QUOTE(Svajotoja @ 2005 01 19, 16:09)
Mano atveju turejau gerti duphastona, kad antra faze nesvyruotu taip smarkiai ir kad BT pasiektu 37. Bent jau taip sake gydytoja.
Taigis siandien baiges mano pirmas gerimo ciklas. Gyd israse 10 tabl po viena kasdien, siandien ikaliau 9ta ir sulaukiau svenciu. Po gerimo ciklo BT svyruoja, bet mazesne amplitude, ir nei karto nepasieke 37. Ar tie svyravimai turetu susireguliuoti geriant kelis ciklus, t.y. po vieno 'uzgerimo' dar netureciau nieko tiketis?
Be to siandien BT nekrito, kaip paprastai pirma menesiniu diena - cia del duphastono?
mano atvejis beveik analogiškas tavajam. tik tiek, kad mano BT pasiekdavo 37, tačiau pasiekusi kiekvieną dieną šokinėdavo. ir mens. prasidėdavo su nekritusia ir net nebaigus gerti 10 dienų. o cikle po to, kai tikrinau progesteroną (buvo 6,4), gerdama po 10 mg pakėliau savo progesteroną tik iki 11. Diufast anotacijoje rašoma, kad dėl geltonkūnio fazės nepakankamumo jį reikia gerti apie pusę metų; matyt, poveikis tikrai atsiranda ne per vieną ciklą.
paskutiniu metu mano progesteronas neblogas, nors patį Diufast. gėriau metus.
... Gyvenimas yra ne tai, KAS su mumis vyksta, bet tai, KAIP mes į įvykius žiūrime!