Dole,pirma stimuliacija ir tokia didelė ckostybegit dozė?
QUOTE(LINCE @ 2005 01 28, 20:35)
Dole,pirma stimuliacija ir tokia didelė ckostybegit dozė?
ištikruju perskaičiau vaistu informacini lapelį,tai ten jau išeina ,kad mano dozė stipriausė ,nieko nesuprantu ji juk man sakė,kad skirsiu mažiausia doze
sakyt brangiosios vaistas SEROFEMAS tai vienas ir tas pats kas CLOSTYBEGYT?
nebesuprantu ant lapelio parašyta serofema gerti,o ant vaistu parašyta closrbegyt
help,help
QUOTE(dolė @ 2005 01 29, 11:21)
ištikruju perskaičiau vaistu informacini lapelį,tai ten jau išeina ,kad mano dozė stipriausė ,nieko nesuprantu ji juk man sakė,kad skirsiu mažiausia doze
nebesuprantu ant lapelio parašyta serofema gerti,o ant vaistu parašyta closrbegyt
help,help
help,help
Taip, DOle, tai tas pats vaistas, tik skirtingų firmų skirtingi pavadinimai, dėl to nepergyvenk.
O dėl dozės gal dar kartą pasiteirauk gydytojos, nesikuklink? Gal koks nesusipratimas įvyko? Ar pirmąkart stimuliuojiesi?
Tiesa, užsienio forumuose skaičiau, kad gydytojai policistukėms kartais pirmai stimuliacijai skiria iškart 100 mg dozę (2 tabletės per dieną). Galbūt dozė priklauso ir nuo hormoninio fono, nežinau....
Bet kad iškart 150 mg.... man irgi daugokai atrodo
taip Mia as stimuliuosiuos pirma kart,jau skambinau gyd. i mobilu ,bet niekas neatsako nu bet palauksiu paskambinsiu pirmadieni,nes gal savaitgaliais ji telef nekelia,man dar mmm nera galiu palaukt ,bet suprantat juk taip sunku laukti ir galva dabar pilna nesamoniu
QUOTE(dolė @ 2005 01 29, 12:30)
taip Mia as stimuliuosiuos pirma kart,jau skambinau gyd. i mobilu ,bet niekas neatsako nu bet palauksiu paskambinsiu pirmadieni,nes gal savaitgaliais ji telef nekelia,man dar mmm nera galiu palaukt ,bet suprantat juk taip sunku laukti ir galva dabar pilna nesamoniu
dole, napanikuok, ne tokia dar čia situacija, kad taip pergyventi reikėtų
Juo labiau, mėnesinės dar neatėjo, turi dar laiko išsiaiškinti
Aš kai laukiau prieš stimuliaciją mmm irgi vos neišprotėjau - jos atėjo tik po 9 dienų nutraukus duphastono vartojimą, o taip norėjosi kuo greičiau pradėti
Bet turiu pasakyt, kad tas stimuliacijų mėnuo labai greit praėjo
Dole ,labai nesinervink,gydytoja geriau žinau.Gal iš tikrųjų skyrė pagal tavo harmonų tyrimus.Man, pamenu,iš pradžių skyrė po vieną kasdien ,paskui po 2,o kai jokios reakcijos nebuvo -po 3.Bet ir tada nieko nebuvo,tai perėjau prie Gonal.Serophenas ir klostylbegytas -tas pas vaistas ,tik kito gamintojo.Bet mano gydytojas užsispyręs liepė gert tik seropheną.Atseit,jei jau pradėjau,tai geriau nekeist kitos stimuliacijos metu.Seropheną ,bent jau Kaune,buvo sunkiau gaut.
CODE
[quote=LINCE,2005 01 29, 16:19]
Dole ,labai nesinervink,gydytoja geriau žinau.Gal iš tikrųjų skyrė pagal tavo harmonų tyrimus.
Dole ,labai nesinervink,gydytoja geriau žinau.Gal iš tikrųjų skyrė pagal tavo harmonų tyrimus.
labai keistai gavosi,kai tik pradejom kalbet apie stimuliacija gyd. man iškarto sako pradėsim nuo silpniausios po 1 tab. per diena. o paskui man reikėjo biški išeiti,kai sugryžau ji man parašė po 3tab. per diena.tai galvoju gal jai susimaišė kas nors nu nieko pirmadieni parašysiu kaip ten ištikrųjų
ir aciu už palaikyma
Ir man po 2 tabl. per diena parase, nors stimuliuosiuos pirma karta Tiesa, pradesiu tik po 2 sav, dabar jau baigineju gert antra pakuote KT
viska išsiaiškinau,skyrė man 3 tab. per diena todėl ,kad pas mane sakė yra stora kapsulė (tai čia gal kiaušidė)
Šiandien VK buvau pas savo gydytoja, dariausi testą po sueities ir konsultuotis dėl gimdos nuotraukos. Sakė retokas atvejis, bet spermiukai mano gleivėse jaučiasi kuo puikiausiai Bet ne apie tai daina
Policistukėm noriu pasakyt, kad nuo ciklo pradžios pradėjau gerti metforminą. Ir nežinau, ar čia jo nuopelnas, bet šiandien, 15 c.d. turiu 12 mm folikulą. Galiu netyčia ir ovuliuoti 22-23 c.d., policistukėms taip būna Juk puiku, ania?
Ir dar vieną įdomų dalyką pastebėjau. Pradėjus gerti metforminą, praradau apetitą. Nepykina manęs, ne bloga, bet nebetraukia maistas ir tiek. Anksčiau "garsėjau" apetitu . Tiksliau, valgydavau po nedaug, bet labai dažnai, kas dvi valandas išalkdavau žiauriai, būtinai reikėdavo bent obuoliuką užkrimst. Gal ir tai susiję su atsparumu insulinui?
Policistukėm noriu pasakyt, kad nuo ciklo pradžios pradėjau gerti metforminą. Ir nežinau, ar čia jo nuopelnas, bet šiandien, 15 c.d. turiu 12 mm folikulą. Galiu netyčia ir ovuliuoti 22-23 c.d., policistukėms taip būna Juk puiku, ania?
Ir dar vieną įdomų dalyką pastebėjau. Pradėjus gerti metforminą, praradau apetitą. Nepykina manęs, ne bloga, bet nebetraukia maistas ir tiek. Anksčiau "garsėjau" apetitu . Tiksliau, valgydavau po nedaug, bet labai dažnai, kas dvi valandas išalkdavau žiauriai, būtinai reikėdavo bent obuoliuką užkrimst. Gal ir tai susiję su atsparumu insulinui?
Idomu Sakyk, o tai yra receptinis vaistukas? Kas israse?