Įkraunama...
Įkraunama...

KMU studentės vienykimės!

QUOTE(saulyte84 @ 2009 10 11, 23:09)
Sveika prisijungus prie musu  smile.gif

dar nemieganciu yra?? smile.gif pries dar viena nauja darbo savaite?
Atsakyti
QUOTE(saulyte84 @ 2009 10 11, 20:37)
As dariau apie AH darba, ir pas mus kiek pamenu nieks tokia tema nedare. Kuo toliau tuo sunkesnias temas uzduodas
---
Jei prasti pazymiai ir jei dar laiko yra, pasistenk ir padaryk kokius darbus, nors tikrai suprantu kas prisiversti juos daryti nera jokio noro - bet kai reikia tai reikia 4u.gif

Pas mus irgi buvo tokios temos: AH, nutukimas, o apie druską pirmą kartą išgirdau- niekas tokios nerašė schmoll.gif
---
drinks_cheers.gif

QUOTE(TandG @ 2009 10 11, 21:58)
Sveikos koleges ir ne tik!  4u.gif  Noreciau prisijungti prie jusu burio, ir plepeti su jumis!

As sesto kurso studente, turiu nuostabia dukryte ir mokausi toliau. tikiuos priimsite mane  blush2.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Kokį dalyką mokaisi dabar? Kaip sekasi derinti mokslus ir vaikelio auginimą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TandG @ 2009 10 11, 23:58)
Sveikos koleges ir ne tik!  4u.gif  Noreciau prisijungti prie jusu burio, ir plepeti su jumis!

As sesto kurso studente, turiu nuostabia dukryte ir mokausi toliau. tikiuos priimsite mane  blush2.gif

oooo! kokie zmones! smile.gif sveika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 10 12, 14:24)
Pas mus irgi buvo tokios temos: AH, nutukimas, o apie druską pirmą kartą išgirdau- niekas tokios nerašė schmoll.gif
---
drinks_cheers.gif
Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Kokį dalyką mokaisi dabar? Kaip sekasi derinti mokslus ir vaikelio auginimą? smile.gif

ir mane domina kaip derini mokslus ir vaikelio auginima 4u.gif nes ir manes tas pats laukia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMI99 @ 2009 10 12, 15:43)
ir mane domina kaip derini mokslus ir vaikelio auginima  4u.gif nes ir manes tas pats laukia  unsure.gif

nors ne manes klausi,bet pvz as tai gan nesunkiai suderinu thumbup.gif .kol bunu paskaitose vaika priziuri mociutes(ar viena ar kita) ,o paskui jau as iki vakaro,kol grizta vyras.kol vaikas miega arba tada kai jau eina naktinio miegelio,tai tada sedziu mokintis.jei koks egzas ,tai tada vyras daugiau stengiasi pabut smile.gif
Atsakyti
laba diena,

na ir kaip pleputem besiseka ax.gif ?

kazkuri cia diskutavos del ezaminu unsure.gif . Tai jei yare nelaikytas del ligos tada gali tartis eiti laikyti su kitomis grupemis (tik su klinikos vadovu turi suderinti visa tai), zinoma turi buti tas pats semestras. jei laikei ir neislaikei, tada jau reikia gauti leidima per dekana, o jei tai nusikelia i kita semestra tada jau prasyma del egzamino perlaikymo reikia rasyti rektoriaus vardu, visam sitam reikalui tarpininkauja dekanas rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Selija @ 2009 10 10, 20:07)
Tu kažkurio egzo nelaikei, ar dar tik planuoji nelaikyt?
Šiaip,manau, reikia tiesiog eit ir tartis į katedrą, kaip ten kas, gal leistų,kai laikys kitos grupės wink.gif

Nelaikiau, nes gulėjau ligoninėj. Nuėjau susitart, tai toks vaizdas, kad pirmą kartą toks atvejis, ir katedros vadovė, ir administratorė pasimetusios. O dar ir laikas kitų srauto ir mano sekančių egzų dubliuojasi. Parašau prašymą dėl laikymo. Liepė sekti info, paskambins jei ką sugalvos, o šiaip tik sausio mėn planuoja visų neišlaikiusių/nelaikiusių perlkaikymą. Tai gali tekt nemažai palaukti.
QUOTE(indruska+ @ 2009 10 10, 21:46)
na manau jei nelaikei,tai leis su kitu srautu laikyt.tik reik i katedra nueit ir susitart.o jei laikai ir neislaikai,tai turbut pas dekana leidima reik gaut  g.gif

