sveikos...noreciau prie jusu burelio prisijungti... esu kmu farmacijos studente, bet kol kas nesimokau, nes auginu vaikuti, grysiu i mokslus sausio men...
QUOTE(grauslytee @ 2009 11 19, 17:20)
sveikos...noreciau prie jusu burelio prisijungti... esu kmu farmacijos studente, bet kol kas nesimokau, nes auginu vaikuti, grysiu i mokslus sausio men...
Sveika prisijungus
Kuriam kurse esi?
QUOTE(grauslytee @ 2009 11 19, 16:20)
sveika prisijungus
Taip greit grisi? Kas Matuka priziures ?
QUOTE(grauslytee @ 2009 11 19, 16:20)
Sveika prisijungus
Sveiki, gal kas studijuoja odontologija? brukstelkit i az.
merginos gal turit kokia medziaga ar zinot nuorodu kur ieskot, reikia rasyt referata kraujotakos sistemos komplikacijos ir ju gydymas perioperaciniu laikotarpiu. aciu labai.
QUOTE(edre @ 2009 11 24, 18:32)
merginos gal turit kokia medziaga ar zinot nuorodu kur ieskot, reikia rasyt referata kraujotakos sistemos komplikacijos ir ju gydymas perioperaciniu laikotarpiu. aciu labai.
Google nepadeda?
Šiaip tai priklauso nuo to, kokiam fakultetui, dalykui, kursui rašai. Vieniems medžiagą reiktų rinkti pačią naujausią, anglų/vokiečių kalba, versti ir t.t., kitam dalykui užtektų paprasčiausios literatūros lietuvių kalba. Aš tavo vietoje pradžioje internete bandyčiau ieškoti, universiteto bibliotekoje knygose kokiose
Ar greitai to referato reikia?
Sveiki. Ar yra studenciu is medicinos fakulteto 6 kurso?
Labas vakaras aš vėl pas Jus su klausimu : gal žinot ,kokia yra mokamų odontologijos studijų kaina KMU metams? niekur nerandu
QUOTE(Rupkė @ 2009 11 26, 12:16)
Sveiki. Ar yra studenciu is medicinos fakulteto 6 kurso?
labas,yra
QUOTE(Wyšnia @ 2009 11 26, 22:03)
Labas vakaras aš vėl pas Jus su klausimu : gal žinot ,kokia yra mokamų odontologijos studijų kaina KMU metams? niekur nerandu
Na, jei tikrai internete niekur neradai, tai reik dekanate pasiklaust. Bent anksciau tau buvo 11.000/metus, dabar gal kazkiek pabrango/atpigo, negaliu 100% garantuoti.
QUOTE(priklausomybe @ 2009 11 19, 20:51)
na, teks gryzti, nes mokslu apleisti nenoriu...bet dar labai rimtai galvoju...nes matuko neturiu kur deti, pas nepazystamus palikti nesinori siaip jau nuo rugsejo i lopseli jis uzrasytas, bet va kaip puse metu daryt nezinau...dar savaite turiu pagalvoti
as pirmam kurse, tai kazkaip nieko tokio kad dar metelius praleisiu, bet jau norisi gryzti
Papildyta:
tiesa, kokius irankius odontologijoj naudojat???turiu kazkokiu namie, man teta pirko, nes galvojau kad ten istosiu
tai galvoju reiktu parduoti...