QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 10 26, 18:28)
aš žinokit kuo toliau tuo labiau nusivylinėjau tbs,kol galiausiai nusprendžiau,kad daugiau ten nei kojos. kelis kartus pirkau tą dieninį veido kremą su alijošium(na tą populiarujį) jis pradžioj tiko, bet veliau pradėjau jaust kad ar tepuos ar ne skirtumo nėra. nuėjau paprašyt mėginukų kitokio kremo,nes nenorėjau rizikuoti. pagal mano veido tipą pasiūlė su dumbliais - ryte nebudau su baltais pūlinukais kitą kartą davė su vitaminu E serijos, irgi poveikio 0, po to daug ten ką aš išbandinėjau,nu nieks netinka, ir kas mane pribaigė,tai šita nauja atgaivinta serija.. kadangi nebrangu,surizikavau nusipirkti morkų kremą. siaubingas kvapas, jausmas dar siaubingesnis, blogiau turbut tik vazeliną būtų ant veido patepti. užsikišo visas veidas,baisiausiai prasikeikiau ir nusprendžiau,kad gana bandyt save įtikinti,kad tbs man tinka:) beje nuo dilgėlių šampūno man atsirado pleiskanų, o nuo arbatmedžio prausiklio veidas smarkiai išsausėjo,pasidarė jautrus:( todėl siūlau merginoms nepirkti aklai, o geriau prašyti,kad įpiltų pabandyti:)
As naudoju alaviju prausimosi putas ir dienini kremuka, man super, buvau isbandziusi ir dumbliu, bet siek tiek traukdavo oda, nesistebiu, kodel morku kremas uzkiso poras, todel kad jis panasus kaip ir kanapiu kremas, skirtas labai sausai odai, jus bandete ivairius kremus, o kiekvienas is ju tinka skirtingo tipo odai
Papildyta:
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 10 27, 02:16)
ir man pikčiausia, kai pardavėjos bruka juos. kai pagalvoju kiek pinigėlių būčiau sutaupius,jei nuo pradžių būčiau ėmus tik mėginukus..
Manau ieskoti kaltu nelabai verta, juk ne visada reikia imti tai, ka pardavejos bruka, bet aisku, jus pasitikejot ir manet, kad Jums tiks