QUOTE(kukse @ 2010 09 28, 22:12)
na manes jau lt nebera. ilgu truputi namu, ebt apsipratineju. aisku cia sistema iek kitokia, bet stebuklu nera matyt niekur, jei nekalbet apie pinigus
))kaip tau finna sekas? gal primink ka tu studijuoji?
Kaip ten sako, gerai tik ten kur mūsų nėra
Primink kokioj šaly esi ir ar ilgai žadi ten būti (ar išvykai trumpam stažuotis, ar išvis mokslų vietą pakeitei)?
jei nenori viešintis, rašyk į a.ž., labai viskas įdomu
Studijuojam mes rodos tą patį
QUOTE(Babi* @ 2010 09 29, 19:54)
Dar nestudijuoju, tik galvoju. Gaila, kad taip su šia specialybe yra
Mano nuomonė šitos specialybės atžvilgiu yra tokia, kad nei pati stočiau, nei kitiems patarčiau, o dar ir atkalbėčiau. Tiesiog yra specialybių, kurios yra nevertos nei mokslo, nei vargo, nei nieko
Mano subjektyvia nuomone, visuomenės sveikata viena iš tokių. Atsiprašau, jei kažką ižeidžiau
QUOTE(S@lsa @ 2010 09 30, 09:57)
Visuomenes sveikata didelis bla bla, mano ziniomis si specialybe nera vertinama bent jau vakaru salyse. Ja studijuoja dazniausiai tie, kurie neistojo i medicina, odontologija ir farmacija. Nors stojimu programoj raso, kad tai labai perspektyvu, bet akivaizdu- tai ne tiesa.
---
P.S. jums rezidentems tikriausiai tik juoka kelia tie pirmi egzaminai ir pirmoji pagalba, bet mums pirmukams kiek ispudziu tai sukelia
O LT nevertinama dar labiau
---
Juoko nekelia, praėjom tą patį, dar labai neseniai pačios buvom pirmukės, o jūs nei nepastebėsit kaip greit būsit rezidentais
QUOTE(shiaudine @ 2010 09 30, 13:27)
Aš irgi baigiau fiziką pagaliau. Galvojau, kad tik greičiau praeitų tas mėnuo
Fizika bus vienas iš lengviausių dalykų, nors, aišku, ją mokantis, taip neatrodo
QUOTE(Babi* @ 2010 10 01, 11:57)
Dar norėjau paklausti, kuo galima dirbti baigus farmaciją, išskyrus vaistininką ir atstovą (neturint jokių pažinčių)?
Bijau suklysti, bet manau, kad daugiau niekuo
Bent galybė mano artimų ar šiaip pažįstamų žmonių dirba būtent vaistininkais ir keli medicinos atstovais. Nors, aišku, teoriškai galima visko prigalvoti, bet realybė su teorija oi kaip dažnai prasilenkia
QUOTE(kobra1 @ 2010 10 05, 20:01)
Sveikos merginos.
! labai norejau paklausti,gal kuri zinote,mano dukra dabar 11 klasej ir nori stoti i KMU (kauno medicinos universiteta) ar reikia laikyti pirmame kurse fizikos iskaita? ir ar matematikos A lygis butinas? labai aciu uz atsakymus is anksto.
Pirmame kurse reikia laikyti ne fizikos įskaitą, o egzaminą
Ir matematiką reiktų mokytis A lygiu.
QUOTE(juupeer @ 2010 10 05, 20:24)
o is patirties sakau, žinių bagažas niekada nekenkia, tad reikėtų atkreipti dėmesį į fiziką (bus ciklas ir reikės laikyti taip vadinamą egzaminą), o kadangi stojant reikalingas matematikos pažymis arba egzaminas, tai geriau mokintis A lygiu