Jei negenda,tai nei su viena nebus problemu,bet jei genda-remontas pigesnis benzino.Be to,benzino varikliai kantresni,ne tokie kaprizingi
QUOTE(Rimis22 @ 2010 04 04, 18:28)
siaip su dyzeliu smagiausiai del sukimo momento
Cia kas kam labiau patinka.Dyzelyje man asmeniskai smagiausias tas momentas kai turbina isijungia.Bet labiausiai patinka benzinas-megstu apsuku paduot (dyzelis to nemegsta).O duju isvis bijau Jei reikia aisku vaziuoju,niekur nedingsi,bet toks ir vaziavimas kai baisu...Nuosava-benzinas
Apklausoje dar trūksta bioetanolio. Lukoil'uose šį ekologišką kurą pardavinėja ir važinėjančių jau yra
QUOTE(qgne @ 2010 03 25, 11:12)
pilu benzina:) bet ne is koloneles gaunu truputi pigaiu
Labai aktualus klausimas - pazistami siulo irgi pigiau, mazdaug 90-cia centu, ale baisoka, kad nebutu prastas...Tipo 95-tas, Rusijoj pirktas is koloneles...
Ismanantys, gal pakomentuotumet - kokios galimos gresmes...kad paskui tos kelios sutaupytos desimtys per gerkle neisliptu Arba kaip buitiskai atskirt, kur normalus benzas, o kur jau kazkas ne to...
na,as galiu pasakyti is savos patirties.kol gyvenome lietuvoje,ir kai gaudavom to pigesnio kuro,tiek dyzelio,tiek benzino.visada sunaudodavo daug daugiau.cia kalbu apie tuos rusiskus degalus.ir vyras vis siusdavo,kad masina neina,tai tas tai anas.reziume,po kiek laiko jau nebepildavom pigiau.ne bereikalo sako skupus du kartus moka.o dar ziema ,per tuos didziuosius salcius,tai isvis blogai,neidavo uzkurti masinos.
QUOTE(cile @ 2010 04 05, 23:42)
Labai aktualus klausimas - pazistami siulo irgi pigiau, mazdaug 90-cia centu, ale baisoka, kad nebutu prastas...Tipo 95-tas, Rusijoj pirktas is koloneles...
Ismanantys, gal pakomentuotumet - kokios galimos gresmes...kad paskui tos kelios sutaupytos desimtys per gerkle neisliptu Arba kaip buitiskai atskirt, kur normalus benzas, o kur jau kazkas ne to...
Jei iš Kaliningrado srities, tai turėtų būti geras, nes jie perka iš mūsų Mažeikių naftos. Bet jeigu iš Baltarusijos, tai dėl kokybės abejočiau. Baltarusijoje dar plačiai naudojamas 92-as benzas ir pilami priedai su švinu.
Mano tėtė perka atvežtą iš Kaliningrado, bet pamaišo su mūsiškiu, kol kas problemų neturėjo, mašina Audi A4.
QUOTE(pikkolo @ 2010 04 06, 14:54)
Jei iš Kaliningrado srities, tai turėtų būti geras, nes jie perka iš mūsų Mažeikių naftos. Bet jeigu iš Baltarusijos, tai dėl kokybės abejočiau. Baltarusijoje dar plačiai naudojamas 92-as benzas ir pilami priedai su švinu.
Mano tėtė perka atvežtą iš Kaliningrado, bet pamaišo su mūsiškiu, kol kas problemų neturėjo, mašina Audi A4.
Kartais ir aš užsipilu to iš Kaliningrado Stengiuosi pamaišyti su mūsiškiu dėl visa ko, bet ir nemaišius normaliai važiuoja (Toyota)
Benzinas, bet brolis siūlo dėtis dujas. Nežinau, ar apsimoka toks bajeris. Mašina sena.
QUOTE(HappyAngel @ 2010 05 12, 22:57)
Benzinas, bet brolis siūlo dėtis dujas. Nežinau, ar apsimoka toks bajeris. Mašina sena.
Dar labai priklauso, kokius atstumus vaziuoji. As vasaros gale isimeciau dujas ir jau po Kaledu duju iranga buvo atsipirkusi ir uzdirbusi 300Lt (tuomet buvau nuvaziavusi 10000km, skaiciuodama duju kaina emiau 2lt, benzo 4, taigi is apvalinimu matosi, kad sutaupiau kur kas daugiau)
As su benzinu, maniskis su dyzeliu, kai pirksiu nauja masina, imsiu tik dyzeli.
Man ziema kai buvo -20 salcio, baltarusiskas benzinas uzpyle zvakes, tai teko istraukinet jas, isdziovinau ir tuomet masina uzsikure.
O idomu kaip su dyzeliu? is kur verta pirkti ji kad nebutu visai sh, ir pigau nei Lt kolonelese?
Man ziema kai buvo -20 salcio, baltarusiskas benzinas uzpyle zvakes, tai teko istraukinet jas, isdziovinau ir tuomet masina uzsikure.
O idomu kaip su dyzeliu? is kur verta pirkti ji kad nebutu visai sh, ir pigau nei Lt kolonelese?