Isbandziau krema su Alaviju keistas kvapas turiu pastebeti.. seip drekina neblogai, bet man nepakanka to.. veidas graziai svyti po jo man gal but labiau patinka nei kremas su vit E
QUOTE(amber123 @ 2009 11 10, 21:23)
Isbandziau krema su Alaviju keistas kvapas turiu pastebeti.. seip drekina neblogai, bet man nepakanka to.. veidas graziai svyti po jo man gal but labiau patinka nei kremas su vit E
tai jei bandei paprasta gal tau tiktu labiau su SPF15? berods jie riebesni, t.y. drekintu gal labiau?..
o as sian buvau TBSe, tai biski padiskutavom us pardaveja paklausiau kada Nutriganics bus LT, tai net sako negirdejo apie tokius produktus visai kai jau UK "vavsiu" prekiauja...
nu tai klausia manes kas cia per toks daiktas, sakau - na vientele sertifikuota organine serija, nes kitkas gi viskas nenaturalu - ji taip apsizvalge, kad tipo niekas negridetu ka sakau ir pasnibzdom vos ne klausia - kaip gi nenaturalu
nu sakau taip, parabenai visokie ir t.t. juk sudetyje yra
o ji sako na ne , kai kurios serijos tipo alaviju ir baby neturi parabenu, sako dar Pilnatves produktai naturalesni, nauji sviestukai kurie atsiranda irgi...
Na sakau kaip ten bebutu, o sertifikavo tik ta vienintele veido prieziuros linija...
QUOTE(ChinChin @ 2009 11 10, 23:05)
tai jei bandei paprasta gal tau tiktu labiau su SPF15? berods jie riebesni, t.y. drekintu gal labiau?..
o ji taip apsizvalge, kad tipo niekas negridetu ka sakau ir pasnibzdom vos ne klausia - kaip gi nenaturalu
o ji taip apsizvalge, kad tipo niekas negridetu ka sakau ir pasnibzdom vos ne klausia - kaip gi nenaturalu
zinok jauciu su SPF meginuka ir turejau.. na kaip bebutu mano odai vis del to geriausias Nivea melynas o kiti produktai liux TBS
ot naujiena suzinojo tipo..
Pasiulymas butu toks, jei nepatinka TBS kosmetika ar netinka, tai nenaudokit, kam cia tokias nesamones kalbet...
LOgiskai galvojant, kaip visiskai naturali kosmetika isilaikytu parduotuves lentynuose...aisq savaime kad ji nera visiskai naturali,kiek domejaus butent TBS kosmetika yra apie 90 proc. naturali, visa kita kokia nekensminga sudetis kuri islaiko produkto naudojimo laika ilgesni...
Nerodykit savo kvailumo ir nekalbekit nesamoniu...
LOgiskai galvojant, kaip visiskai naturali kosmetika isilaikytu parduotuves lentynuose...aisq savaime kad ji nera visiskai naturali,kiek domejaus butent TBS kosmetika yra apie 90 proc. naturali, visa kita kokia nekensminga sudetis kuri islaiko produkto naudojimo laika ilgesni...
QUOTE(Dziazmina @ 2009 11 11, 18:05)
Pasiulymas butu toks, jei nepatinka TBS kosmetika ar netinka, tai nenaudokit, kam cia tokias nesamones kalbet...
nesiruosiu veltis i diskusijas, tik gal pataisysiu chinchin su amber TBS yra ne "nenaturali" o "ne sertifkuota, kaip naturali" kosmetika
o jum dziazmina linkiu pasidomet, kaip ka islaikyti bet kokiose lentynose naturaliai bei ilgiau, budu tikrai yra
sekmes
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2009 11 11, 17:28)
nesiruosiu veltis i diskusijas, tik gal pataisysiu chinchin su amber TBS yra ne "nenaturali" o "ne sertifkuota, kaip naturali" kosmetika
o jum dziazmina linkiu pasidomet, kaip ka islaikyti bet kokiose lentynose naturaliai bei ilgiau, budu tikrai yra
sekmes
sekmes
tikrai yra natūralios kosmetikos nemažai gamintojų, ir išlaiko, ir viskas gerai būna pvz, mūsų broliai latviai turi natūralios kosmetikos firmą madara, Lietuvoje kvapų namai yra visiškai natūrali kosmetika, reikia tik paieškot o tbs tai man patinka, neturiu priekaištų
QUOTE(ChinChin @ 2009 11 10, 17:24)
o gal galite konkreciai parodyti, KUR tbs skelbiasi kaip naturali kosmetika
Yra isleistas ju zurnalas, kur taip parasyta. Deja, neturiu galimybiu atskanuoti.
Papildyta:
QUOTE(Dziazmina @ 2009 11 11, 17:05)
Pirma, as pabandziau sia kosmetika ir tiesiog pasakiau savo atsiliepima Antra, zinau ka kalbu, nes specializuojuos sitoje srityje, todel tas kvailumas kaip ir nelabai tinka.. Tikrai jusu skaiciai klaidingi O "kenksmingos" sudeties, nors nezinau ar galima taip teigti, nes dauguma produktu tokios turi daugiau ar maziau, TBS tikrai turi.
QUOTE(Pampariskinas @ 2009 11 11, 20:50)
Yra isleistas ju zurnalas, kur taip parasyta. Deja, neturiu galimybiu atskanuoti.
gal su kokosine serija ant virselio?..
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2009 11 11, 20:08)
gal su kokosine serija ant virselio?..
Ne, su kuno sviestais ant virselio
Sveikos mergaites
Kadangi gavau sms is TBS kad vyksta nuolaidos tai nulekiau is pacio ryto ir apsiprekinau , su kortele -25 proc. visiem produktam ir mangu kuno kremas puse kainos!
Kadangi gavau sms is TBS kad vyksta nuolaidos tai nulekiau is pacio ryto ir apsiprekinau , su kortele -25 proc. visiem produktam ir mangu kuno kremas puse kainos!
sveikos, ir as nusipirkau mango kuno sviesta, bet man jis raugu smirda
Papildyta:
nelabai supratau ka tu cia klausi
Papildyta:
QUOTE(doviliukas... @ 2009 11 12, 13:34)
Laba, norejau pasiklausti kas uzsakineja is parduotuves the bodyshop parduotuves? esu naujoke sunku man kazkaip rasti
nelabai supratau ka tu cia klausi