Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

metformin- kas per vaistas? kodel ji skirė?
Atsakyti
Na, va vakar atejo mmm. Siaip dziaugiuos, kad pirma syki po KT metimo be duphastono... ir normaliai po 32 dienu... smile.gif

dedu dideles viltis i metformina... 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveika prisijungus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2005 01 25, 13:46)
4u.gif sveika prisijungus drinks_cheers.gif

va va, rasydama kaip tik ir pagalvojau apie tave, migluze, ne spamenu, akd neperseniausia rasei, kad pagaliau pati susirgai mmm smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, vartojančios metforminą, po kiek jums gydytojai jo skyrė? (500, 1000, 1500 mg ?)

Ar pratino palsipsniui prie didesnių dozių?

Renku informaciją rolleyes.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 01 26, 10:02)
Mergaitės, vartojančios metforminą, po kiek jums gydytojai jo skyrė? (500, 1000, 1500 mg ?)

Ar pratino palsipsniui prie didesnių dozių? 

Renku informaciją  rolleyes.gif

4u.gif

As geriu jo po 1 tablete (500 mg) 3 kartus per diena. Is karto gavau tokia doze ir tokia vartoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 01 26, 08:09)
As geriu jo po 1 tablete (500 mg) 3 kartus per diena. Is karto gavau tokia doze ir tokia vartoju. smile.gif

Ačiū, Bonda 4u.gif

Dar užmiršau paklausti, kiek kainuoja metforminas, nė neįsivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 01 26, 10:12)
Ačiū, Bonda  4u.gif

Dar užmiršau paklausti, kiek kainuoja metforminas, nė neįsivaizduoju  doh.gif

Nera uz ka smile.gif Jo 100 tabl.(cia visam menesiui) nekainuoja 30 lt. paskutini syki is vis tik 22 mokejau - kazkokia akcija buvo. As paprastai perku Hexalio firmos smile.gif - kazkaip as lengviau jas pernesu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 01 26, 08:16)
Nera uz ka smile.gif Jo 100 tabl.(cia visam menesiui) nekainuoja 30 lt. paskutini syki is vis tik 22 mokejau - kazkokia akcija buvo. As paprastai perku Hexalio firmos smile.gif  - kazkaip as lengviau jas pernesu. smile.gif

Nu pasaka, kurgi dar, jei ne čia, sužinosi visą naudingą informaciją smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 01 26, 10:24)
Nu pasaka, kurgi dar, jei ne čia, sužinosi visą naudingą informaciją  smile.gif 

drinks_cheers.gif

Kai zinai, isbandei, gali ir pasidalint patirtimi 4u.gif As pradzioj labai skeptiskai ziurejau i ta metformina, nes cia dar nebuvau nieko girdejusi apie ji... bet kai isgirdau, kad ir kitom skiria - nusiraminau ir patikejau biggrin.gif
Atsakyti
Kazin ar galejo gydytojas nenustatyti policistiniu kiausidziu. Buvo daryta gimdos nuotrauka. Man yra itarimu pagal isvardintus pozymius, kad pas mane policistines turetu buti. Ar man cia jau visai varzteliai pradejo atsisukineti...
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2005 01 26, 11:50)
Kazin ar galejo gydytojas nenustatyti policistiniu kiausidziu. Buvo daryta gimdos nuotrauka. Man yra itarimu pagal isvardintus pozymius, kad pas mane policistines turetu buti. Ar man cia jau visai varzteliai pradejo atsisukineti...

Policistines kaiusides paprastai nustato pagal hormonu tyrimus LSH ir LH bei kelis kitus smile.gif ir patvirtina tai echoskopuojant vaginaliniu echoskopu. smile.gif per gimdos nuotrauka - nemanau, kad matosi...
Atsakyti