Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(bonda @ 2005 01 20, 11:21)
uzkankinsiu...  blush2.gif  o koks gydytojas paskyre?

Kankink, ištversiu. biggrin.gif

Paskyrė A. Meškauskienė iš VK.
Atsakyti
Šnekėjausi su endokrinologu, pradėsiu gerti metforminą. Gal padės blush2.gif
Dabar bent trim mėnesiam atsidedu stimuliaciją.
Atsakyti
aciu, laiminga - kol kas nebekankinsiu... tongue.gif

Migluze, papasakok placiau? kodel patare gerti - pati prisiprasei? biggrin.gif kodel stimuliacijas atsidet reikia?
Atsakyti
Sužinojau, kad dar mano vienai draugei policistozė. Jai endokrinologas paskyrė metforminą. Tai va, ir pasidomėjau, ką apie tai mano endokrinologas. O jis mano, kad man tai yra tinkamas vaistas. Nu faktiškai pati prisiprašiau blush2.gif O stimuliacijas atsidėsiu, nes tikiuosi, kad metforminas padės ir pavyks be stimuliacijų. Pasiruošus laukti 3-6 mėnesius, o po to jei nieko - stimuliuosim.
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2005 01 20, 14:55)
Sužinojau, kad dar mano vienai draugei policistozė. Jai endokrinologas paskyrė metforminą. Tai va, ir pasidomėjau, ką apie tai mano endokrinologas. O jis mano, kad man tai yra tinkamas vaistas. Nu faktiškai pati prisiprašiau blush2.gif  O stimuliacijas atsidėsiu, nes tikiuosi, kad metforminas padės ir pavyks be stimuliacijų. Pasiruošus laukti 3-6 mėnesius, o po to jei nieko - stimuliuosim.

aisku... man irgi endokrinologe paskyre ji smile.gif ir as mastau - gal irgi kelis menesius bandyt tik su metforminu... smile.gif ne staip gera, kai nieko nemastai ir neskaiciuoji... 4u.gif
Atsakyti
As vasario 9d.uzsiregistravus pas endokrinologe,reikes ir man pasikalbeti apie metformina,gal paskirs,pagersiu,gal viskas bus gerai,nieko neprarasiu tikrai,nes vistiek negaliu stimuliuotis del finansu(vejai svilpauja)
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 01 20, 14:58)
nes taip gera, kai nieko nemastai ir neskaiciuoji... 4u.gif

bonduk, mylėtis neužmiršk iš to gerumo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė M. @ 2005 01 20, 15:02)
bonduk, mylėtis neužmiršk iš to gerumo  tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai kad dabar ir tas geriau vyksta 4u.gif
Atsakyti
Migluže, džiaugiuosi už tave smile.gif Tikrai gal dar savaime viskas išsispręs, stimuliuotis visada suspėsi smile.gif
Atsakyti
Kai buvau susitikus su IEWA(ji irgi kankinosi dėl policistinių kiaušidžių ,o dabar jau leliuką turi),kalbėjom apie metforminą.Kadangi ji turėjo gimdyt gerokai anksčiau,tai kažkokia klinikų docentė buvo labai nustebusi ,kad jai buvo gydant skirtas metforminas.Atseit,gydytoja tai nekvaila buvo ,o tokį vaistą skyrė. blink.gif Kadangi ir man buvo skirtas ,ir dar kitom,tai panašu ,kad jį skiria tik tikrai su nevaisingumo problėemom susidūriantys gydytojai,o visiems kitiems jis įtartinas. smile.gif
Atsakyti
Aš tai docentais mažiausiai pasitikiu biggrin.gif
Atsakyti
metformin- kas per vaistas? kodel ji skirė?
Atsakyti