Sveikutės
,
Jei galiu,ir aš papasakosiu jums savo istoriją
.Žodžiu,nuo pat mėnesinių prasidėjimo mano ciklas buvo labai labai nereguliarus.Kol neturėjau lytinių santykių,tol visiškai nekrepdavau dėmesio.Budavo ir taip,kad net po pusę metų iš viso nesirgdavau.Kai pradėjau gert kontraceptikus,ciklas susinormalizavo,žinodavau ne tik dieną,bet ir valandą,kada sirgsiu.Bet vėl visos bėdos atsirada tada,kai nustojau gerti kontraceptikus.Jau ir dėl to pradėjau dažniau lankytis pas savo ginekologę.Aišku,galbūt prie viso to ciklo sutrikimo prisidėjo ir tai,jog vienu metu dirbau dviejuose darbuose,baiginėjau bakaluro studijas.Bet kai jau buvo viskas baigta ir dar atostogavau,visiškai sunerimau dėl savo mėnesinių.Tada gydytoja išrašė mėnesines skatinančių vaistų(pavadinimo neprisimenu).Ir taip iš eilės kokius 3 mėnesius.Pageriu vaistų-atsiranda mėneisinės ir vėl ilga pertrauka,kol pradėdu gerti tuos vaistus.Dar prie viso to ginekologė rado cistą ant kiaušidžių
ir nustatė man policistinių kiaušidžių sindromą
.Nu labai buvau susinervinus,galvojau viskas,turbūt man mažiuko nebus lemta susilaukti
.Bet nuvijau visas mintis į šoną ir džiaugemės su vyru kiekviena atsidavimo minute,visiškai nesisaugojom,nors ir labai buvo ciklas sutrikęs.Ir ką jūs manot,kaip veiksmas klostėsi toliau?Taigi paskutines mėnesines turėjau rugpjūčio 11 d.,ramiai laukiu kitų.Bet jau praeina rugsėjis,spalis,bet jų vis nėra.Aišku,jau labai buvau pradėjusi nerimauti.Spalio pabaigoje buvau vėl pas ginekologę,vėl ji išrašo skatinančiųjų.Bet aš kažkodėl jų psichologiškai negėriau,net vidinis jausmas liepė negert ir laukt,kas bus.O buvo
.Po savo gimtadienio ant ryto,lapkričio 7 d. pasidarau testą(prieš tai gal 5 buvau darius) - teigiamas
.Tuoj žadinau vyrą,tas iš miegų nelabai suprato,ką jam sakau,paskui atsipeikėjo ir negalėjo atsidžiaugti.Tuoj skambinau savo ginekologei,liepė atvažiuoti pasitikrinti.Ir ką jūs galvojat - 6 savaičių nėštumas
.Žodžiu,pastojus buvau spalio pradžioje,nors mėnesinės buvo tik rugpjūčio mėnesį.Tik buvau labai supykus ant savo ginekologės,kodėl kai buvau spalio pabaigoje nepžiūrėjo ji manęs echoskopu,juk tikrai būtų jau ką nors mačiusi.Tai visa laimė,kad negėriau mėnesines skatinančių vaistų.Tai vat,netruko prabėgti tas nėštumas ir pagaliau džiaugiuosi savo nuostabiausiu angeliuku
.Bet ir vėl po gimdymo mano tas ciklas nesąmoningas,susirgau tik po pusės metų ir vėl nieko nėra.Vėl ginekologė diagnozavo policistinių kiaušidžių sindromą ir patarė ilgai netempt ir vėl leisti planuoti,kad dar vienas angeliukas-leliukas mus aplankytų.Žodžiu,pas mane labai yra sutrikusi ta hormoninė sistema,tad patarė nelaukti ir vėl netrukus pradėti meistrauti leliuką
.
Tai ir jums,merginos,linkiu nenuleisti nosies,aukštyn galvą,atsiduoti vienas kitam ir tikėtis,kad leliukai tikrai jus aplankys
.