Tai man del to ir pasidare labai keista, kad net tepinelio nepaemusi man antibiotikus ir Supplin skyre (vien del to, kad uzdegima rode). O kontraceptikus naudoju isvis tik pirma menesi, anksciau niekada nesu vartojusi, nes labai jau ju neigiami salutiniai poveikiai...tiesa, gydytoja taip ir pasake, kad jei nenori pastoti, tai butina hormonines tabletes gert, kitaip ir prasideda visokios cistos...Idomiausia tai, kad kaip apie gydytoja, apie ja labai geri atsiliepimai, tai net nezinau ka ir galvot...bet jau vien tas faktas kad antibiotikus prirase "is lempos" vercia abejot...Beje, anksciau man daznai sukildavo angina, kuria pastoviai gydydavau antibiotikais, tai kai nuejau pas loriste, ji man itare ne kokia ten angina, o grybeli ar zarnyno mikrofloros issiderinima nuo antibiotiku (kazkas jau seniai su virskinimo sistema blogai, ir labai netipiniai pojuciai). Bet tepineliai parode tik streptokokus, kurie uzmusami tik antibiotiku, bet nuo kuriu jie po kiek laiko ir vel suvesa - uzburtas ratas. Tai kai pakeiciau antibiotikus homeopatiniais, viskas susistate i savo vietas
O va dabar vel...ir kas cia man yra? Uzvakar isgeriau mycomax tablete (anksciau jokiu priesgrybeliniu negeriau, tik zvakutes), bet vistiek kazkas ne taip, jauciu lyg ir sausuma, lyg ir silpna perstejima, pati nebezinau...
Beje, aciu labai uz palaikyma!!!
Smagu kai yra su kuo pasitart, juo labiau kai kiti sako kad tik ligu ieskaus, ir kaip tokia gydytoja galiu nepasitiket...bet juk as tik noriu isitikint, ar tikrai esu gydoma teisingai...