O kokios kontraceptinės tabletės tau netiko?Aš vartojau tik ''Cilest'',bet man kažkaip iš karto tiko.Kitų niekada ir neskyrė.Be to,šitie lyg geriausiai ištirti.
QUOTE (migluze @ 2004 07 02, 10:14) |
Oi merginos, sėdžiu, o man ašaros kaip pupos ![]() Parašė man diagnozę... Gal priimsit į savo būrį... |
QUOTE (JustaZ @ 2004 07 04, 10:22) |
Del kontraceptiniu. Pradejau nuo Logest - 2 savaites galva nezmoniskai skaudejo, tai gydytoja liepe mesti. Veliau geriau Diane, jausmelis kaip po didziulio pagerimo - pykino, galva skaudejo, darbe atsiradau tik po pietu. Po kokiu 5 dienu meciau. Paskutines buvo kaip KT ( taip pat hormonines), bet labiau gal skirtos klimaksui gydyti - Liutenyl. As jas geriau po puse, bet ir tai rezulatatas tas pats - pykinimas, galvos skausmas, svaigimas ir t.t. Ir visa tai atsitikdavo isgerus jas is vakaro, o kas butu, jeigu gerciau rytais? Siuo metu bijau ir pagalvoti apie kitus bandymus, nes man ir su normaliais vaistais amzinai problemos. |
QUOTE (paiduke @ 2004 07 02, 10:45) | ||
Na ir ko gi tu verki migluze ![]() ![]() |
QUOTE (migluze @ 2004 07 08, 13:28) |
![]() ![]() |
QUOTE (migluze @ 2004 07 08, 17:37) |
Žiūrėsim, gal stimuliacijom lyg ir ankstoka, gal dar reikėtų bent pusę metelių palūkėti, bet labai nekantru, norisi viską kuo greičiau pradėti. Dėkui už paguodą, dabar taip trūksta optimizmo ![]() |