QUOTE(Finna @ 2010 03 15, 16:31)
Aūūūūū daktarytės, kur dingot?
Kaip tau sekasi derinti internatūrą ir mažylio auginimą?
---
Kokią dabar nesąmonę padarė su tais motyvaciniais Paaiškinkit man prašau kas žinot, jei aš dalyvauju vienuose pokalbiuose, o po to jei neįstosiu į tas rezientūras ir papildomam konkurse stosiu į tas specializacijas, kurių motyvaciniuose nebuvau, iš kur ims motyvacinio balus?
---
Ir gal kas žino ar stojimas vyks abiems kursams atskirai, ar kartu? Nes kalbų girdisi visokių
---
Kaip tau sekasi derinti internatūrą ir mažylio auginimą?
---
Kokią dabar nesąmonę padarė su tais motyvaciniais Paaiškinkit man prašau kas žinot, jei aš dalyvauju vienuose pokalbiuose, o po to jei neįstosiu į tas rezientūras ir papildomam konkurse stosiu į tas specializacijas, kurių motyvaciniuose nebuvau, iš kur ims motyvacinio balus?
---
Ir gal kas žino ar stojimas vyks abiems kursams atskirai, ar kartu? Nes kalbų girdisi visokių
---
Sveika Finna, kazkaip nelabai laiko to yra sedineti cia, ir mazylis ir jau mokytis pradejau egzui ir internatura, na zodziu yra ka veikti.
Siaip ne taip sekas, kazkaip reikia viska suderinti, o ka darysi, nera kito pasirinkimo. Mano lialius vis auga, kasdien vis idomesnis, vis nauja atranda
Na samdytis auklyte reikia, ir vyras geras, padeda vakarais po darbo, uzsiima su sunumi.
Vat ir as sakau kokia cia nesamone su tais motyvaciniais, ir man tas idomu is kur ims.
Siaip girdejau kalbu jog stojimai vyks atskirai, bet kas cia zno, musu univeras sugeba nustebinti visokiom nesamonem.
Kaip tau internatura? Vis Alytuje?