QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 10 26, 17:28)
aš žinokit kuo toliau tuo labiau nusivylinėjau tbs,kol galiausiai nusprendžiau,kad daugiau ten nei kojos. kelis kartus pirkau tą dieninį veido kremą su alijošium(na tą populiarujį) jis pradžioj tiko, bet veliau pradėjau jaust kad ar tepuos ar ne skirtumo nėra. nuėjau paprašyt mėginukų kitokio kremo,nes nenorėjau rizikuoti. pagal mano veido tipą pasiūlė su dumbliais - ryte nebudau su baltais pūlinukais
kitą kartą davė su vitaminu E serijos, irgi poveikio 0, po to daug ten ką aš išbandinėjau,nu nieks netinka, ir kas mane pribaigė,tai šita nauja atgaivinta serija.. kadangi nebrangu,surizikavau nusipirkti morkų kremą. siaubingas kvapas, jausmas dar siaubingesnis, blogiau turbut tik vazeliną būtų ant veido patepti. užsikišo visas veidas,baisiausiai prasikeikiau ir nusprendžiau,kad gana bandyt save įtikinti,kad tbs man tinka:) beje nuo dilgėlių šampūno man atsirado pleiskanų, o nuo arbatmedžio prausiklio veidas smarkiai išsausėjo,pasidarė jautrus:( todėl siūlau merginoms nepirkti aklai, o geriau prašyti,kad įpiltų pabandyti:)
na,panasu kad tiesiog pataikei ant tau netinkanciu produktu...nes tas pats tavo minetas alijosiaus kremas, arbatmedzio...man pvz laabaai tinka ir as naudoju jau net ne po 10ta pakuote
ir aisku, jei bandai viena krema po kito, nori isbandyt visus, tai aisku, kad puse ju..ar net daugiau -netiks tau
panasu kad is viso naudojai ne savo veido odos tipo skirtus kremus