Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

Taip .Man kažkaip dozė buvo didinama,o gėriau ilgokai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LINCE @ 2005 01 04, 15:53)
Taip .Man kažkaip dozė buvo didinama,o gėriau ilgokai smile.gif

Tada darau išvadą, kad ar su Metforminu, ar be, visos policistukės galės užsidėti tokią juostelę, kokią turi tu savo postų apačioje nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai biggrin.gif
Atsakyti
O man U. nieko apie šį vaistą neužsiminė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2005 01 04, 16:06)
O man U. nieko apie šį vaistą neužsiminė blink.gif

Man gydytoja irgi blink.gif Bet gal tau ir nereikia? Ir man gal nereikia blink.gif
Bandysiu klausti pas saviškę, bet man metforminas bus aktualu, jei šį ciklą nesistimuliuos.

Tiesiog skaičiau apie kažkokius tyrimus užsienyje, kur buvo rašoma, kad su metforminu ir clostilbegytu ovuliuoja ir pastoja daugiau moterų, nei tik su clostilbegytu, va. Tai ir domiuosi rolleyes.gif

Metforminas kiek žinau šiaip jau yra vaistas 2 tipo diabetui gydyti (galiu ir klysti, atsargiai unsure.gif ). Galbūt jis labai tinka policistukėm su antsvoriu? Nors aptikau, kad skiriamas ir lieknoms, ir neturinčioms problemu su insulinu.

Atsakyti
ten daug apie jį gero rašo biggrin.gif ir kad persileidimų tikimybę sumažina, ir nuo nėščiųjų diabeto apsaugo, ir svorį sumažina, ir ciklą atstato ir t.t. vnz stebuklingas vaistas megalol.gif

Pagalvojau, kad gal ir be stimuliuojančių pavyktų pastoti rolleyes.gif
ot gerai būtų.
Atsakyti
Mia parašė tiesą.Šis vaistas skiriamas diabetui gydyt.Nors man su insulinu problemų nebuvo,bet gyd. vis tiek skyrė.Motyvavo ,kad gydymas turėtų būti efektyvesnis.
Galiu klyst ,bet Anelijai U. ,atrodo ,skyrė. blink.gif
Atsakyti
O kas nors su policistoze darėtės gliukozės ir cholesterolio tyrimus, kokie rezultatai?
Atsakyti
Labas,

tikra tiesa, gėriau ir aš tą metforminą iki sužinojau, kad jau laukiuosi. Dozuotės nepamenu, bet atrodo, kad ne daugiau dviejų tablečių, gal net vieną.
Kai gydytojos paklausiau kam šis vaistas, tai man buvo paaiškinta gana paprastai, kad sukuria palankesnį hormoninį foną.
Su gliukoze pas mane buvo viskas gerai, cholesterolio (ar kaip jis ten) nesityriau. Turėjau visus tipinius policistinėm požymius išskyrus antsvorį - kaip bebūtų keista, kai pradėjau gydytis, jis padidėjo (ir iki šiol nenustoja tongue.gif )...
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 01 04, 16:23)
Turiu policistines kiaušides  ir aš  sad.gif

Daug domėdamasi susidūriau su informacija, kad be ovuliaciją stimuliuojančių vaistų, gydymui naudojamas toks Metforminas. Girdėjau kad kai jis geriamas kartu su clostilbegytu, policistinės kiaušidės daug geriau reaguoja į stimuliaciją.  unsure.gif
Ar kas nors iš policistukių girdėjote apie tai? Galbūt vartojote?

-----------
as ji geriu smile.gif geriau ir pirma menesi, kai stimuliavaus klostolbegitu, tada ir uzaugo du folikulai...o kita menesi negeriau Metformino, tai su klostilbegytu nieko neuzaugo... tik dau cistuciu... si menesi aplamai geriu tik metformina... kadangi nesistimuliuoju, kol gimdos foto nepadarysiu... bet gydytoja sako - is to strioko (kadangi nenoriu as tos nuotraukos), gal ir uzsikabins... biggrin.gif biggrin.gif nes metforminas kazkaip netiesiogiai tas kiausidesstimuliuoja...

Mia, o kur tu skaitei apie Metformina is stimuliacija? gal turi koki saituka?ar kompe info daugiau? Buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2005 01 04, 18:24)
O kas nors su policistoze darėtės gliukozės ir cholesterolio tyrimus, kokie rezultatai?

---------
as tyriausi gliukoze - pasmane viskas normoj... cholesterolio - ne...

o metforminas tikrai yra nuo debeto... mane gydytoja perspejo, akd vaistinej gali sakyt, kad eit kompensuojamu vaistu ta pasa issiimt, nes diabetikams jis kompensuojams... tad kai vaistinej pasako, as sakau, akd ne tiem tikslam - tai akis tik ispucia...
o man ji pati pirma pasiule gerti Zilaitiene - ir sake kita gydytoja, kad Zilaitiene turi gera patirti su jais... kad daug sekmingu pabaigu 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 01 04, 17:57)

Mia, o kur tu skaitei apie Metformina is stimuliacija? gal turi koki saituka?ar kompe info daugiau? Buciau dekinga

Na matai, gal tau ir antrą kartą reikėjo metformino? As tikriausiai irgi jo prašysiuos. Metforminas labiau veiksmingas, kai naudojamas ilgą laiką, žiūrėk:

How long a trial should one give insulin-sensitizing medications before adding ovulation stimulation medications?
A good trial period for insulin-sensitizing medications is 3-6 months. Someone with borderline insulin elevations may require a shorter duration of therapy than a woman with a strikingly high level. If ovulation does not resume after 3-6 months, or pregnancy is not obtained, one might consider adding fertility medications. It may also make sense to re-check fasting glucose and insulin levels to see if the insulin-sensitizing therapy is working or if adjustments in treatment should be made.

Daug informacijos ir forumų yra čia: soulcysters.com

Apie Metforminą: metforminas

Skaityk į sveikatą tongue.gif Ir turėk vilties kiekvieną ciklą nestuke.gif , ne tik tada, kai stimuliuojiesi rolleyes.gif

Atsakyti