Koks geriausias sveitiklis is TBS?
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2009 10 15, 17:25)
Koks geriausias sveitiklis is TBS?
Kam būtent? Yra pėdoms, yra veidui, yra kūnui..
QUOTE(Dasha @ 2009 10 15, 20:47)
Kam būtent? Yra pėdoms, yra veidui, yra kūnui..
oi, neparasiau kunui.labiausiai gundo alyvuogiu, noriu sulaukt daugiau atsiliepimu
O gal kas žinote, koks šveitiklis tiktų mišriai-jautriai odai?
Ir kiek kainuoja? Bent apytiksliai...
QUOTE(Krisanta @ 2009 10 16, 11:19)
O gal kas žinote, koks šveitiklis tiktų mišriai-jautriai odai?
gal su juros dumbliais tiktu?
QUOTE(Kristi_25 @ 2009 10 16, 13:02)
gal su juros dumbliais tiktu?
O kiek daugmaž gali kainuoti???
QUOTE(Krisanta @ 2009 10 16, 12:16)
O kiek daugmaž gali kainuoti???
Šveitiklis su juros dumbliais parduotuvėje apie 50 Lt. Bet jei oda problematiška manau labiau tiktų arbatmedžio serijos šveitiklis apie 40 Lt gal
QUOTE(mylimuke @ 2009 10 14, 17:03)
O man tas pieštukas labai patiko
Mergaitės, gal dar turit kontaktų Vilniaus platintojų, nes viena, kurią žinojau, tik po mėn pristatytų prekę, o man reik greičiau
Mergaitės, gal dar turit kontaktų Vilniaus platintojų, nes viena, kurią žinojau, tik po mėn pristatytų prekę, o man reik greičiau
Man Kaune reiktu, pasidalinkite.
QUOTE(mylimuke @ 2009 10 14, 17:03)
jei dar reikia, i az
nepykit aš gal ne į temą, ir nelabai seku, bet ieškau Vilnietės platintojos, norėčiau tbs braziliškų riešutų kaukės plaukams, lauksiu až
QUOTE(princesee @ 2009 10 16, 22:41)
nepykit aš gal ne į temą, ir nelabai seku, bet ieškau Vilnietės platintojos, norėčiau tbs braziliškų riešutų kaukės plaukams, lauksiu až
reikėjo tik vienu postu aukčiau akis pakelt
QUOTE(lo-lo @ 2009 10 16, 16:35)
Šveitiklis su juros dumbliais parduotuvėje apie 50 Lt. Bet jei oda problematiška manau labiau tiktų arbatmedžio serijos šveitiklis apie 40 Lt gal
Bet jeigu jautri, tai kažin, ar tiks
Mano oda panaši- linkusi riebaluotis, jautri, bet dar ir dažnai traukia, būtinas ne pačios lengviausios konsistencijos kremas veidui O neįsivaizduojat, kaip sunku rast priemones. Nes jeigu jautriai odai, tai automatiškai dažniausiai ir sausai būna. O jei riebiai, tai su visokiais alkoholiais ir kt. dirgikliais, kad jautriai visai netinka