Musmiryte, o kodėl įtari sau policistines? Ar turi hormonų tyrimus? Kokios tavo bėdos?
Jas ne pagal gimdos nuotrauką nustatinėja, o kaip ir Bonda sakė, būna charakteringas hormonu LH ir FSH santykis, bei dažnai pakitusios kiaušidės, matomos echoskopu.
Būk gerutė, neprisigalvok sau ligelių
bukit geros pasakykit, ka daro vaistas METFORMINAS?
gal ir man jo paprašyti
gal ir man jo paprašyti
QUOTE(dolė @ 2005 01 26, 13:12)
Dole, ar tu turi policistinių kiaušidžių sindromą?
Kiek aš žinau, metforminas policistukėms mažina audinių atsparumą insulinui, o sunormalizavus pastarąjį susireguliuoja kiti hormonai.
Gydytojos juk visada gali pasiklausti, ar ne? Pas ką lankaisi?
aciu MIA
reiks butinai paklausti gyd, taip as itariu kad man PKS,tik gal penktadieni gausiu gyditojos atsakyma. Lankausi Klaipedoje vaisingumo klinikoje ,pas gyd. Salygiene
reiks butinai paklausti gyd, taip as itariu kad man PKS,tik gal penktadieni gausiu gyditojos atsakyma. Lankausi Klaipedoje vaisingumo klinikoje ,pas gyd. Salygiene
QUOTE(dolė @ 2005 01 26, 13:45)
aciu MIA
Prašom, kai pradėsi aiškintis, ramiau bus
O hormonus jau tyreisi? Jie daug pasakytu.
O gal išaiškės kad tu visiškai sveika?
Sėkmės
QUOTE(Mia @ 2005 01 26, 15:50)
Prašom, kai pradėsi aiškintis, ramiau bus
Sėkmės
Sėkmės
taip Mia tyriausi hormonus, tik vieni pas gyd, kiti pas mane , ir gimdos nuortauka turiu, matai as tik viska pradedu VAISING klin. o ankščiau lankiausi Kauno univer klinik, tai tik pora metu bereikalo sugaišau
sekmes ir tau
Sveikutes
Esu policistiniu kiausidziu sindromo auka (su ansvoriu, plaukuotumu, vyriskais peciais, nevaisingumu ir visais kitais tos ligeles malonumais). 2001 m. kreipiausi i protinga ginekologe(nes pries tai visi buvo trenkti), kuri nusiunte pas endokrinologa docenta Kazanaviciu(jis Kaune endo.kliniku vadovas, turi savo privacia klinika), tai jis is kart man gydyma dave. Sako merguzele, tavo organizme dvigubas vyrisku hormonu kiekis ir jai nori darom ekspermenta, gerk skydliaukes hormona T3 ir pamatysi viskas bus O.K. As tai norejau vaikelio, kad sutikau...ir nesigailiu, po 3 men. pastojau 2002 gime sveika dukra, dabar jau laukiuosi antro (kovo menesi issiris musu burundukas). Taigi neliko nei ansvorio, nei sutrikusiu menesiniu, nei nieko...sumoteriskejau. Taigi kam idomu gali man parasyt i AZ. Galesiu duoti jo telefona. Taigi sis gydymas nera patvirtintas niekur, bet efektyvumas 100% ir kaina nemaza, bet del to verta ir susimoketi.
Esu policistiniu kiausidziu sindromo auka (su ansvoriu, plaukuotumu, vyriskais peciais, nevaisingumu ir visais kitais tos ligeles malonumais). 2001 m. kreipiausi i protinga ginekologe(nes pries tai visi buvo trenkti), kuri nusiunte pas endokrinologa docenta Kazanaviciu(jis Kaune endo.kliniku vadovas, turi savo privacia klinika), tai jis is kart man gydyma dave. Sako merguzele, tavo organizme dvigubas vyrisku hormonu kiekis ir jai nori darom ekspermenta, gerk skydliaukes hormona T3 ir pamatysi viskas bus O.K. As tai norejau vaikelio, kad sutikau...ir nesigailiu, po 3 men. pastojau 2002 gime sveika dukra, dabar jau laukiuosi antro (kovo menesi issiris musu burundukas). Taigi neliko nei ansvorio, nei sutrikusiu menesiniu, nei nieko...sumoteriskejau. Taigi kam idomu gali man parasyt i AZ. Galesiu duoti jo telefona. Taigi sis gydymas nera patvirtintas niekur, bet efektyvumas 100% ir kaina nemaza, bet del to verta ir susimoketi.
QUOTE(dzeldze @ 2005 01 27, 12:00)
tai jis is kart man gydyma dave. Sako merguzele, tavo organizme dvigubas vyrisku hormonu kiekis ir jai nori darom ekspermenta, gerk skydliaukes hormona T3 ir pamatysi viskas bus O.K.
Nu dar tikrai niekur negirdėjau apie tokį gydymą. Skydliaukės hormonas ir policistinės? Hm..
Kita vertus, metforminas irgi vaistas visų pirma nuo diabeto...
Ačiū, kad pasidalinai informacija, dzeldze
Taip, nebūtinai paspolicistukes per daug testosterono (beje, Bonda, ar tyreisi DHEAS?)
O ant ribos irgi nėra gerai, aš mažinuosi prolaktiną, kuris yra ant ribos...
QUOTE(Mia @ 2005 01 27, 14:14)
Taip, nebūtinai paspolicistukes per daug testosterono (beje, Bonda, ar tyreisi DHEAS?)
Mia, pas mane ant ribos testosteronas ir dar kazkas (napamenu, bet jis nuo testosteron priklauso - man taip aiskino)... nevirsija, bet pati riba... - sake tipiskai policistukem
O kas tas DHEAS? gal a sta ir tyriaus... nebepamenu... riek namie paziuret...