metformin- kas per vaistas? kodel ji skirė?
sveika prisijungus
QUOTE(Miglužė @ 2005 01 25, 13:46)
sveika prisijungus
va va, rasydama kaip tik ir pagalvojau apie tave, migluze, ne spamenu, akd neperseniausia rasei, kad pagaliau pati susirgai mmm
Mergaitės, vartojančios metforminą, po kiek jums gydytojai jo skyrė? (500, 1000, 1500 mg ?)
Ar pratino palsipsniui prie didesnių dozių?
Renku informaciją
Renku informaciją
QUOTE(Mia @ 2005 01 26, 10:02)
Mergaitės, vartojančios metforminą, po kiek jums gydytojai jo skyrė? (500, 1000, 1500 mg ?)
Renku informaciją
Renku informaciją
As geriu jo po 1 tablete (500 mg) 3 kartus per diena. Is karto gavau tokia doze ir tokia vartoju.
QUOTE(bonda @ 2005 01 26, 08:09)
As geriu jo po 1 tablete (500 mg) 3 kartus per diena. Is karto gavau tokia doze ir tokia vartoju.
Ačiū, Bonda
Dar užmiršau paklausti, kiek kainuoja metforminas, nė neįsivaizduoju
QUOTE(Mia @ 2005 01 26, 10:12)
Nera uz ka Jo 100 tabl.(cia visam menesiui) nekainuoja 30 lt. paskutini syki is vis tik 22 mokejau - kazkokia akcija buvo. As paprastai perku Hexalio firmos - kazkaip as lengviau jas pernesu.
QUOTE(bonda @ 2005 01 26, 08:16)
Nera uz ka Jo 100 tabl.(cia visam menesiui) nekainuoja 30 lt. paskutini syki is vis tik 22 mokejau - kazkokia akcija buvo. As paprastai perku Hexalio firmos - kazkaip as lengviau jas pernesu.
Nu pasaka, kurgi dar, jei ne čia, sužinosi visą naudingą informaciją
QUOTE(Mia @ 2005 01 26, 10:24)
Kai zinai, isbandei, gali ir pasidalint patirtimi As pradzioj labai skeptiskai ziurejau i ta metformina, nes cia dar nebuvau nieko girdejusi apie ji... bet kai isgirdau, kad ir kitom skiria - nusiraminau ir patikejau
Kazin ar galejo gydytojas nenustatyti policistiniu kiausidziu. Buvo daryta gimdos nuotrauka. Man yra itarimu pagal isvardintus pozymius, kad pas mane policistines turetu buti. Ar man cia jau visai varzteliai pradejo atsisukineti...
QUOTE(Musmiryte @ 2005 01 26, 11:50)
Kazin ar galejo gydytojas nenustatyti policistiniu kiausidziu. Buvo daryta gimdos nuotrauka. Man yra itarimu pagal isvardintus pozymius, kad pas mane policistines turetu buti. Ar man cia jau visai varzteliai pradejo atsisukineti...
Policistines kaiusides paprastai nustato pagal hormonu tyrimus LSH ir LH bei kelis kitus ir patvirtina tai echoskopuojant vaginaliniu echoskopu. per gimdos nuotrauka - nemanau, kad matosi...