Įkraunama...
Įkraunama...

nepakankama geltonkūnio fazė. Tvarko Tesoraite

QUOTE(Žmona @ 2005 12 07, 14:10)
blink.gif .. jo. .. nu pradziai bandau sulaukti pirmuju mmm po to ziuresiu bandysiu tuos 3 ciklus su KT  unsure.gif

O man atvirkščiai visada buvo (ta prasme kokius tris kartus) - po Kt nutraukimo turėdavau vieną ar kelis (paskutinį kartą 4) ciklus o po to jie vis ilgėdavo iki begalybės blink.gif
Atsakyti
Na dar vakar buvau dėl tų tyrimų tai kaip supratau viena yra geresnė kita blogesnė kiaušidė blush2.gif nes ir iš tikrųjų kiek atsimenu kas antrą ciklą būdavo problemėlės ir užtempimai.... ir echo foto matosi, kad viena turi storą apvalkalą o kitoj tik dalis apvalkalo sustorejusi... tai kol kas gydytoja dar pasiūlė bandyti jau minėtu metodu, na o jei nepasiseks tada varysiu tirtis noriu greitai 2.gif ir nenoriu laukti 2,3..ar 5 metų verysad.gif vakar ir galvoju matyt mano 2.gif iš gerosios kiaušidės tongue.gif tikiuosi, kad ji ir dar man leis pasidžiaugti nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2005 12 08, 10:09)
Na dar vakar buvau dėl tų tyrimų tai kaip supratau viena yra geresnė kita blogesnė kiaušidė 

Policistinių kiaušidžių sindromas negali pažeisti tik vienos ar kitos kiaušidės, ne sustorėjęs apvalkalas problema, o tai, kad dėl sutrikusios hormonų pusiausvyros nebūna ovuliacijos. Gydytojas Klimas ne kartą yra minėjęs, kad tokios diagnozės kaip viena policistinė kiaušidė nėra. Apskritai tas ligos pavadinimas klaidina, nukreipdamas dėmesį į kiaušides, manau daug geresnis terminas yra lėtinės anovuliacijos sindromas.
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2005 12 21, 17:16)
Sveikos... Man gydytoja israse duphaston'a kad issauktu menesines, liepe gerti 10 dienu po 1 tablete i diena. Jau 5 dienas kaip geriu bet menesiniu kaip ner taip nera, ir iswis jokiu pokyciu nei krutu jautrumas nei gimdos raizymas... Siaubas kaip bijau ... O po kiek dienu jum atsirado menesines  geriant siuos waistus?(jei buwo skirti issaukti)

Kai nustosi gerti vaistus, tada turėtų prasidėti mm po 1 - 2 dienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVAJA32 @ 2005 12 23, 13:07)
Sveikos mergaites  4u.gif  4u.gif ,labai noreciau paklausti jus ,ar gali nuo dufastono pykinti ir ar gali sis vaistas mieguistuma sukelti?? g.gif  g.gif  gal tai sutapimas  g.gif ,as geriu tik antra diena  ax.gif gal geriau man gerti vakare o ne ryte  g.gif  g.gif  Aciu jums labai  bigsmile.gif  bigsmile.gif
ir dar kokie sansai yra tapti  nestuke.gif  vartojant si vaista antroje ciklo puseje  ax.gif  ax.gif

diuphastonas pastojimo šansų nepadidina, bet užtat leliuko įsitvirtinimui gimdoje ir sėkmingai pradžiai tikrai gali padėti 4u.gif Svarbiausia įsitikinti, kad vaistai geriami jau po ovuliacijos, nes priešingų atveju gali ją užslopinti blink.gif
o aš pati pašalinio poveikio nejaučiu, tai ir negaliu pasakyti g.gif
Atsakyti
Nuo bet kuriu vitaminu ar vaistuku gali pykinti ax.gif jeigu jie geriami ant tuscios, bent mane tai visada pykina, tad as geriu valgio metu. Ryte atsikelus suvalgau sausaini isgeriu Duphastono ir vel ka nors suvalgau, nes anksciau is karto lekdavau i tualeta, dabar viskas gerai rolleyes.gif
Atsakyti
oi mano atvejas kitas, as jau geriu 14 savaiciu ir gersiu dar 6 savaites kad leliukas gerai jaustusi, nes as jau nestuke.gif ax.gif , bet kadangi mano amzius jau virs 30m tad Duphastona reikia gerti kad nebutu netiketumu.
Atsakyti
QUOTE(Sil @ 2005 12 26, 14:19)
ar reikia nutraukti dufastono vartojimą, kad atsirastų mmm? nes man tai toks jausmas, kad organizmas norėtų mmm'intis, bet išgeriu dufastono ir vėl nurimsta... g.gif nesinori K trukdyti šventinę dieną blush2.gif

