na va ir dingo visos mamkos
QUOTE(Aaeesha @ 2010 08 06, 22:21)
Nedingo Agira jau kaip ir viską pasakė. Jei tam jūsų miestelyje nekas, tai manau, kad tikrai nieko neprarasit pabandę Bostone
QUOTE(Aaeesha @ 2010 08 06, 14:26)
Butu labai didelis aciu
Siuo metu tokiam nelsone, miestelis mazas, pilnas vadinamuju babaju,piktai nusiteikusiu lietuviu kurie vieni kitus reketuoja man jau net bloga nuo ju noriu pakeisti aplinka. aisku jei tai imanoma, su darbais irgi prastokai...na nera labai blogai,, bet... Man gerai bet koks darbas aisku, kad bent jau moketu minimuma ir skaitytusi kaip su zmogumi. Dar vienas dalykas as su vaikuciu, kaip ten reikalai su darzeliais?
Aciu mamytes uz atsakymus
Siuo metu tokiam nelsone, miestelis mazas, pilnas vadinamuju babaju,piktai nusiteikusiu lietuviu kurie vieni kitus reketuoja man jau net bloga nuo ju noriu pakeisti aplinka. aisku jei tai imanoma, su darbais irgi prastokai...na nera labai blogai,, bet... Man gerai bet koks darbas aisku, kad bent jau moketu minimuma ir skaitytusi kaip su zmogumi. Dar vienas dalykas as su vaikuciu, kaip ten reikalai su darzeliais?
Aciu mamytes uz atsakymus
Na, babaju bei lietuviu yra ir Bostone bet negirdejau ape reketus ar kitas baisybes, nebent nesusiduriau arba reiskinys retas. Bostone gyvena mano vyro sesuo jau 10 metu, mano vyras ten gyveno 7 metus, teko ir man ten pabuvoti. Miestukas tikrai ramus, eidavom pasivaikscioti su vyru (kol dar nevede buvom ir be vaiku) apie 1 nakties, jokiu nesusipratimu, karts nuo karto policija pravaziuoja, net nezinau, neteko girdeti apie kokias baisybes aisku, nusikaltimai ar kazkas panasaus manau vyksta, nuo to nepabegsi niekur, bet nera miestelio 'vizitine kortele'
Bostono apylinkese labai daug fabriku, todel paprasta fabrikini darba surasti nera sunku. Pernai rudeni isvziavo vienas mano pazistamas i ta miesteli, po savaites susirado darba fabrike, po keliu menesiu pas ji atvyko ir jo mergina, isidarbino ten pat, iki siol sekmingai dirba, planuojasi atostogas kaip sakoma, tie kas nori, tai ir randa darbo reikia tik labiau ne per agenturas ieskotis, o per tiesioginius skelbimus, tada sansai didesni
Del vaikucio, tai dabartines situacijos del darzeliu negaliu pasakyti, bet vyro sesuo iki siol sunu i darzeli vede, dabar i mokykla jau eis. Kiek girdejau, darzeliai ten ne problema, netruksta
Papildyta:
QUOTE(Aaeesha @ 2010 08 06, 22:21)
nedingom nedingom musu cia tik dvi tebuvo.. dabar trys
Sveikutes!
Ir mes pagaliau pasiryzome emigruoti... Rugsejo 13 turime bilietus i UK (Tevelis jau pusantru metu gyvena Bostone).
Taigi labai noreciau su kazkuo susipaZinti, galbut ir artimiau bendrauti. Nes visas drauges palieku LT...
Jei tarpusavyje bendraujate, galbut ir mane i savo buri priimtumete ?
Ir mes pagaliau pasiryzome emigruoti... Rugsejo 13 turime bilietus i UK (Tevelis jau pusantru metu gyvena Bostone).
Taigi labai noreciau su kazkuo susipaZinti, galbut ir artimiau bendrauti. Nes visas drauges palieku LT...
QUOTE(virstep @ 2010 08 09, 15:53)
Sveikutes!
