Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(Miglužė @ 2005 01 05, 12:25)
piktina mane tokie gydytojai mad.gif
Nu psio, varau prie savo kirmėlių, sifilių ir maliarijų, palinkėkit man rytdienai sėkmės blush-anim-cl.gif

Sėkmes egzamine Migluže,Tu nugalėsi visus kirminus, maliarijas, dėstytojus ir tt biggrin.gif
O vakare tikiuosi atlėksi į susitikimą ir mes atšvesim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paiduke: 05 sausio 2005 - 12:27
QUOTE(Miglužė @ 2005 01 05, 10:25)
Nu psio, varau prie savo kirmėlių, sifilių ir maliarijų, palinkėkit man rytdienai sėkmės blush-anim-cl.gif

Oho blink.gif blink.gif blink.gif

Nu sekmes rytoj thumbup.gif Aišku didelės yess.gif
Atsakyti
Dėkoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš penktadienį einu pas Klimą,nes reikia mano MMM iššaukinėti vaistukais mad.gif ,pačios nenori ateiti
Ir jaučiu pradėsiu vėl KT gerti,nes stimuliuotis dar negaliu,nuotraukos darytis irgi negaliu,tai kas belieka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2005 01 05, 12:25)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2005 01 05, 12:41)
O aš penktadienį einu pas Klimą,nes reikia mano MMM iššaukinėti vaistukais  mad.gif ,pačios nenori ateiti

ar ne Anelija kažkada rašė, kad M iššaukinėdavo ne tai kažkokia arbata, ne tai vaistažole? gal padėtų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė M @ 2005 01 05, 13:33)
ar ne Anelija kažkada rašė, kad M iššaukinėdavo ne tai kažkokia arbata, ne tai vaistažole? gal padėtų  blink.gif

na gal aš geriau nueisiu pas Klima,pasiilgau wink_3.gif kartu pasiziures echoskopu,gal pasakys kad pas mane vėlyva ovuliacija biggrin.gif biggrin.gif o kokias tabletes išrašys jau man aišku,nepirmas kartas
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2005 01 05, 13:38)
na gal aš geriau nueisiu pas Klima,pasiilgau wink_3.gif

biggrin.gif na, Klimas - vyrukas gana išvaizdus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė M @ 2005 01 05, 13:49)
biggrin.gif  na, Klimas - vyrukas gana išvaizdus  tongue.gif

Išvaizda man jo nelabai megalol.gif ,bet bendrą kalbą randam
Atsakyti
QUOTE(Eglė M @ 2005 01 05, 13:33)
ar ne Anelija kažkada rašė, kad M iššaukinėdavo ne tai kažkokia arbata, ne tai vaistažole? gal padėtų  blink.gif

-
mergaites, gal kas pamenat ar znot? gal ir man padetu... ne sjau ta duphastona uzkniso gert, kad mmm atsirastu...
Atsakyti
O man mėnesinėm iššaukt gydytojas niekad neskyrė Duphastono. blink.gif Jis ne toks jau ir pigus...Gėriau ,atrodo,Provera arba pats duodavo kažkokių prtancūziškų(matyt,labdarinių).Šitie tai labai gerai suveikdavo.Duphastoną man paskyrė tik po inseminacijos ir gėriau iki 14 savaitės.
Atsakyti
QUOTE(LINCE @ 2005 01 05, 15:48)
O man mėnesinėm iššaukt gydytojas niekad neskyrė Duphastono. blink.gif Jis ne toks jau ir pigus...Gėriau ,atrodo,Provera arba pats duodavo kažkokių prtancūziškų(matyt,labdarinių).Šitie tai labai gerai suveikdavo.Duphastoną man paskyrė tik po inseminacijos ir gėriau iki 14 savaitės.

Aš irgi visada geriu Provera,kai MMM dingsta
Atsakyti