Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

Aha, man į seropheną nereagavo, o gonalio reikėjo nuo 15 iki 20 ampulių vienam ciklui... bet ir hiperstimuliaciją apturėjau. dar ir dabar jaučiu jos pasekmes, o viena kiaušidė vis dar padidinta. taip, kad linkiu jums to išvengti... wink.gif
Atsakyti
QUOTE (bonda @ 2004 09 29, 10:08)

noa, bet tu bent pati susirgdavai mmm wink.gif o as pati nesusergu... dabar vel nesusergu ir jau nuogeguzes vidurio... tai kaip tie vaikai ateis? g.gif

O ka as zinau - zinau tik kad kai JIE uzsinori ateit, tai ir sirgima tam reikalui susiorganizuoja. Gal taviskis tiesiog neskuba? Na nedega zmogui. Laukia ko nors smile.gif

As va darbe apie savo policistines pasigyriau. Tai viena bendradarbe sake, kad jos sesuo del to pacio kas pusmetis sirgdavo ar dar reciau ir vis tiek kazkaip viena karteli gavosi... Gi sirgimas - tai kai perbrendes neapvaisintas kiausinelis eina lauk, taip? tai va kai jis pas tave subres, gal ir nespes iseit lauk smile.gif Ot ir nesirgsi dar kiek laiko... heart.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz visa info. Supratau, kad tai labai individualu wink.gif Nors, atvirai pasakius, siandien as nieko nebenoriu... nieko...
Atsakyti
Kodėl? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (LINCE @ 2004 09 30, 16:28)
Kodėl? ohmy.gif

lince, zinai, kad nuotaika toookia jau svyruojanti... viena diena optimizmo per akis... kita diena vos ne asaros akyse... o tada buvo juodai blogai... dabar aju gerai... atrodo... wink.gif
Atsakyti
QUOTE (bonda @ 2004 09 29, 11:47)
na, dabar klausimas visom policistukem, kuriuos stimuliuojas - kiek mazdaug vienam menesiui (ar kaip cia pasakyt) viskas kainuoja? galvoju, gal jau taupyt...

Man irgi apie 1500 Lt vienam ciklui reikėjo. Bet čia su dviguba inseminacija, kuri apie pusę šios sumos ir sudarė.
Atsakyti
Vaikiki, jei nori labiau koncentruotos informacijos, tikiuosi tau labai galėtų pagelbėti Miglužė - ji pati turi šitą bėdą, be to išmano tai dar ir iš profesinės pusės.
Atsakyti
*****, su tom savo policistinėm jau nebežinau ką daryti. Vakar pamačiau, kad pvz. dešinėj kiaušidėj pradėję augti VISI folikulai, kiek jų ten buvo. Ir vėl padidėja tikimybė užsiauginti cistą.

Gal tikrai reikia laparoskopijai pasiryžti, nes kažkoks absurdas gaunasi: galima tik kas antrą mėnesį stimuliacijas ir IUI daryt, nes kitais mėnesiais cistas auginu… mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Laiminga @ 2004 10 29, 09:19)
Gal tikrai reikia laparoskopijai pasiryžti, nes kažkoks absurdas gaunasi: galima tik kas antrą mėnesį stimuliacijas ir IUI daryt, nes kitais mėnesiais cistas auginu… mad.gif

Laiminga,

as tavo vietoje tikrai pasiryzciau laporoskopijai, jeigu tau ne karto jos nedare. Juk zinome nemazai pavyzdziu, kada po laporoskopijos moteriskes greitai tapdavo nestuke.gif .
Man paciai po laporoskopijos gydytoja palinkejo kuo greiciau tapti nestuke.gif . Bet deja, ne tame esme buvo, kad as ja netapau.
Atsakyti

Turiu policistines kiaušides ir aš sad.gif

Daug domėdamasi susidūriau su informacija, kad be ovuliaciją stimuliuojančių vaistų, gydymui naudojamas toks Metforminas. Girdėjau kad kai jis geriamas kartu su clostilbegytu, policistinės kiaušidės daug geriau reaguoja į stimuliaciją. unsure.gif
Ar kas nors iš policistukių girdėjote apie tai? Galbūt vartojote?

Atsakyti
Man buvo skyręs gydytojas šį vaistą.Man vis tiek su serophenu reakcija buvo 0. sad.gif Tačiau gėriau ne tokią mažą dozę(gaila ,kad nieko neužsirašinėjau ,nes jau daug ką pamiršau doh.gif ),todėl nežinau ,ar jis įtakojo ,kad su gonaliu stimuliacija pavyko,nors užaugo tik vienas folikulas.Kaip supratau iš gyd.,jis tikėjosi ,kad Metforminas labiau padės.
Atsakyti
QUOTE(LINCE @ 2005 01 04, 15:13)
Man buvo skyręs gydytojas šį vaistą.Man vis tiek su serophenu reakcija buvo 0. sad.gif Tačiau gėriau ne tokią mažą dozę(gaila ,kad nieko neužsirašinėjau ,nes jau daug ką pamiršau doh.gif ),todėl nežinau ,ar jis įtakojo ,kad su gonaliu stimuliacija pavyko,nors užaugo tik vienas folikulas.Kaip supratau iš gyd.,jis tikėjosi ,kad Metforminas labiau padės.

Ačiū, Lince smile.gif Tos dozės tai iki 2500 (lyg mg). Kiek suprantu, jis vartojamas ilgą laiką, kad pasiekti efektą. Ir būtent tam, kad būtų efektyvesnės stimuliacijos clomifeno citratu (serophenas, clostilbegytas).

Atsakyti