Labas rytas, kodel pas jus taip tylu
Labas, mano numeris 07506040552
Laukiama ziniu :-)
Laukiama ziniu :-)
Sveikutes, gal zinot kur galima pasidaryti graziu nuotrauku, na fotosesija
Sveikutes! Ech pagaliau radau bent vienur kur kalbasi Bostone gyvenancios moterys Siaip as dar neesu mamyte, bet jau planuojam ir tikiuosi greitu metu kas nors bus . Bostone gyvenu jau daugiau nei 2 metai, dirbu pradineje mokykloje, bet daug draugiu kazkaip nesusiradusi...Delto labai daznai pasiilgstu Lietuveles. Butu labai malonu, su kuo nors susipazinti Lauksiu atsakymu. Siaip mielai galite parasyti ir email i.andriusaityte@gmail.com.
Lauksiu
Lauksiu
Bet labai jau cia kas senai rase
Labas visom busimoms ir esamoms mamytem Sveikinu su Sv.Kuciom ir Sv.Kaledom,linkiu ramybes ir laimes
Rasau noredama gauti patarimus ir atsakymus
Gyvenu vienerius metus Prancuzijoje,su vyru ir dukryte ir siuo metu esu nescia 15 savaiteliu Man labai labai nepatinka cia gyventi ir as noreciau isvykti gyventi i UK,galvoju apie Bostona...Tik nezinau nuo ko pradeti kadangi giminiu ar pazistamu neturiu Anglijoje...Kokius dokumenus reikia darytis?Kokia situacija su darbais? Kiek mazdaug kainuoja issinuomuoti nedideli 2 kambariu butuka?
Is anksto dekui uz informacija
Rasau noredama gauti patarimus ir atsakymus
Gyvenu vienerius metus Prancuzijoje,su vyru ir dukryte ir siuo metu esu nescia 15 savaiteliu Man labai labai nepatinka cia gyventi ir as noreciau isvykti gyventi i UK,galvoju apie Bostona...Tik nezinau nuo ko pradeti kadangi giminiu ar pazistamu neturiu Anglijoje...Kokius dokumenus reikia darytis?Kokia situacija su darbais? Kiek mazdaug kainuoja issinuomuoti nedideli 2 kambariu butuka?
Is anksto dekui uz informacija
Sveikutes, perskaiciau visa jusu temele, nes taip pat gyvenu netoli bostono, beje radau ir viena zmoguti is Spaldingo , as irgi is ten .Esu cia jau apie puse meteliu bet taip jau nuobodu,gal susibendrausim
As irgi is Spaldingo
Sveikute,zinau kad tu is Spaldingo skaiciau temele, o kurioj vietoj gyveni?
vis uzbegu paziuret ,kaip sita temele laikos....ar nepagausejo mamyciu burys....ir vis ,va,nusiviliu, ,na niekaip nesuprantu,kodel bostono mamytes tokios neaktyvios,negi bendravimo netruksta?!juk cia ju tieeeeeeeeeeek daug....daugiau nei bet kuriam kitam panasaus dydzio mieste anglijoj...ech,na pradrasekit,mamkos,susibekim,gi linksmiau bus... p.s.beje,laukiuosi antro vaikelio,esu 15 sav,tai taip noretusi surast pilvinukiu netoli manes.....auuuuuuuuu junkites,mergaites