ar as klystu, bet TBS neturi intymios higienos prausikliu?
QUOTE(Obuolinė @ 2009 10 12, 09:55)
ar as klystu, bet TBS neturi intymios higienos prausikliu?
kiek zinau neturi
Sveiki,
pasidalinsiu ir aš keliais atsiliepimais apie TBS prekes, kurios pirkau
Dilgelių balzamas plaukams - naudojau tik du kartus, bet labai fainas, patiko man, maloniai kvepia, ir plaukai kaip nuo kitų nesusiriebaloja po pusdienio
Šildomoji valomoji kaukė, na pirmą kartą tokią bandžiau, pasitepi ir šildo Na aišku reik ilgiau panaudot, kol kas tik du kartus naudojau, na veidukas minkštas po jos, toks gaivumo pojutis jaučiamas. Poras išvalė, inkštyriukų biški paliko
Lupų sviestas- na norisi suvalgyt sviestmedžio riešutų kvapas, malonu ant lupų
pasidalinsiu ir aš keliais atsiliepimais apie TBS prekes, kurios pirkau
Dilgelių balzamas plaukams - naudojau tik du kartus, bet labai fainas, patiko man, maloniai kvepia, ir plaukai kaip nuo kitų nesusiriebaloja po pusdienio
Šildomoji valomoji kaukė, na pirmą kartą tokią bandžiau, pasitepi ir šildo Na aišku reik ilgiau panaudot, kol kas tik du kartus naudojau, na veidukas minkštas po jos, toks gaivumo pojutis jaučiamas. Poras išvalė, inkštyriukų biški paliko
Lupų sviestas- na norisi suvalgyt sviestmedžio riešutų kvapas, malonu ant lupų
Sveikos,
Man ir mano draugei (odos tipas misrus) TBS pudros, tiek bealiejine, tiek ir kompaktine bronzine lb lb patinka gal bealiejine siek tiek sausina, bet puikiai issilaiko visa diena, ir oda neblizga net ir po intensyvaus begimo ar sokimo , o bronzine lb lb graziai ant veiduko atrodo
O norejau jusu paklausti, gal aks nors yra naudojusios kakavos sviesto kuno losjona su idegio efeku? ar idegis ilgai issilaiko? ar lb tamsus? ar neissitepa drabuziai ir ar lygiai issitepa? lb lb aciu uz info
Man ir mano draugei (odos tipas misrus) TBS pudros, tiek bealiejine, tiek ir kompaktine bronzine lb lb patinka gal bealiejine siek tiek sausina, bet puikiai issilaiko visa diena, ir oda neblizga net ir po intensyvaus begimo ar sokimo , o bronzine lb lb graziai ant veiduko atrodo
O norejau jusu paklausti, gal aks nors yra naudojusios kakavos sviesto kuno losjona su idegio efeku? ar idegis ilgai issilaiko? ar lb tamsus? ar neissitepa drabuziai ir ar lygiai issitepa? lb lb aciu uz info
QUOTE(Kroja @ 2009 10 10, 14:10)
Na, lauksim komentarų
Na va isbandziau , tai zinokit plaukai tokie minkstuciai pasidare ir toks jausmas , kad apimtis padidejo man patiko
QUOTE(lo-lo @ 2009 10 12, 16:15)
O, nežinojau apie tokią kaukę O kokiai odai skirta?
QUOTE(mylimuke @ 2009 10 13, 20:01)
Skirta visų tipų odai, tik negalima naudot kuperozinei odai Vadinasi šildanti kaukė su mineralais
QUOTE(lo-lo @ 2009 10 12, 16:15)
Ar jie riebūs labai? Gerai turbūt tokiu šaltesniu oru.. Planuoju įsigyti.
Aš įsigijau veido prausiamąją žele su pasifloromis, tai labai patinka!Gerai nuplauna nešvarumus, oda švelni, skaisti, želė labai kvepia!Džiaugiuosi pirkiniu
QUOTE(mocha @ 2009 10 14, 01:19)
Ar jie riebūs labai? Gerai turbūt tokiu šaltesniu oru.. Planuoju įsigyti.
Na taip, sviestas pakankamai riebus, ir blizgesiuką šiek tiek palieka ant lupų Bet lupų pieštukai riebesni
QUOTE(mylimuke @ 2009 10 13, 19:01)
visiem odos tipa, isskyrus kuperozine oda. kauke su mineralais. jau ilga laika naudoju. man patinka ji. tik ne per daznai - pora kartu i menesi.
Papildyta:
QUOTE(lo-lo @ 2009 10 13, 20:43)
Skirta visų tipų odai, tik negalima naudot kuperozinei odai Vadinasi šildanti kaukė su mineralais
oj
QUOTE(lo-lo @ 2009 10 14, 08:02)
Na taip, sviestas pakankamai riebus, ir blizgesiuką šiek tiek palieka ant lupų Bet lupų pieštukai riebesni
Turiu lūpų pieštuką, ten su vitaminu e jei neklystu, toks paprastas, bekvapis, bet man kažkaip jis nelabai. Galvoju kad sviestas lūpų patiktų labiau. Vien kvapai jų ką reiškia
QUOTE(mocha @ 2009 10 14, 16:53)
Turiu lūpų pieštuką, ten su vitaminu e jei neklystu, toks paprastas, bekvapis, bet man kažkaip jis nelabai. Galvoju kad sviestas lūpų patiktų labiau. Vien kvapai jų ką reiškia
O man tas pieštukas labai patiko
Mergaitės, gal dar turit kontaktų Vilniaus platintojų, nes viena, kurią žinojau, tik po mėn pristatytų prekę, o man reik greičiau