Pabandyk paieskoti Ivairiu saliu mamu pokalbiai
sveiki.as gyvenu bostone jau 8men
Sveika, labai jau mazutis tas Bostonas, manau, sunkoka bus rasti mamyciu. As pati ten gyvenau kuri laika, bet jau keletas metu kai isvaziavau is ten.
QUOTE(tauromama @ 2010 02 14, 15:44)
Sveika, labai jau mazutis tas Bostonas, manau, sunkoka bus rasti mamyciu. As pati ten gyvenau kuri laika, bet jau keletas metu kai isvaziavau is ten.
Mazutis, bet lietuviu tai labai daug gyvena.Ir mamyciu su vaikuciais daug yra, tik cia nebendrauja
Mes i Lt parduotuves i Bostona vazinejam
QUOTE(alisa stebuklu salyje @ 2010 02 14, 20:34)
Mazutis, bet lietuviu tai labai daug gyvena.Ir mamyciu su vaikuciais daug yra, tik cia nebendrauja
Taip lietuviu labai daug As tada vaiko neturejau ir bendravau tik su jaunimu be vaiku, todel man taip atrodo, kad ten mamu su vaikais net nebuvo
QUOTE(vaiduke08 @ 2010 02 13, 18:42)
sveiki.as gyvenu bostone jau 8men
Labas Ir kaip sekasi? Ar daug pažįstamų turite? Planuojam ir mes išvykti pas vyrą, būtų smagu susipažinti su mamytėmis
Nu zinokit man patinka tik kad lb liudna vienai nieko nepazystu su leliukais.kada atvaziuosit?
QUOTE(vaiduke08 @ 2010 03 14, 02:37)
Nu zinokit man patinka tik kad lb liudna vienai nieko nepazystu su leliukais.kada atvaziuosit?
Kaip tai nepazysti??? tavo namuose gyvena mama su leliuku( t.y.as...) dar trys busimos mamytes laukiasi, irgi jas pazysti... biskeli apsimelavai...