QUOTE(Finna @ 2009 10 10, 22:45)
Taip ir galvojau doh.gif Jau ji ne vieną kartą yra pasižymėjus panašiom istorijom cool.gif
Pas mus buvo merginų, kurios gimdė ir dėl to negalėjo laikyti egzamino arba buvo tokių, kurie sirgo kaip tik tuo metu, kai vyko egzaminai. Tokiu atveju turi pateisinančią pažymą, tada leidžia laikyti su kitomis grupėmis, kurioms vėliau būna tie patys egzaminai, tik prieš tai reikia viską suderinti su klinikos vadovu/-e. O jei neišlaikai ir nori laikyti dar kartą, tai neįsivaizduoju, bet mums visus mokslo metus buvo kalbama, kad egzaminų perlaikyti negalima unsure.gif  Nebent su dekano leidimu gal, bet jūs pabandykit iš mūsų dekano jį gauti biggrin.gif  doh.gif

QUOTE(vicule @ 2009 10 12, 16:02)
kazkuri cia diskutavos del ezaminu  unsure.gif . Tai jei yare nelaikytas del ligos tada gali tartis eiti laikyti su kitomis grupemis (tik su klinikos vadovu turi suderinti visa tai), zinoma turi buti tas pats semestras. jei laikei ir neislaikei, tada jau reikia gauti leidima per dekana, o jei tai nusikelia i kita semestra tada jau prasyma del egzamino perlaikymo reikia rasyti rektoriaus vardu, visam sitam reikalui tarpininkauja dekanas  rolleyes.gif .

Ačiū visoms, nepatingėjusioms parašyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Selija @ 2009 10 10, 23:08)

Dabar pvz man nusiviecia kardu egzas per kuri 8 klausimai , jei bent į du atsakai mazesniam nei 5 balai, tai visas egza sneislaikytas, net ji idealiai i kitus sesis atsakysi  bigsmile.gif

Kaip nesąmoningai. Mums (per tą egzą, kur nelaikiau) buvo šeši klausimai ir buvo ir tik jei už tris gauni mažiau nei 5, tada neišlaikai. Dėl to egzo ir el knygelėse pakeitė skaičiavimą. O čia aštuoni klausimai ir tik už vieną gali gauti mažiau nei penkis. Na sėkmės mokantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMI99 @ 2009 10 12, 14:43)
ir mane domina kaip derini mokslus ir vaikelio auginima  4u.gif nes ir manes tas pats laukia  unsure.gif

sveikos,

As mokslus derinu su vaikeliu nzn ar sunkiai ar lengvai. IS namu sieiti sunku,,, buti be vaikelio sunku., galvoje tik jis,. Bet suderinu, nes maitinu skaitau, kai zaidzia mokausi as, tevelis vaikelio labai geras, labai padeda man.... i kiema iseina su dukryte,a s tada mokausi, rit.t. NAktim mokintis neiseina nes miego noriu tada..... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(TandG @ 2009 10 12, 20:29)
sveikos,

As mokslus derinu su vaikeliu nzn ar sunkiai ar lengvai. IS namu sieiti sunku,,, buti be vaikelio sunku., galvoje tik jis,. Bet suderinu, nes maitinu skaitau, kai zaidzia mokausi as, tevelis vaikelio labai geras, labai padeda man.... i kiema iseina su dukryte,a s tada mokausi, rit.t. NAktim mokintis neiseina nes miego noriu tada.....  lotuliukas.gif

As dabar mokausi visuomenes mokslus seimos medicina. tai atostogos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(indruska+ @ 2009 10 12, 14:42)
oooo! kokie zmones!  smile.gif  sveika  smile.gif

OOOOOOO LAbas!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Just4Fun @ 2009 10 12, 15:29)
Nelaikiau, nes gulėjau ligoninėj. Nuėjau susitart, tai toks vaizdas, kad pirmą kartą toks atvejis, ir katedros vadovė, ir administratorė pasimetusios. O dar ir laikas kitų srauto ir mano sekančių egzų dubliuojasi. Parašau prašymą dėl laikymo. Liepė sekti info, paskambins jei ką sugalvos, o šiaip tik sausio mėn planuoja visų neišlaikiusių/nelaikiusių perlkaikymą. Tai gali tekt nemažai palaukti.

