QUOTE(Finna @ 2010 12 07, 17:24)
Aha Atsimenu, kai 2 gal kurse laikėm farmakologijos egzaminą, atėjo 6-kursiai perlaikinėti, galvojom ką tie senukai čia veikia ir baisiai pavydėjom, kad jiem jau pabaiga
---
O kelintam tu rezidentūros kurse, kad sakai jau pabaiga?
-
Man tai dar pati pradžia, esu jaunesnioji rezidentė Pradėjus rezidentūrą vėl jaučiuos jauna, nes tarp rezidentų toj specialybėj esam jauniausi/mažiausi/žaliausi
---
O kelintam tu rezidentūros kurse, kad sakai jau pabaiga?
-
Man tai dar pati pradžia, esu jaunesnioji rezidentė Pradėjus rezidentūrą vėl jaučiuos jauna, nes tarp rezidentų toj specialybėj esam jauniausi/mažiausi/žaliausi
o as jau vyresnioji rezidente ir liko tik metai......jetau ka daryt???? tai smagu jauniausi, zaliausi, o dabar mes vos ne tai , kad jau nebeturim kur dingt, nebent but zaliausiais gydytojais, o tada jau prasides-vaje vaje kiek metuas sitoj ligoninej dirbu kiekvienakart pavydas prie gero nepriveda...as dabar pavydziu tau!!!!!!!
Selija, del internaturos, tai rinkis kur tau patogu-ta prasme miestas ir t.t. gi jums internatura-keli menesiai,jei noresit, visur duos pasireikst, visur duos ir patinginiaut. esme tokia, kad darbo yra, jo gausi. o jei butu mano valia, pakartociau vel savo tinginyste ir kiek ispesciau , tiek ir atostogauciau per internatura! nes va per rezidentura, tai jau , ko ismoksi ant peciu nenesiosi siaubas, kaip man baisu daros saves klausantis...sena tarka