ar auga iki reikiamo dydžio? Ar ovuliuoja?

Ir dar: o gal ir tu gudrauji? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kad tos policistinės gali pasireikšt skirtingai.maniškių vaizdas kaip iš vadovėlio,bet oda neįtikėtinai sausa,hormonai ant ribos,o plaukuotumas tik tradicinėse vietose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2005 03 01, 09:47)
Prieš tai 31, dabar 41 diena  biggrin.gif

kodel gudrauju? ax.gif kadangi labai labai abejoju, tai ir neplysauju, nes pqskui nusivylimas bus zymiai didesnis... blush2.gif as toks zmogus - turiu simta procentu but garantuota... o be to jokiu keistu pozymiu nejauciu...

blush2.gif negudraju - as nekalbi is prigimties... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ne, nestebėjo, nepigus malonumas biggrin.gif Kai paskutinį kartą buvau tai nieko nesakė, matyt ir neaugo niekas. Ovuliacijos irgi negaudau, nes labai jau daug įtampos, kasryt BT matuoji, tai tik nervas ima, nes dar gyvenime nebuvo pakilusi.

O aš visai negudrauju, dabar man jau kito ciklo vidurys tongue.gif
Kadangi su vyru dabar zarazas gydomes, tai su gumytėm žaidžiam biggrin.gif
Kitas ciklas parodys, gal kas bus blush2.gif
Atsakyti
g.gif ciklas reguliarus, hormonai telpa i normas, LH/FSH santykis normalus, vaginaliniu ziurejo praeita pavasari cool.gif buvo normoj. zodziu, kol kas nekvarsinsiu sau galvos. jei ruosiuos IVF, tada ir ziuresim. aciu ir sekmes 4u.gif
Atsakyti

Manes jau visai niekaip neveikia metforminas,dar anksciau valgyti maziau norejau,taip dziaugiausi,o dabar vel "kemsu" kiek matau.
O MMM vis nematyti,siandien 37diena o ju nera,kazkaip net nesitikiu,kad atsiras,praita menesi 67c.d.atsirado MMM ir tai tik pagerus Proveros.Na bet dar vis laukiu,gal atsiras pacios,nes dar tik 16dienu geriu metformina

As tipine policstuke,kiausides kiek ziurejo pilnos cisteliu,kaip karoliu,mate ir ne su vaginaliniu(pirma karta nustate),per visa gyvenima,kokia 20kartu ziurejo echoskopu ir visada mate daug mazu cisteliu,niekada nebuvo dominuojancio folikulo,tik po gimdos operacijos K sake,kadyra lyg dominuojantis,bet as nepatikejau,per tiek laiko nebuvo o cia netiketai yra,o jis sake,kad visada buna pirmas kartas.
Pas mane plaukuotumas padidintas,ant koju,ir nuo gaktos link slaunu labai daug,ir placiai,jei nedepiliuociau,tai gaurai uzaugtu,ir ant ranku ir veido nemazai
O jau kaip plaukai riebaluojasi,tai netas zodiz,ryte issiplaunu,o vakare vel plauti
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2005 03 01, 14:14)
Manes jau visai niekaip neveikia metforminas,dar anksciau valgyti maziau norejau,taip dziaugiausi,o dabar vel "kemsu" kiek matau.
O MMM vis nematyti,siandien 37diena o ju nera,kazkaip net nesitikiu,kad atsiras,praita menesi 67c.d.atsirado MMM ir tai tik pagerus Proveros.Na bet dar vis laukiu,gal atsiras pacios,nes dar tik 16dienu geriu metformina

Paiduke, tu tikrai jį dar trumpai geri, ir mažą dozę (850 mg, taip?). O koks tavo testosteronas (čia dėl visų kitų problemų blink.gif ) ?
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 03 01, 16:24)
Paiduke, tu tikrai jį dar trumpai geri, ir mažą dozę (850 mg, taip?). O koks tavo testosteronas (čia dėl visų kitų problemų  blink.gif ) ?

Metformina geriu po 850mg per diena
O testosterono niekada nesityriau,niekas man nepaskyre,matyt nemate butinybes.
O kuria ciklo diena jis daromas,nes jei yra nustatyta,kada ji daryti,tai as tu tyrimu negaliu daryti,pas mane MMM,beveik visada issaukiamos vaistais,bent jau paskutinius 3 metus.(kartais buna isimciu).
Taigi KT,arba nera MM ir reikia vaistu,normalios MM,buvo pries kokius 1.5metu(netiketai),priestai irgi nesamones
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2005 03 01, 14:35)
Metformina geriu po 850mg per diena
O testosterono niekada nesityriau,niekas man nepaskyre,matyt nemate butinybes.
O kuria ciklo diena jis daromas,nes jei yra nustatyta,kada ji daryti,tai as tu tyrimu negaliu daryti,pas mane MMM,beveik visada issaukiamos vaistais,bent jau paskutinius 3 metus.(kartais buna isimciu).
Taigi KT,arba nera MM ir reikia vaistu,normalios MM,buvo pries kokius 1.5metu(netiketai),priestai irgi nesamones

Testosteroną lyg ir galima bet kada "pasimatuot". Matai, mano padidėjęs, tai geriu dexamethazoną, įsivaizduoju kad mažina blink.gif doh.gif, nors pokyčių dėl plaukuotumo mažėjimo nepastebėjau doh.gif . Bet šioje srity rezultatų greit ir nesulauksi.

Planuoju dar pasitikrinti testosteroną, pranešiu, ar sumažėjo nuo dexamethazono drinks_cheers.gif

O kodėl su vaistais iššauktas ciklas parodys tneteisingus rezultatus? g.gif.

Atsakyti
Padidėjęs plaukuotumas jau nebesumažėja, o nuo vyriškų hormonų gali slinkti galvos plaukai cry.gif Tik tiek, kad jau nebedidės, jei vartojami KT ar kiti vaistai.
Atsakyti