Kokį egzaminą praleidai? g.gif

QUOTE(TandG @ 2009 10 12, 19:31)
As dabar mokausi visuomenes mokslus seimos medicina. tai atostogos  ax.gif:

Pats neįdomiausias ir nuobodžiausias ciklas šeštam kurse doh.gif Iš jo atsimenu tiktai ilgą sėdėjimą baisiai nuobodžiose paskaitose wacko.gif Gerai, kad bent mokytis ten nelabai ką reikėjo biggrin.gif
Tavo dukrytės labai įdomus vardas bigsmile.gif Radau progą paklausti, nes man visad būdavo įdomu- jei vaikas turi du vardus, ar abiem jais ir vadinat, ar jis tik dokumentuose įrašytas ir tiek? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 13 spalio 2009 - 13:12
QUOTE(indruska+ @ 2009 10 12, 15:51)
nors ne manes klausi,bet  pvz as tai gan nesunkiai suderinu  thumbup.gif  .kol bunu paskaitose vaika priziuri mociutes(ar viena ar kita) ,o paskui jau as iki vakaro,kol grizta vyras.kol vaikas miega arba tada kai jau eina naktinio miegelio,tai tada sedziu mokintis.jei koks egzas ,tai tada vyras daugiau stengiasi pabut  smile.gif

O kai mociuciu salia nera ir nepadetu priziuret, ne visu teveliai kaunieciai, tuomet ir sunkiau buna. Viena mano buvusi griupioke pagimde ir pasiime dekretines, nes nebuvo kam priziureti vaikelio, o moketi auklem nelabai turejo uz ka, kai tik vyras dirbantis ir tai nedaug gaunantis. Tad nevisad eina viska suderinti.
Kaip gerai yra tureti tevelius salia 4u.gif
Visdel to saunuoles mamytes, kurios sugeba suderinti vaikelio auginima ir mokslus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(TandG @ 2009 10 12, 20:31)

As dabar mokausi visuomenes mokslus seimos medicina. tai atostogos  ax.gif

Sutinku su Finna pats neidomiausias dalykas, taip nuobodu buvo klausyti tu paskaitu, taip miegas imdavo, o kai reikejo egzui ismokti, ypac valdyma ar kokia kokybe, siaubas - ismoksti minmtinai ir uzmirsti tuoj pat schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte84 @ 2009 10 13, 16:24)
O kai mociuciu salia nera ir  nepadetu priziuret, ne visu teveliai kaunieciai, tuomet ir sunkiau buna. Viena mano buvusi griupioke pagimde ir pasiime dekretines, nes nebuvo kam priziureti vaikelio, o moketi auklem nelabai turejo uz ka, kai tik vyras dirbantis ir tai nedaug gaunantis. Tad nevisad eina viska suderinti.
Kaip gerai yra tureti tevelius  salia  4u.gif
Visdel to saunuoles mamytes, kurios sugeba suderinti vaikelio auginima ir mokslus  thumbup.gif
Papildyta:
Sutinku su Finna pats neidomiausias dalykas, taip nuobodu buvo klausyti tu paskaitu, taip miegas imdavo, o kai reikejo egzui ismokti, ypac valdyma ar kokia kokybe, siaubas - ismoksti minmtinai ir uzmirsti tuoj pat  schmoll.gif

tikrai gerai,kad abu esam kaunieciai ir mociutes gali pabuti kol esu paskaitose smile.gif ,jei butu kitaip,tai butu buvus reikalinga aukle . dar pas mus gi univere nuolaida mamytem yra-galima laisvu grafiku lankyt darbus ir paskaitas.reik tik is dekano gaut leidima.bet as kazkaip nei ejau pas ji nei prasiau.kolkas neprireike tokio dalyko ax.gif
man kaip ir TandG visuomenes sveikatos modulis,tai baigiu nupirt per tas paskaitas doh.gif
Atsakyti
sveikos,

Aha modulis sis tai neidomus visai,tik tiek kad nelabai ten ka mokausi ax.gif o vardai dukrytei du duoti abiem ir vadinam, aiskunesaukiu kiekvienakarta ieva leontina biggrin.gif lotuliukas.gif bet siaip tai gydytojai ri visi svetimi tai tik leontina vadina mes kai netingim baiem vardais, arba trumpesniu ax.gif bet jokiu sunkumu ar nesusipratimu kad du vardai nera... Na daugiau tai oficialus uzrasas dokumentuose, bet labai visiem grazus antras, tai netenka pamirsti abieju vardu biggrin.gif
Papildyta:
atsiprasau, su klaidom parasiau.. jau pervargau jungsiu kompa. smile.gif
Atsakyti