Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

Justaz ,taip ir padaryk ,bet būtinai pranešk ir mums smile.gif
O kokios kontraceptinės tabletės tau netiko?Aš vartojau tik ''Cilest'',bet man kažkaip iš karto tiko.Kitų niekada ir neskyrė.Be to,šitie lyg geriausiai ištirti.
Atsakyti
QUOTE (migluze @ 2004 07 02, 10:14)
Oi merginos, sėdžiu, o man ašaros kaip pupos sad.gif
Parašė man diagnozę...

Gal priimsit į savo būrį...

priimsim, mieloji...

neverk taip labai, juk matai, kiek yra pavyzdziu su laiminga pabaiga... smile.gif

Atsakyti
Del kontraceptiniu. Pradejau nuo Logest - 2 savaites galva nezmoniskai skaudejo, tai gydytoja liepe mesti. Veliau geriau Diane, jausmelis kaip po didziulio pagerimo - pykino, galva skaudejo, darbe atsiradau tik po pietu. Po kokiu 5 dienu meciau. Paskutines buvo kaip KT ( taip pat hormonines), bet labiau gal skirtos klimaksui gydyti - Liutenyl. As jas geriau po puse, bet ir tai rezulatatas tas pats - pykinimas, galvos skausmas, svaigimas ir t.t. Ir visa tai atsitikdavo isgerus jas is vakaro, o kas butu, jeigu gerciau rytais? Siuo metu bijau ir pagalvoti apie kitus bandymus, nes man ir su normaliais vaistais amzinai problemos.
Atsakyti
QUOTE (JustaZ @ 2004 07 04, 10:22)
Del kontraceptiniu. Pradejau nuo Logest - 2 savaites galva nezmoniskai skaudejo, tai gydytoja liepe mesti. Veliau geriau Diane, jausmelis kaip po didziulio pagerimo - pykino, galva skaudejo, darbe atsiradau tik po pietu. Po kokiu 5 dienu meciau. Paskutines buvo kaip KT ( taip pat hormonines), bet labiau gal skirtos klimaksui gydyti - Liutenyl. As jas geriau po puse, bet ir tai rezulatatas tas pats - pykinimas, galvos skausmas, svaigimas ir t.t. Ir visa tai atsitikdavo isgerus jas is vakaro, o kas butu, jeigu gerciau rytais? Siuo metu bijau ir pagalvoti apie kitus bandymus, nes man ir su normaliais vaistais amzinai problemos.

Medicinos atstovai apie kontraceptines pasakoja, kad adaptacinis laikotarpis, kurio metu dazniausias nepageidaujamas salutinis poveikis yra galvos skausmas, gali trukti iki 6 men. Jie teigia, kad reiketu palaukti kol organizmas pripras.
Taciau, vargiai ar atrasi moteri, kuri puse metu kankintusi nuo migreniniu skausmu. Be to, atstovas buvo vyras...
Atsakyti
As manau, kad ,jeigu KT tau tinka, tai net kalbu negali buti apie kazkokius salutinius poveikius. Arba jos tau tinka ir tu normaliai jautiesi, arba ne. As tikrai nesiruosiu kankintis ir blogai jaustis net pora savaiciu. Darbe juk nepaaiskinsi, kad tu geri KT ir, sorry, bet kazkuri laika su tavim bus sunku bendrauti.
Atsakyti
QUOTE (paiduke @ 2004 07 02, 10:45)
QUOTE (migluze @ 2004 07 02, 09:14)
Oi merginos, sėdžiu, o man ašaros kaip pupos  sad.gif
Parašė man diagnozę...

Gal priimsit į savo būrį...

Na ir ko gi tu verki migluze sad.gif ,kokia diagnoze parase gydytoja g.gif ?

sad.gif Policistinės kiaušidės. Man to mano ginekologė nesugebėjo pasakyti jau 3 metus. Trūko kantrybė ir kreipiausi privačiai, iškarto pasakė. O mes su vyru kaip tik vaikelį planavome sad.gif

Aš irgi kontraceptikų netoleruoju. Man po pusės metų gėrimo labai pakilo spaudimas ir visi kiti požymiai atsirado apie kurios jau rašėte. Dabar kad susirgčiau geriu provera, tai tik po pietų iš lovos pasikeliu.

Gerai, kad yra su kuo pasikalbėti. Kad ne viena tokia, kitaip išprotėčiau.
Atsakyti
Migluže, su policistinėm labai padeda stimuliacijos. Tik tu nepergyvenk, jei kitų bėdų nėra, viskas tikrai bus gerai smile.gif
Atsakyti
Žiūrėsim, gal stimuliacijom lyg ir ankstoka, gal dar reikėtų bent pusę metelių palūkėti, bet labai nekantru, norisi viską kuo greičiau pradėti.

Dėkui už paguodą, dabar taip trūksta optimizmo sad.gif
Atsakyti
QUOTE (migluze @ 2004 07 08, 13:28)
sad.gif Policistinės kiaušidės. Man to mano ginekologė nesugebėjo pasakyti jau 3 metus. Trūko kantrybė ir kreipiausi privačiai, iškarto pasakė. O mes su vyru kaip tik vaikelį planavome sad.gif

Dabar medicina pazengusi i prieki ir tikrai taip nenusimink,turesi tu 2.gif ir ne viena,tik leliuko atejimui,gali prireikti gydytoju pagalbos ir pinigeliu
Atsakyti
QUOTE (migluze @ 2004 07 08, 17:37)
Žiūrėsim, gal stimuliacijom lyg ir ankstoka, gal dar reikėtų bent pusę metelių palūkėti, bet labai nekantru, norisi viską kuo greičiau pradėti.

Dėkui už paguodą, dabar taip trūksta optimizmo sad.gif

Jau kai zinai,kad be gydytoju pagalbos nesusilauksi 2.gif ,ir jei noras tureti 2.gif tikrai yra,nereiketu atidelioti su gydymais,aisku tik kai pinigeliu pritruksta,tai tenka atideti
Atsakyti
Migluže,siūlau nelaukt.Jei netoleruoji kontaceptikų ,tai iš esmės konservatyviai gydyt policistozės nelabai išeina,mano galva.O su stimuliuojančiais ,patikėk,ne iš karto pavyksta,tai tas pusmetis gali labai greit prabėgt... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, buvau as vakar pas savo ginekologe siaip pasitarti (be apziuros). Tai si ta issiaiskinau. Pasirodo, daznomis laporoskopijomis ji mane siek tiek gasdino, kad kuo greiciau planuociau tapti nestuke.gif . O kitom moteriskem is tiesu tenka pakankamai daznai daryti laporoskopijas, bet ne del policistiniu kiausidziu, o del saaugu dubens srityje. O kadangi mane kamuoja ir policistines kiausides, ir saaugos, tai ir buvai isikalusi sau i galva apie tas daznas laporoskopijas. Ir visos pilvo problemos man tik del tu nelemtu saaugu. Tai va, nieko gero.
Atsakyti