Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(bonda @ 2005 01 27, 12:21)
Mia, pas mane ant ribos testosteronas ir dar kazkas (napamenu, bet jis nuo testosteron priklauso - man taip aiskino)... nevirsija, bet pati riba...  rolleyes.gif   - sake tipiskai policistukem rolleyes.gif

O kas tas DHEAS? tongue.gif gal a sta ir tyriaus... nebepamenu... riek namie paziuret...

Ai, Bonda, nekvaršink sau galvos, viskas su tavo gydymais gerai, patikėk thumbup.gif

Vyriškų hormonų (androgenų) yra kelios lyg rūšys. DHEAS - viena iš jų, mano stebuklingoj užrašų knygutėj parašyta, kad kai jo yra virš 200 kokių tai vienetų, pastojimas neįmanomas. Dar tiriamas SHBG (sex hormone binding globuline blink.gif ), tai va jis tę kažką dar daro...

Nu ir pripaisčiau, sorry, galiu klysti, nurašykit Mios sąmonės srautui jei ką ...
ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mia: 27 sausio 2005 - 14:29
Tai vyriskus harmonus parodo DHEAS?
Ar kas kitas?Jau susisuko galva nuo tu harmonu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 01 27, 14:28)
Ai, Bonda, nekvaršink sau galvos, viskas su tavo gydymais gerai, patikėk thumbup.gif 

Vyriškų hormonų (androgenų) yra kelios lyg rūšys. DHEAS - viena iš jų, mano stebuklingoj užrašų knygutėj parašyta, kad kai jo yra virš 200 kokių tai vienetų, pastojimas neįmanomas.   Dar tiriamas SHBG (sex hormone binding globuline  blink.gif ), tai va jis tę kažką dar daro...

Nu ir pripaisčiau, sorry, galiu klysti, nurašykit Mios sąmonės srautui jei ką ... 
ph34r.gif

man tyre SHBG, o ano - ne smile.gif

vyriskus man atrodo testosteronas parodo... rolleyes.gif

DHEAS: Dehydroeipandrosterone sulfate (abbreviated DHEAS or DHS) is one of the androgens produced by the adrenals. It is produced from DHEA.

Testosterone: One of the principal male hormones or androgens .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 27 sausio 2005 - 14:37
QUOTE(bonda @ 2005 01 27, 14:35)

vyriskus man atrodo testosteronas parodo... rolleyes.gif

Testosterona tik ir zinojau kaip vyriska harmona,o DHEAS ne
O gal zinot kas yra LHJG?
Atsakyti

Merginos, nepykit, nu ir sujudinau čia su tais hormonais doh.gif

Gal kuri geriau išmananti pakomentuos.... unsure.gif

Aš, galima sakyt, netvirtai žinau, kad vyriškų hormonų pas moteris sutrikimams nustatyti tiriamas laisvasis testosteronas, DHEAS, testosteronas, SHBG.
Bet gal gali būti kad užtenka išsitirti vieną iš jų, ir padėtis aiški?

nepanikuokim drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Paiduke, kad tokio ne nemaciau ir negirdejau hormono... smile.gif rolleyes.gif

sakau, man is vyrisku tyre Testosterona ir SHBG smile.gif , daugiau neliepe tirtis smile.gif - jei nepamirsiu reik namie paziuret, nes turiu visus tyrimu rezultatus...

Sex hormone-binding globulin (SHBG) is a glycoprotein synthesized by the liver. Circulating androgen and estrogen concentrations influence SHBG synthesis. Elevated testosterone, for example, causes SHBG synthesis to decrease, whereas high estrogen stimulates SHBG production. The regulation of SHBG synthesis, combined with SHBG's higher affinity for testosterone, impacts bioavailable testosterone levels.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 27 sausio 2005 - 14:45
QUOTE(bonda @ 2005 01 27, 14:45)
smile.gif Paiduke, kad tokio ne nemaciau ir negirdejau hormono... smile.gif  rolleyes.gif
sakau, man is vyrisku tyre Testosterona ir SHBG smile.gif , daugiau neliepe tirtis smile.gif  - jei nepamirsiu reik namie paziuret, nes turiu visus tyrimu rezultatus...

Va cia radau ta LHJG
cia galit pasiskaityti kokius tyrimus ir kokia eiga nevaisingumo gydymosi
pirmyn atgal kai eisit pamatysit ka pirminio lygio nevaisingumui reik daryti,antriniam ir tt.
http://www.vsv.lt/mo...blema/2715.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paiduke: 27 sausio 2005 - 14:49

Na va, Bonda, šaunuole, viskas aiškėja thumbup.gif

mano hormonai tai praktiškai visi išsikraipę, nedorėliai doh.gif Koks skirtumas, kokį tirti doh.gif blink.gif

Man tyrė tik testosteroną, bet manau ir DHEAS, ir SHBG dėl testosterono padidėjimo būtų nukrypę nuo normos. Taigi, geriu Dexamethazoną....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cia radau kokie tyrimai gali buti atliekami nustatant policistines - siaip visur panasiai raso 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 27 sausio 2005 - 15:01
QUOTE(paiduke @ 2005 01 27, 12:48)
Va cia radau ta LHJG

Paiduke, man atrodo kad ten klaida, ne LHJG, o SHBG turi būti g.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 01 27, 14:55)
Paiduke, man atrodo kad ten klaida, ne LHJG, o SHBG turi būti  g.gif

4u.gif

Cia tikriausiai ne tarptautinis,gal lietuviskos atitikmenys
Lytinius Harmonus Jungiantis Globulinas biggrin.gif