Sveikutės
Pastebėjau vienam žurnaliukį, kad galima nunerti ir dėžutes, kurios labai įspūdingai atrodo
Gal kuri iš Jūsų jau yra bandžiusių?
Aš kaip tik įpusėjau nunerti (pasibandymui) tik nežinau kaip iškrakmolinti, kad standžios būtų labai (šitam žurnaliukį kažkokį kremuką tepa (panašus į lipalą )
O čia keleta nuotraukyčių, kaip šis grožis atrodo
http://picasaweb.goo...DobozokKosarak#
DArbai sužavėjo.
Tik klausimukas. O kokiais siūlais yra neriami tokie grožiai? Tikrai ne irisas. Čia kažkas tvirtesnio.
Tik klausimukas. O kokiais siūlais yra neriami tokie grožiai? Tikrai ne irisas. Čia kažkas tvirtesnio.
QUOTE(camarada @ 2009 10 06, 08:02)
DArbai sužavėjo.
Aš bandžiau nerti iš mezgimo storesnių siūlų ir visai neblogai gavosi, tik nesumastau kaip iškrakmolinti, kad labai standi būtų
AS MANYCIAU kat visos tos grozybes kietinamos su lipalu , taip kaip kitos skrybeliukus kietina. pernai pries kaledas maximoje buvo pardavime kaskas panasaus tai tos dezutes ir vazeles kietut kietuteles , ir matesi lyg tai kaskas i bespalvius klijus ,nors ir lipalas isdziuves panasiai atrodo
Nu vat man ir atrodo, kad su lipalu Nes ir nuotraukelese panasi mase i lipalo
Na va, mano dėžutės jau džiūna (išskalavau lipale su vandeniu, tai žiūrėsim kas čia gausis), o saldaininę nėriau su lininiais siūlais, tai gavosi Tai manau, kad ir šitos gali būti nertos iš lininių siūlų
QUOTE(Koxamte @ 2009 10 06, 16:16)
Nu vat man ir atrodo, kad su lipalu Nes ir nuotraukelese panasi mase i lipalo
o su lipalu,tai čia kaip?
QUOTE(dzeine01 @ 2009 10 07, 17:28)
o su lipalu,tai čia kaip?
Kaip iš nuotraukėlių matėsi tai aptepė tas dėžutes, bet aš tai išskalavau vandenyje su lipalu, tai žiūrėsiu kas gausis kai išdžius