Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(Eglė M. @ 2005 01 18, 14:19)
dar spontaninę ovuliaciją sukelia Clostb. kelių ciklų vartojimas: skaičiau apie nemažai atvejų, kai po 3 Clostb. vartojimo ciklų daromoje pertraukoje pastojama, nes kiaušidės būna 'užvestos'. kas be ko, ir atsipalaiduojama  thumbup.gif

O įdomu kaip tada, kai Clost. visiškai neveikia, ta prasme, neaugina folikulų? smile.gif

Pradedu tikėti, kad atsipalaidavimas ir užsimiršimas geriausia priemonė ne tik spontaninei ovuliacijai sukelti, bet ir spermos kokybei gerinti ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
dar spontaninę ovuliaciją sukelia Clostb. kelių ciklų vartojimas: skaičiau apie nemažai atvejų, kai po 3 Clostb. vartojimo ciklų daromoje pertraukoje pastojama, nes kiaušidės būna 'užvestos'. kas be ko, ir atsipalaiduojama  thumbup.gif

Beje, man ta spontaninė ovuliacija nelabai patinka todėl, kad negali susižinoti, kada ji įvyksta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiminga: 18 sausio 2005 - 14:41
QUOTE(Laiminga @ 2005 01 18, 14:41)

Pradedu tikėti, kad atsipalaidavimas ir užsimiršimas geriausia priemonė ne tik spontaninei ovuliacijai sukelti, bet ir spermos kokybei gerinti ir t.t.  blush2.gif

aha, gerai pasakei tongue.gif

o dozę reikia nuosekliai didinti. arba pradėti stimuliuoti kitais vaistais. apskritai aš turėjau omenyje daugiau bendrai OS.
Atsakyti

Kai neatmenamais laikais man darė IUI (4 ciklus iš eilės) aš pastojau savaime praėjus porai mėnesių po paskutinės IUI. Deja, persileidau.......
Atsakyti
kaip noreciau, kad ir man taip butu biggrin.gif
Atsakyti
kaip suprantu man policistines kiausides,pagal aprašyma man tinka,tik neturiu ansvorio,mmm retai kada būna sad.gif matyt nebresta kiašinėliai.
esu pasidariusi hormoninius tyrimus,gimdos nuotrauka,ir penktadieni einu pas gyditoja,ir nešime sperma tirimams,bet juk žinau kad esme manyje,vien jau del mmm nebuvimo,o ir tas spermos tyrimas nepigus 240lt
laukiu penktadienio,ka pasakys,kaip pasiūlis gyditis doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(dolė @ 2005 01 19, 14:03)
kaip suprantu man policistines kiausides,pagal aprašyma man tinka,tik neturiu ansvorio,mmm retai kada būna sad.gif  matyt nebresta kiašinėliai.
esu pasidariusi hormoninius tyrimus,gimdos nuotrauka,ir penktadieni einu pas gyditoja,ir nešime sperma tirimams,bet juk žinau kad esme manyje,vien jau del mmm nebuvimo,o ir tas spermos tyrimas nepigus 240lt

sėkmės tau wub.gif viskas bus gerai, pamatysi yess.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė M. @ 2005 01 19, 14:15)
sėkmės tau  wub.gif  viskas bus gerai, pamatysi  yess.gif

ačiu , 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolė @ 2005 01 19, 14:03)
kaip suprantu man policistines kiausides,pagal aprašyma man tinka,tik neturiu ansvorio,mmm retai kada būna sad.gif  matyt nebresta kiašinėliai.

Jei kas klaustų manęs, tai nei PKS, nei prasta sperma nėra pasaulio pabaiga. Viskas šiais laikais įveikiama, reikia tik ryžto, noro, optimizmo, geros nuotaikos ir ... pinigų. doh.gif

Taip kad nosį aukštyn ir pirmyn! drinks_cheers.gif

Beje, kol neišsityrė Tavo vyras, nesakyk, kad viskas jau ir taip aišku.
Atsakyti
QUOTE(Laiminga @ 2005 01 18, 14:13)
Mano gydytoja minėjo, jog metforminas po kokių 6 mėnesių vartojimo sukelia spontaninę ovuliaciją. Nors neaišku, nei kada, nei kaip, bet vis tiek džiugu.

Kad tai tiesa, galiu patvirtint iš savo nesenos patirties.  smile.gif

Laiminga, o tu jau kiek laiko ji vartoji? ir kodel tau ji paskyre? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 01 20, 10:43)
Laiminga, o tu jau kiek laiko ji vartoji? ir kodel tau ji paskyre? smile.gif

Vartoju apie 7 mėn.

O paskyrė kažkokiems hormonams sureguliuoti, bet dabar jau tikrai nebeatsimenu kokiems... Vėpla... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga @ 2005 01 20, 11:06)
Vartoju apie 7 mėn.

O paskyrė kažkokiems hormonams sureguliuoti, bet dabar jau tikrai nebeatsimenu kokiems... Vėpla...  blink.gif

uzkankinsiu... blush2.gif o koks gydytojas paskyre?
Atsakyti