Sveika prisijungusi Papasakok daugiau apie save
Tai va pasakoju trumpai :-)
Esu jauna, dvieju sauniu mergyciu mama. Gyvenu Zarasuose, cia sau sekmingai dirbu. Taciau gyvenimas be vyro (o ir mergaitem be tecio) jau pabodo, o MB net ezada grizti. Taigi Jei Mohamedas neina pas kalna, tai kalnas ateina pas Mohameda
Galutini apsisprendima leme tai, kad mano vyresnelei ateina laikas i mokykla, taigi nusprendem nevynioti i vata ir leisti vaikui apsiprasti...
Nors zmones sneka, kad vaikuciai labai anksti ten mokyklon eina...
Na, bus, kaip bus
Merginos gal galetumete pasidalinti kokia nuoroda, kur ieskoti buto nuomotis?
Kazkaip norisi didesnes erdves, nei vyrelios db gyvena. Bet ar nemoka ieskoti, ar kas, kad labai jau kainos dideles praso visi....
Triju kambariu buto nuoma menesiui apie 400 svaru, namo su dviem ar trim miegamaisais apie 500 - 600 svaru i menesi, prikauso nuo vietos. Pragyvenimas tikrai nera brangus BUTU LABAI IDEALUS VARIANTAS
Esu jauna, dvieju sauniu mergyciu mama. Gyvenu Zarasuose, cia sau sekmingai dirbu. Taciau gyvenimas be vyro (o ir mergaitem be tecio) jau pabodo, o MB net ezada grizti. Taigi Jei Mohamedas neina pas kalna, tai kalnas ateina pas Mohameda
Galutini apsisprendima leme tai, kad mano vyresnelei ateina laikas i mokykla, taigi nusprendem nevynioti i vata ir leisti vaikui apsiprasti...
Nors zmones sneka, kad vaikuciai labai anksti ten mokyklon eina...
Na, bus, kaip bus
Merginos gal galetumete pasidalinti kokia nuoroda, kur ieskoti buto nuomotis?
Kazkaip norisi didesnes erdves, nei vyrelios db gyvena. Bet ar nemoka ieskoti, ar kas, kad labai jau kainos dideles praso visi....
Triju kambariu buto nuoma menesiui apie 400 svaru, namo su dviem ar trim miegamaisais apie 500 - 600 svaru i menesi, prikauso nuo vietos. Pragyvenimas tikrai nera brangus BUTU LABAI IDEALUS VARIANTAS
Aciu Selma Reikes apsidairyti.
Kiek supratau judvi, merginos, taip pat tik planuojate vykti UK. Siuo metu tan negyvenate?
Mane lyg ir abejones kamuoja... Lyg ir bijau kazko.O dar-lyg tycia nesiseka busto paieskos...
Sakau-ZENKLAS LIKTI
Papildyta:
ir dar as kaip beraste kokia klausima turiu
PCM tai buto nuomos kaina per menesi...?
Kiek supratau judvi, merginos, taip pat tik planuojate vykti UK. Siuo metu tan negyvenate?
Mane lyg ir abejones kamuoja... Lyg ir bijau kazko.O dar-lyg tycia nesiseka busto paieskos...
Sakau-ZENKLAS LIKTI
Papildyta:
QUOTE(virstep @ 2010 08 10, 16:19)
Aciu Selma Reikes apsidairyti.
Sakau-ZENKLAS LIKTI
Papildyta:
Sakau-ZENKLAS LIKTI
Papildyta:
Taip aš išvykstu spalį, Agira gruodį. Neleisk abejonėms tave nugalėti, viskas bus gerai, tikrai atrasite būstą, tikėk PCM - nuomos kaina per mėnesį
Paisigirti, merginos, skubu - MB rado buteli. Nediduka, bet padziai, manau, uzteks.
Taigi
QUOTE(virstep @ 2010 08 13, 09:34)
Paisigirti, merginos, skubu - MB rado buteli. Nediduka, bet padziai, manau, uzteks.
Taigi
Dižiausi sveikinimai Maniškis irgi jau pradės paieškas O kurioj vietoj? Per kur ieškojo?