Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos dėžutės

Va kaip grazu thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2010 03 22, 20:05)
Va kaip grazu  thumbup.gif

grazu labai net, bet is kur tokiu plastmasiuku gauti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(3grazke @ 2010 03 23, 07:37)
grazu labai net, bet is kur tokiu plastmasiuku gauti... g.gif

As tai galvoju ar nebus cia ta kur i kriaukle deda? g.gif
Atsakyti
Kol nemiriau is balto pavydo jusu darbeliais besigrozedama, pameginau ir as savo laime sioje srity... ax.gif
Drugelis-papuosalu dezute draugei dovanu... 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ojetau kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Redaliux, isradinga !!! thumbup.gif labai grazu smile.gif
Atsakyti
Man tai labai grazu drugeliai nunerti wub.gif Bet kai pasiziuri schemute kazkaip sudetingai pasirodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2010 04 18, 18:34)
Man tai labai grazu drugeliai nunerti  wub.gif  Bet kai pasiziuri schemute kazkaip sudetingai pasirodo  biggrin.gif

aciu, mamytes, kad ir jums grazu 4u.gif padrasinimui turiu pasakyti, kad per gyvenima esu numezgusi gal tris serveteles (kai mokykloj per darbu pamokas privaloma buvo), suknele ir shali per praeita nestuma (nors pagal aprasyma turejo buti bliuskute... doh.gif ), kelis zaisliukus ir du lialiaus pledukus per si nestuma. Dezute, juolab nertas drugelis, man irgi atrode is fantastikos srities, bet kai pabandai, ziuri, kad kazkaip visai gaunasi blush2.gif
Taip kad, tiesiog bandykim ir dziaukimes, kad mes galim tikrai daugiau, nei kartais pacioms atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia tik idėja...

user posted image user posted image
Atsakyti
Jei kam rasteliai labai labai kazkas nesuvokiamo, galima butu pagaminti dezute ir taip 4u.gif
user posted image
user posted image

Is tokiu picos gabaleliu butu galima ir torciuka sudelioti thumbup.gif TIk schemute reiktu jau susigalvoti doh.gif

http://cn1.kaboodle....v=1229729748000

http://judithchenart...0/dsc019671.jpg
Atsakyti
QUOTE(redaliux @ 2010 04 16, 12:30)
Kol nemiriau is balto pavydo jusu darbeliais besigrozedama, pameginau ir as savo laime sioje srity... ax.gif
Drugelis-papuosalu dezute draugei dovanu... 4u.gif

miela wub.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kur yra temele apie nerinius ant arbatinuku? zinot kaip buna tokie drabuzeliai arbatinukams, kad ilgiau arbata silta issilaikytu. noriu apnerti molini arbatinuka. mirksiukas.gif
Atsakyti