QUOTE(S@lsa @ 2010 07 29, 21:07)
O gal galetumet patart kokia anatomijos knyga, noreciau siek tiek pasimokinti per vasara, gal veliau siek tiek legviau bus. Galvojus apie sia: bet gal jos neverta pirkt, gal bibliotekoje duoda?
sveika,
siulau vasara paatostogauti . Tiesiog visi ismoksta ir tu ismoksi, mat per pirmus darbus pasakys is ko mokytis ir kur knygas gauti
QUOTE(S@lsa @ 2010 07 29, 19:07)
O gal galetumet patart kokia anatomijos knyga, noreciau siek tiek pasimokinti per vasara, gal veliau siek tiek legviau bus. Galvojus apie sia: bet gal jos neverta pirkt, gal bibliotekoje duoda?
Patarsiu tą patį, ką ir vicule- ATOSTOGAUK, pasimokyti spėsi, patikėk
Tikrai nuoširdžiai patariu net minties apie mokymąsi iš anksto neturėti, nesukti sau galvos ir mėgautis paskutinėm gražiom vasaros dienom
---
Juo labiau, kad abejoju ar iš tokio savarankiško mokymosi būtų kokios naudos- daug dalykų atrodys nesuvokiama, nesuprantama net po to, kai tau juos kelis kartus paaiškins o čia savarankiškai be jokių paaiškinimų, be jokių lotynų kalbos pagrindų, elementaraus tarimo, be "pačiupinėjimo" (supratot apie ką aš čia) mano asmenine nuomone, būtų tiesiog laiko gaišimas
---
Dėl šitos knygos nežinau, nesimokiau iš tokios. bet man labiausiai patikdavo ir būdavo geriausios ne lietuviškos knygos bei atlasai. Nors teisingai vicule sakė, kad kai pradėsit mokytis dėstytojai rekomenduos kurios vertos dėmesio (ir dideliųųų pinigų) ir kurios ne.
QUOTE(vicule @ 2010 07 29, 20:52)
Tiesiog visi ismoksta ir tu ismoksi, mat per pirmus darbus pasakys is ko mokytis ir kur knygas gauti
Šitų žodžių siūlau nepamiršti visus 6 mokslo metus, buvo akimirkų, kai tik jie man ir įkvėpė vilties
QUOTE(Finna @ 2010 07 29, 23:06)
Juo labiau, kad abejoju ar iš tokio savarankiško mokymosi būtų kokios naudos- daug dalykų atrodys nesuvokiama, nesuprantama net po to, kai tau juos kelis kartus paaiškins o čia savarankiškai be jokių paaiškinimų, be jokių lotynų kalbos pagrindų, elementaraus tarimo, be "pačiupinėjimo" (supratot apie ką aš čia) mano asmenine nuomone, būtų tiesiog laiko gaišimas
Papildyta:
QUOTE(S@lsa @ 2010 07 30, 11:33)
Supratau, dekoju uz patarima. Paliksiu vasarele moraliskam nusiteikimui mokytis daug ir ilgai. Tiesiog MB jau 5 kurse ir patare pasimokyti kazkiek, bet jam lengva kalbet kai jis jau zino KA mokytis, o as visiskai zalia, nezinau absoliuciai nieko, nei ka mokytis, nei is ko, nei kokiu principu
na, stai pati atsakei i klausima kodel turi dabar ilsetis kazi, ar jis pats tik istojes bande mokytis ir ar buvo is viso to mokslo kokia tai nauda ?
----
Finna, praejus toookia "mesmale" daugeliui sie zodziai tik ir suteikdavo naujo ikvepimo n-taji karta skaityti tai, ko nesuvoki, o ir i zmoniu kalba nepavyksta issiversti
Pas ji buvo kita situacija, nes jis vokietis ir pas juos mokykloje dave ir anatomijos ir lotynu kalbos pagridus, o i lietuva atvaziavo visai netiketai lapkricio menesi, buvo jau praleides visa matematika ir informatika, todel jam atrodo, kad verta pasimokinti pries mokslo metu pradzia. Na bet as naudosiuosi jusu patarimu ir patinginiausiu
QUOTE(S@lsa @ 2010 07 30, 14:14)
Pas ji buvo kita situacija, nes jis vokietis ir pas juos mokykloje dave ir anatomijos ir lotynu kalbos pagridus, o i lietuva atvaziavo visai netiketai lapkricio menesi, buvo jau praleides visa matematika ir informatika, todel jam atrodo, kad verta pasimokinti pries mokslo metu pradzia. Na bet as naudosiuosi jusu patarimu ir patinginiausiu
Džiugu, kad įtikinom
QUOTE(Finna @ 2010 07 30, 22:58)
Džiugu, kad įtikinom
sakyciau pakankamai lengvai saunu kai sekas
QUOTE(Geismas @ 2010 07 28, 22:54)
Prašau, pasidalinkite savo egzaminų rezultatais su kuriais įstojote į kmu
Na aš stojau į mediciną, pataikiau į vf, o stojamasis balas buvo 19.80, Lt96%, mat88%, bio88%, chemA10 štai tokie buvo mano balai
Papildyta:
Ir dar, šiemet fux'ų stovyklos tema ,,Karo ligoninė'', manau bus linksma:))))
Labuka medikes Gal zinote kiek siuo metu kainuoja studijos KMU Konkreciai domina slauga neakivaizdiniu Ju tinklapyje info nerandu,o pletku lygyje esu girdejus kad 5000 uz metus,gal ten besimokancios zino tikslesne info Aciu uz atsakymus
QUOTE(Kitokia. @ 2010 08 05, 15:59)
Labuka medikes Gal zinote kiek siuo metu kainuoja studijos KMU Konkreciai domina slauga neakivaizdiniu Ju tinklapyje info nerandu,o pletku lygyje esu girdejus kad 5000 uz metus,gal ten besimokancios zino tikslesne info Aciu uz atsakymus
Aš nesimokau KMU, bet esu domėjusis kainomis, tai jas galite rasti čia, http://naujas.kmu.lt/index.php?cid=459, "KMU priėmimo 2010 m. taisyklės", 9 psl