Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra Mamyčių Bostone-UK?

na va ir dingo visos mamkos verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aaeesha @ 2010 08 06, 22:21)
na va ir dingo visos mamkos  verysad.gif  unsure.gif

Nedingo mirksiukas.gif Agira jau kaip ir viską pasakė. Jei tam jūsų miestelyje nekas, tai manau, kad tikrai nieko neprarasit pabandę Bostone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aaeesha @ 2010 08 06, 14:26)
Butu labai didelis aciu biggrin.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif
Siuo metu tokiam nelsone, miestelis mazas, pilnas vadinamuju babaju,piktai nusiteikusiu lietuviu kurie vieni kitus reketuoja gun_bandana.gif  man jau net bloga nuo ju  doh.gif  noriu pakeisti aplinka. aisku jei tai imanoma, su darbais irgi prastokai...na nera labai blogai,, bet... Man gerai bet koks darbas  thumbup.gif  aisku, kad bent jau moketu minimuma ir skaitytusi kaip su zmogumi. Dar vienas dalykas as su vaikuciu, kaip ten reikalai su darzeliais?  ax.gif
Aciu mamytes uz atsakymus  4u.gif  wub.gif

Na, babaju bei lietuviu yra ir Bostone tongue.gif bet negirdejau ape reketus ar kitas baisybes, nebent nesusiduriau arba reiskinys retas. Bostone gyvena mano vyro sesuo jau 10 metu, mano vyras ten gyveno 7 metus, teko ir man ten pabuvoti. Miestukas tikrai ramus, eidavom pasivaikscioti su vyru (kol dar nevede buvom ir be vaiku) apie 1 nakties, jokiu nesusipratimu, karts nuo karto policija pravaziuoja, net nezinau, neteko girdeti apie kokias baisybes smile.gif aisku, nusikaltimai ar kazkas panasaus manau vyksta, nuo to nepabegsi niekur, bet nera miestelio 'vizitine kortele' wink.gif
Bostono apylinkese labai daug fabriku, todel paprasta fabrikini darba surasti nera sunku. Pernai rudeni isvziavo vienas mano pazistamas i ta miesteli, po savaites susirado darba fabrike, po keliu menesiu pas ji atvyko ir jo mergina, isidarbino ten pat, iki siol sekmingai dirba, planuojasi atostogas smile.gif kaip sakoma, tie kas nori, tai ir randa darbo wink.gif reikia tik labiau ne per agenturas ieskotis, o per tiesioginius skelbimus, tada sansai didesni smile.gif
Del vaikucio, tai dabartines situacijos del darzeliu negaliu pasakyti, bet vyro sesuo iki siol sunu i darzeli vede, dabar i mokykla jau eis. Kiek girdejau, darzeliai ten ne problema, netruksta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aaeesha @ 2010 08 06, 22:21)
na va ir dingo visos mamkos  verysad.gif  unsure.gif

nedingom nedingom smile.gif musu cia tik dvi tebuvo.. dabar trys 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes!

Ir mes pagaliau pasiryzome emigruoti... Rugsejo 13 turime bilietus i UK (Tevelis jau pusantru metu gyvena Bostone).
Taigi labai noreciau su kazkuo susipaZinti, galbut ir artimiau bendrauti. Nes visas drauges palieku LT... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Jei tarpusavyje bendraujate, galbut ir mane i savo buri priimtumete ax.gif ax.gif ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(virstep @ 2010 08 09, 15:53)
Sveikutes!

Ir mes pagaliau pasiryzome emigruoti... Rugsejo 13 turime bilietus i UK (Tevelis jau pusantru metu gyvena Bostone).
Taigi labai noreciau su kazkuo susipaZinti, galbut ir artimiau bendrauti. Nes visas drauges palieku LT... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Jei tarpusavyje bendraujate, galbut ir mane i savo buri priimtumete ax.gif  ax.gif  ax.gif ?

Sveika prisijungusi 4u.gif Papasakok daugiau apie save mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai va pasakoju trumpai :-)

Esu jauna, dvieju sauniu mergyciu mama. Gyvenu Zarasuose, cia sau sekmingai dirbu. Taciau gyvenimas be vyro (o ir mergaitem be tecio) jau pabodo, o MB net ezada grizti. Taigi Jei Mohamedas neina pas kalna, tai kalnas ateina pas Mohameda biggrin.gif
Galutini apsisprendima leme tai, kad mano vyresnelei ateina laikas i mokykla, taigi nusprendem nevynioti i vata ir leisti vaikui apsiprasti...
Nors zmones sneka, kad vaikuciai labai anksti ten mokyklon eina...
Na, bus, kaip bus g.gif g.gif g.gif

Merginos gal galetumete pasidalinti kokia nuoroda, kur ieskoti buto nuomotis?
Kazkaip norisi didesnes erdves, nei vyrelios db gyvena. Bet ar nemoka ieskoti, ar kas, kad labai jau kainos dideles praso visi....

Triju kambariu buto nuoma menesiui apie 400 svaru, namo su dviem ar trim miegamaisais apie 500 - 600 svaru i menesi, prikauso nuo vietos. Pragyvenimas tikrai nera brangus BUTU LABAI IDEALUS VARIANTAS thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vyras, jei neklystu žvalgosi čia O šiaip per agentūras galima žiūrėti, bet kaip ten kas nelabai žinau. Vyras tais dalykais užsiima rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu Selma 4u.gif Reikes apsidairyti.

Kiek supratau judvi, merginos, taip pat tik planuojate vykti UK. Siuo metu tan negyvenate?
Mane lyg ir abejones kamuoja... Lyg ir bijau kazko.O dar-lyg tycia nesiseka busto paieskos...
Sakau-ZENKLAS LIKTI blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
ir dar as kaip beraste kokia klausima turiu
PCM tai buto nuomos kaina per menesi...?
Atsakyti
QUOTE(virstep @ 2010 08 10, 16:19)
Aciu Selma  4u.gif  Reikes apsidairyti.

Kiek supratau judvi, merginos, taip pat tik planuojate vykti UK. Siuo metu tan negyvenate?
Mane lyg ir abejones kamuoja... Lyg ir bijau kazko.O dar-lyg tycia nesiseka busto paieskos...
Sakau-ZENKLAS LIKTI blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Papildyta:
ir dar as kaip beraste kokia klausima turiu
PCM tai buto nuomos kaina per menesi...?

4u.gif Taip aš išvykstu spalį, Agira gruodį. Neleisk abejonėms tave nugalėti, viskas bus gerai, tikrai atrasite būstą, tikėk mirksiukas.gif PCM - nuomos kaina per mėnesį ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Paisigirti, merginos, skubu - MB rado buteli. Nediduka, bet padziai, manau, uzteks.
Taigi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virstep @ 2010 08 13, 09:34)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Paisigirti, merginos, skubu - MB rado buteli. Nediduka, bet padziai, manau, uzteks.
Taigi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Dižiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Maniškis irgi jau pradės paieškas ax.gif O kurioj vietoj? Per kur ieškojo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Selma*: 13 rugpjūčio 2010 - 12:50
Kur prapuolusios visos? g.gif
Atsakyti