Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(paiduke @ 2005 02 23, 21:58)
skaiciau metformino informaciniame lapelyje,kad planuojant nestuma,arba pastojus,reiketu ju vartojima nutraukti doh.gif
Taigi idomu kuo jie kenkia

tai matei tam lapelyje ir neraso, kad tinka prie policistiniu... smile.gif naujas metodas gydymo... man daktare sake gerti, gerti, gerti ir nutraukti, kai suzinosiu, kad patapau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 02 24, 09:24)
tai matei tam lapelyje ir neraso, kad tinka prie policistiniu... smile.gif  naujas metodas gydymo... man daktare sake gerti, gerti, gerti ir nutraukti, kai suzinosiu, kad patapau nestuke.gif

O man sakė gerti, gerti, gerti ir nenutraukti, kol ji nepasakys, kad jau galima nutraukti, net ir pastojus.... kažkaip galai nesueina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga @ 2005 02 24, 15:01)
O man sakė gerti, gerti, gerti ir nenutraukti, kol ji nepasakys, kad jau galima nutraukti, net ir pastojus.... kažkaip galai nesueina  cool.gif

Taigi sąlyginai naujas dar šitas policistukių gydymo būdas, tai matyt ir bijo kažko gydytojai, nesusitaria tarpusavy bash.gif blink.gif

Aš tai gersiu gersiu gersiu, ir kai pastosiu (greitu laiku, žinoma rolleyes.gif ), pasiklausiu gydytojos ką daryt. Arba dar geriau kelių.... g.gif

O metforminas gi vaistas nuo 2 tipo diabeto, anotacijoje net neužsiminta apie policistines (kaip beje ir dexamethazono, kuri aš taip pat vartoju, anotacijoje). Aišku, kad farmacinininkas geriau jau apsidraus, parašydamas kad nėštukėms nevartot.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga @ 2005 02 24, 17:01)
O man sakė gerti, gerti, gerti ir nenutraukti, kol ji nepasakys, kad jau galima nutraukti, net ir pastojus.... kažkaip galai nesueina  cool.gif

Gal tikrai kiekviena gydytoja savaip... kai naujas budas... g.gif Man tai ir endokrinologe Zilaitiene - ji pirma paskyre man juos, ir ginekologe sake nutraukt gerima, pastojus smile.gif tiksliau suzinojus, kad pastojus... smile.gif
Atsakyti
Man irgi liepė nutraukt,o IEWAI-ne.Vadinasi gerai jie nežino,kaipmgeriau ,bet gal tada ir nekenkia. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LINCE @ 2005 02 25, 13:13)
Man irgi liepė nutraukt,o IEWAI-ne.Vadinasi gerai jie nežino,kaipmgeriau ,bet gal tada ir nekenkia. blink.gif

Lince, kiek laiko tu gerei Metformina? kokia doze? idomu, nes tu jau angeliuka turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 02 25, 11:23)
Lince, kiek laiko tu gerei Metformina? kokia doze? idomu, nes tu jau angeliuka turi 4u.gif

Įkišiu trigrašį: Lince pastojo po skatinimo gonaliu ir inseminacijos, kiek žinau.

Policistukės, ar jums vis dar negera nuo metformino? Manęs jau visiškai nebepykina, tikriausiai organizmas priprato g.gif . Dabar laukiu mmm, žiūrėsim, ar pareguliavo šis vaistas ką nors, ar ne. Jei ne, gal kelsim dozę iki 1500 mg?
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 03 01, 09:13)
Įkišiu trigrašį: Lince pastojo po skatinimo gonaliu ir inseminacijos, kiek žinau.
  Policistukės, ar jums vis dar negera nuo metformino? Manęs jau visiškai nebepykina, tikriausiai organizmas priprato  g.gif .  Dabar laukiu mmm, žiūrėsim, ar pareguliavo šis vaistas ką nors, ar ne.  Jei ne, gal kelsim dozę iki 1500 mg?

bet vis tiek man idomu, kiek metformina vartojo... ax.gif ir ar padejo kuom nors - bent kaip galvoja ji... ax.gif

man tai metforminas jau senai nieko... geriu ir tiek... gal tik labai retai, kai ant tuscio skrandzio... tada biski papikina... bet siaip nieko nejauciu...
tik kazko sis ciklas pailgejes g.gif negi, nebeveikia? g.gif
Atsakyti
Buvau vieną dieną pamiršus, tai po to vėl pykino, bet nieko, lygtai gerai dabar. O dėl ciklo, tai vėl pati susirgau, bet šį kart per vėlai, nebetilpo į ciklo rėmus.
Atsakyti
sveikos smile.gif
uzsiminus apie padidejusi plaukuotuma cool.gif Zilaitiene uzsimine, kad pas mane g.b. policistines. hormonai pries ja buvo padeti ant stalo, viskas telpa i normas ( tik beda, kad tos pol-kos normos kokios tai neaiskios) norejau paklausti kaip tai pasireiskia jums pacioms? skaiciau inete apie policistines, bet rupi jusu paciu pozymiai. nu netikiu, kad man tai nors tu ka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajotoja @ 2005 03 01, 07:31)
sveikos smile.gif
uzsiminus apie padidejusi plaukuotuma cool.gif Zilaitiene uzsimine, kad pas mane g.b. policistines. hormonai pries ja buvo padeti ant stalo, viskas telpa i normas ( tik beda, kad tos pol-kos normos kokios tai neaiskios) norejau paklausti kaip tai pasireiskia jums pacioms? skaiciau inete apie policistines, bet rupi jusu paciu pozymiai. nu netikiu, kad man tai nors tu ka schmoll.gif

Svajotoja, jei ir galėtų būti policistinės pas tave, tai labai labai užsislaptinusios blink.gif

Kiek atsimenu, tavo ciklas labai reguliarus ir hormonai normoje. O tai jau labai smarkiai atmeta dieagnozę. Jei turi šalia, tai parašyk tyrimų skaičius.

Viskas bus gerai, tikėk.
Atsakyti
Požymiai yra labai indvidualus dalykas. Vienos turi viršsvorį, kitos ne, tas galioja ir kitiems simptomams. Aiškiausiai pasimato, kai pačios kiaušidės pilnos cistų, tada niekaip nesuklysi. Bet man pvz prieš porą metų nieko panašaus nerado, tik dabar. Nors tuo metu net iki pusės metų nesirgdavau. Iš laboratorinių tyrimų būdingas LH dvigubai didesnis nei FSH, padidėjęs prolaktinas (mano normos ribose), padidėjęs vyriškų hormonų kiekis (bet irgi nebūtinai). Kitom net ovuliacija vyksta ir jos pastoja beveik be problemų. Ir tik gerokai vėliau sužino tokią diagnozę.

Taigi, per daug nesuk galvos mirksiukas.gif
Atsakyti