Taip Daiva, tai as irgi zinau, bet, kai tas trumpai kokias 7 savaites, tai gal jau ne taip ir trumpai? Juk jei nestumas vietoje, tai bet koks normalus gydytojas 7 savaiciu nestuma ten ir matys, o jei 7 savaites ir nesimato, tai manau ir taip aisku, o HCG tik patvirtina. As butent ir norejau pasakyti, kad HCG normalus DIDEJIMAS ANKSTYVAME nestume NEGALI BUTi garantija, kad viskas gerai.
Daivute, nesupyk as nesiginciju su tavimi, zinau, kad tu protingesne ir daug daugiau patyrusi, tiesiog kalbu is savo patirties.
Dar. 2 savaites nestumas tai yra 4 savaites nuo menesiniu ir skaiciuojama, kaip 4 savaiciu. Man 6 savaiciu nestumo vaginaliniu echoskopu dar nedriso tvirtinti, nes beveik nemate, i kortele uzrase tik 9 savaiciu, kai jau sirduke mate.
Miau
Miau
Paki, tikrai nepykstu, nors dėl savo tiesmukiškumo dažnai atrodau kaip pikčiurna
Dėl Janikės nėštumo - Janike, tavęs irgi nebaru - čia tokia psichologinė taktika - kartais žmogų reikia papurtyti, pabarti, kad jis ne visisškai praskystų, o imtųsi veiksmų ir išeitų iš savo apatiškos būsenos.
Kas liečia tavo nėštumą...Na gydytojas turi būti beveik ponas Dievas, kad galėtų matyti 2 savaičių nėštumą. Ne bet kuris net echoskopiją darys, nes tokio nėštumo (2 savaitės nuo ovuliacijos) tiesiog NEĮMANOMA net vaginaliniu echoskopu pamatyti, o apie negimdinio matymą tai iš viso nė jokios kalbos negali būti.......Echoskopu bando kažką įžiūrėti, kai yra 3 savaitės po ovuliacijos (tai prilyginama 5-ioms akušerinėms savaitėms). Paki tavo septynios savaitės irgi įtariu buvo akušerinės, o nuo ovuliacijos 5 savaitės, taigi pakankamai ankstyvas nėštumas...
Žodžiu Janike, nusiramini, viskas pas tave bus gerai, tik vat gydytojo bent kiek atidesnio ne pro šalį....arba tu pati kažką ne taip nupasakojai...
Dėl Janikės nėštumo - Janike, tavęs irgi nebaru - čia tokia psichologinė taktika - kartais žmogų reikia papurtyti, pabarti, kad jis ne visisškai praskystų, o imtųsi veiksmų ir išeitų iš savo apatiškos būsenos.
Kas liečia tavo nėštumą...Na gydytojas turi būti beveik ponas Dievas, kad galėtų matyti 2 savaičių nėštumą. Ne bet kuris net echoskopiją darys, nes tokio nėštumo (2 savaitės nuo ovuliacijos) tiesiog NEĮMANOMA net vaginaliniu echoskopu pamatyti, o apie negimdinio matymą tai iš viso nė jokios kalbos negali būti.......Echoskopu bando kažką įžiūrėti, kai yra 3 savaitės po ovuliacijos (tai prilyginama 5-ioms akušerinėms savaitėms). Paki tavo septynios savaitės irgi įtariu buvo akušerinės, o nuo ovuliacijos 5 savaitės, taigi pakankamai ankstyvas nėštumas...
Žodžiu Janike, nusiramini, viskas pas tave bus gerai, tik vat gydytojo bent kiek atidesnio ne pro šalį....arba tu pati kažką ne taip nupasakojai...
O savo gydytojo kompetencija tai neleisiu jums abejot
Tai gerai, kad nepyksti Taip mano nestumas buvo 7 akuserines savaites.
ir nupasakojau teisingai, tik gal per anksti suskydau ir pradėjau daryti ir ieškoti, kad matytųsi.
Taip norisi pamatyti taškelį kokį.
Be to, kai pas mane buvo policistiškos kiaušidės, tai dešinį šoną vis pamaudžia, tai dėl to ir ėjau klaust ar viskas gerai.
Taip norisi pamatyti taškelį kokį.
Be to, kai pas mane buvo policistiškos kiaušidės, tai dešinį šoną vis pamaudžia, tai dėl to ir ėjau klaust ar viskas gerai.
O beje, ar ta kita gydytoja siandien mate ta labai dideli apskrtima, kur vakar Stankevicius mate?
QUOTE (Janike @ 2004 08 10, 11:58) |
ir nupasakojau teisingai, tik gal per anksti suskydau ir pradėjau daryti ir ieškoti, kad matytųsi. Taip norisi pamatyti taškelį kokį. Be to, kai pas mane buvo policistiškos kiaušidės, tai dešinį šoną vis pamaudžia, tai dėl to ir ėjau klaust ar viskas gerai. |
Tu šaunuolė Janike, visiškai normalu, kad eini, rūpiniesi, ieškai...Gydytojo visiškai nesuprantu...Kaip galima tokiu ankstyvu laiku daryti kažkokias išvadas...
o gal jam vyriškas klimaksas
Tikiuosi, kad su gydytoju viskas gerai.
Aš ką tik iš gydytojo: ten, kur buvo įtaręs negimdivynį, sako, kad kiaušidėj geltonkūnis. Nėštumo dar nemato, bet po savaitės turiu vėl nueit, jei viskas gerai turėtųsi matytis.
Iš tos nuostabos net nesuspėjau pasakyt, kad man tą kraujo testą padarytų. Po savaitėlės bus aiškiau, jau turėtųsi matytis, aš taip tikiuosi.
Stankevičiui pasakiau, kad pažįstu keletą merginų, kur pas jį pastojo (juk galiu sakyt, kad pažįstu forumietes, ane? ), tai sakaiau, kad ir aš noriu būti
Aš ką tik iš gydytojo: ten, kur buvo įtaręs negimdivynį, sako, kad kiaušidėj geltonkūnis. Nėštumo dar nemato, bet po savaitės turiu vėl nueit, jei viskas gerai turėtųsi matytis.
Iš tos nuostabos net nesuspėjau pasakyt, kad man tą kraujo testą padarytų. Po savaitėlės bus aiškiau, jau turėtųsi matytis, aš taip tikiuosi.
Stankevičiui pasakiau, kad pažįstu keletą merginų, kur pas jį pastojo (juk galiu sakyt, kad pažįstu forumietes, ane? ), tai sakaiau, kad ir aš noriu būti