Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(megg @ 2005 02 14, 14:02)
Idomu g.gif  Sakyk, o tai yra receptinis vaistukas? Kas israse?

Nesakysiu schmoll.gif tongue.gif ax.gif

Jei rimtai, tarkis su gydytoja, tikrai ne su manimi... Tu dabar stimuliuojiesi, metforminas tikriausiai nelabai aktualus... Kai penktadienį eisi pas gydytoją, pasiklausk apie insuliną, metforminą ir policistines kiaušides.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 02 14, 15:46)
  Ir dar vieną įdomų dalyką pastebėjau. Pradėjus gerti metforminą, praradau apetitą.

As irgi pradejau gerti meformina,nuo sestadienio,taigi galiu pasakyti,kad apetitas tikrai apmazejes,o jei suvalgau koki pieniska produkta,tai taip metalo skonis burnoj jauciasi,kad siaubas,cia turbut reakcija gaunasi,nes skaiciau,kad nuo metformino atsiranda pieno rugsties kraujyje,tai cia gal susije blush2.gif
As tai geriu Metfogamma(endokrinologe dave menesiui),o tu?
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2005 02 14, 14:08)
As irgi pradejau gerti meformina,nuo sestadienio,taigi galiu pasakyti,kad apetitas tikrai apmazejes,o jei suvalgau koki pieniska produkta,tai taip metalo skonis burnoj jauciasi,kad siaubas,cia turbut reakcija gaunasi,nes skaiciau,kad nuo metformino atsiranda pieno rugsties kraujyje,tai cia gal susije blush2.gif
As tai geriu Metfogamma(endokrinologe dave menesiui),o tu?

Aš tai lyg jokio skonio nejaučiu, bet ir geriu kol kas mažesnę dozę ( 2 tab. po 500 mg). Nusipirkau iš pradžių Hexal firmos, dabar geriu Metforal unsure.gif Tai daba kūdenom pavirsim nevalgydamos blink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 02 14, 16:18)
Aš tai lyg jokio skonio nejaučiu, bet ir geriu kol kas mažesnę dozę ( 2 tab. po 500 mg). Nusipirkau iš pradžių Hexal firmos, dabar geriu Metforal  unsure.gif  Tai daba kūdenom pavirsim nevalgydamos  blink.gif

As tai valgau,bet tikrai maziau,anksciau jei namie sededavau,tai vis eidavau pasieskoti konors saldytuve
O as geriu viena Metfogamma 850 tablete i diena.
Gliukoze pas mane dabar 5.67(normali),o pries pusmeti buvo 6.1,taigi daugiau paskirti negalima metformino,nes tada kitos ligos gresia,pvz hypoglikemija(cukraus sumazejimas)
Atsakyti
prisidėsiu ir aš su savo įspūdžiais. Šiuo metu geriu po 2 tabletes, metforal. Apetitas sumažėjo, ir šonų nebeskaudena (gal čia sutapimas), tačiau pykina, tai taip ir vaikštau be apetito ir sublogavusi. Tiesa, savo mmm vis dar laukiu, jau užtruko g.gif šiandien 36 ciklo diena cry.gif
Atsakyti
skaičiau, kad metforminas hipoglikemijos nesukelia, nereikia labai bijoti
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2005 02 14, 16:30)

As irgi skaiciau,kad nesukelia hipoglikemijos,bet man gydytoja sake sekti savo gliukoze,kad kas nenutiktu,dabar tikrinsiuos po menesio,juk poliklinikoj nemokamai,o kraujo negaila,nedaug paima
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2005 02 14, 14:30)

Kitos policistukės net iki 2000 mg per dieną jo vartoja g.gif. Va, Bonda berods 1500 mg.
Tai mes dar nedaug ax.gif
Atsakyti
Taip, man is akrto skyre 1500 - geriu po 1 tab. - 3 kartus. As perku hexalio... kazkaip geriau as ji toleruoju 4u.gif

Man anksciau jokiu pasaliniu poveikiu nebudavo - absoliuciai... Bet dabar papikina, jei nevalgius isgeriu... blink.gif

reiktu pasisvert, gal per tuos kelis menesius koki 200 gr. numeciau... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O hipoglikemijos tikrai neuskelia - man endokrinologe sake, kad galiu but rami... smile.gif

siaip dziaugius tuo vaistu... nes ana menesi pirma syki mmm atejo neissauktos... thumbup.gif
Atsakyti

Sveika, Bonda 4u.gif

vat įdomu būtų pasekti tavo ciklą, kas ten su folikulais darosi biggrin.gif

Aš va turiu vieną 12 mm nestimuliuotame cikle su metforminu. Varganas kaip 15 c.d., bet gal užauga iki reikiamo dydžio ir ovuliuoja vėliau?

Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 02 15, 11:41)
Sveika, Bonda  4u.gif

vat įdomu būtų pasekti tavo ciklą, kas ten su folikulais darosi  biggrin.gif

Aš va turiu vieną 12 mm nestimuliuotame cikle su metforminu. Varganas kaip 15 c.d., bet gal užauga iki reikiamo dydžio ir ovuliuoja vėliau?

saunu, mia, labai saunu thumbup.gif thumbup.gif

ir man idomu, kas ten vyksta:P bet deja, kad pamatyt, turiu vaziuot i Kauna, nes pas mus nera vaginalinio... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 02 15, 09:56)
saunu, mia, labai saunu thumbup.gif  thumbup.gif

ir man idomu, kas ten vyksta:P bet deja, kad pamatyt, turiu vaziuot i Kauna, nes pas mus nera vaginalinio... sad.gif

Tai pas tave tikriausiai dar geriau biggrin.gif tongue.gif Jau taip seniai vartoji tą metforminą, negali gi nesuveikt smile.gif Ir savaime atėjusios mmm labai geras ženklas, gal net ovuliaciją turėjai smile.gif
Aš dabar planuoju negerti duphastono, žiūrėsiu, kada mmm ateis...
drinks_cheers.gif
Atsakyti