Teskime ir draugaukime toliau!
Gal galit įmest nuorodą, kur galėčiau pasitikrint kosmetikos gaminių pagaminimo datą? Iš platintoju prisipirkau TBS, tai bijau, kad nebūtų pasenę
o kokios Jusu megstamiausios prekes is TBS-as tai negaliu apsieti be kuno sviestu
QUOTE(egliukas28 @ 2009 10 06, 16:00)
o kokios Jusu megstamiausios prekes is TBS-as tai negaliu apsieti be kuno sviestu
as tai dabar ka naudoju tai kuno sviestus, tea tree kelis produktus ir aloe kelis...ir dar ranku krema migdolu. tai situs produktelius jau keli metai is eiles varau sviestu kazkada kaip uzsipirkau, tai 13 gal vienu metu turejau tai speju kokiu pora metu as juos jau vis naudoju
QUOTE(Fea @ 2009 10 06, 16:02)
as tai dabar ka naudoju tai kuno sviestus, tea tree kelis produktus ir aloe kelis...ir dar ranku krema migdolu. tai situs produktelius jau keli metai is eiles varau sviestu kazkada kaip uzsipirkau, tai 13 gal vienu metu turejau tai speju kokiu pora metu as juos jau vis naudoju
Oho net 13 man greifruktinis labiausiai patinka
As cia kartojuosi su tuo paciu klausimu, bet gal kas isgirs Negi ne viena nebandete krempudros is TBS? Mane jau reikalas spiria nauja isigyti ir idomu kokie atsiliepimai apie jas butu
Chin Chin, atsakau i tavo posta nu grazu tada jei su pasibaigusiu pardavinedavo.. as kazkaip patikejau kad ne.. as pirkau is jos 2 kaukes ir vienos metai buvo parasyti 2005, o kitos 2006, tai viena dar galiojo nes tas kodas su D.. nu blyn nesuprantu as tokiu zmoniu.. as ziuriu ko man veida griauzdavo apsurdas kazkoks..
O TBS duoda kokių nors mėginėlių??? Nieko nesu bandžiusi, bet domina...
QUOTE(Krisanta @ 2009 10 06, 23:16)
O TBS duoda kokių nors mėginėlių??? Nieko nesu bandžiusi, bet domina...
Paprasyk gal ka tures
QUOTE(saliutas @ 2009 10 06, 23:24)
Paprasyk gal ka tures
nuo kada TBS turi mėginukų?
kiek tekę skaityt, domėtis, tai įpila priemonės pabandymui į indelį, tiesiai iš testerio
QUOTE(Vitulka @ 2009 10 06, 23:34)
nuo kada TBS turi mėginukų?
kiek tekę skaityt, domėtis, tai įpila priemonės pabandymui į indelį, tiesiai iš testerio
As gyvenu Airijoje , tai kartais buna megineliu jei paprasai