paprastai gydytoja pasako kiek naudoti duphastono pvz 10tableciu ir stop!!tada po keliu dieneliu ateina mmm.
bent jau man taip sake kad jei bevartojant duphastona ateis mmm ji nutraukti o jei sakykim pamatyciau II gerti toliau mirksiukas.gif .Cia dar ziurint kokiais tikslais sis vaistas israsytas.tau turejo paaiskinti .
Atsakyti
QUOTE(Sil @ 2005 12 26, 13:19)
ar reikia nutraukti dufastono vartojimą, kad atsirastų mmm? nes man tai toks jausmas, kad organizmas norėtų mmm'intis, bet išgeriu dufastono ir vėl nurimsta... g.gif nesinori K trukdyti šventinę dieną blush2.gif

nutraukti nereikia,nes jei yra nėštumas mmm nepasirodys,o jei nėra tai jos ateis betkada verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, tikiuosi, dar mane prisimenat. 4u.gif
Pasidariau 5 IUI, kurio rezultatas buvo vos kelias dienas trukęs nėštumas, pasibaigęs ankstyvu persileidimu. Taip sakant, kartojasi kalėdų "stebuklas"...
Aš gėriau po 2 tab. duphastono per dieną ir vis tiek progesteronas buvo labai per žemas, dėl ko ir nutrūko mano nestuke.gif . Noriu paklausti labiau patyrusių ir turinčių bėdų su progesterono lygiu: kas gali būti daroma tokiu atveju: ar didinama dozė ir iki kelių tablečių, o gal yra kažkoks "stipresnis" progesterono preparatas už duphastoną? Gal dar kuriai taip buvo, kad 2 tab. duphastono neužteko? Būčiau labai dėkinga už bet kokią informaciją, nes noriu kokiu nors būdu sustabdyt važiuojantį stogą...
Atsakyti
Sveika Laiminga,

Bliamba, bliamba, prisimenu viską - ir tave, ir ankstesnį persileidimą.

Už Diufastoną bent jau teoriškai tikrai turėtų būti veiksmingesnis Utrogestas arba Crynonas jau vien dėl to, kad jie vartojami į makštį ir pasak medikų didesnė jų koncentracija veikia tiesiogiai ten, kur reikia.
Man kyla toks jausmas, kad reikia dar kažkokiais būdais pas tave reguliuoti hormoninį foną. Gal reikėtų papildomos Pregnylio injekcijos (jau po IUI) - esu skaičiusi, kad taikomos tokios schemos.
Šiaip pas Natali daugybę metų buvo berods šita diagnozė (geltonkūnio fazės nepakankamumas), pabandyk su ja padiskutuoti. Manau, kad ji tikrai daug apie tai žino.
Atsakyti
Laiminga,
uzjauciu labai tave. wub.gif
Zinai, gali buti, kad man papildoma Ovitrelle doze (is viso buvo 2 su 2 dienu pertrauka) ir jos pasekoj atsiradusi geltonkunine cista isgelbejo mano nestuma. Kai tik ji eme bliuksti, eme teplioti ir padidejo gimdos tonusas. Tada iskarto paskyre duphastona po 2 tab. per diena (iki tol jo negeriau), o kai ir veliau tepliojo ir maude, K galvojo gal doze reiks padidint, bet po echoskopijos sake, kad nereikia. Panasu, kad reikalui esant, doze galima didinti. wub.gif
Atsakyti