O as turiu dizeli3.2 litro. Kadangi tai dzipas tai ir pasirinkau dizeli.. Nepasakyciau kad jis ekonomiskas,bet su benzu i bankrota iseiciau. dizelio mieste koki 12-14 ryja tokia masina,o benzo kaip minimum 18 litru...
Tureciau kruva pinigu-pirkciau benza,bet dabar ziuriu kad ekonomiskiau butu. Pries tai turejau benzina. Mieste valgydavo apie 18 litru.. Atsibodo dideles sumas palikineti degalinese nusipirkau dizeli. I degalines uzsuku reciau.
Uz trecia varianta balsavau ,jauciasi skirtumas piniginej,kai pilu benza ir dujas
Dabar vazineju masinyte ,kuri valgo tik dyzelina
Pilu 95 benziną, lekioju su 1.8l audi 80...nu gan pavalganti mašinytė...
Naudoju 95 benzina.
Dyzelina
Naudoju 95 benzina.
stai mano masiniukas..
neseniai nusipirkau, šviežiai įmontuota dujinė įranga, ir čiki piki viskas.... jau 5 metai kaip važinėju tik automobiliais, varomais dujomis, ir esu labai patenkinta.. Reikia tiesiog gerai prižiūrėti dujinę įrangą, ir nebus jokių bėdų net žiemą... Kurdavosi man be problemų net kai būdavo -25 C temperatūra... Ir visada pasisakysiu tik už dujinę įrangą, nes ji pigiausia.. Dyzelis gal ir neblogai, bet automatiškai automobilio išlaikymas brangesnis, nes reikai prieš žiemą atitinkamai pasiruošti, visokios ten pakaitinimo žvakės, generatoriai, akumuliatoriai ir t.t... O dar jei šalčiai dideli, tai pradeda dyzeliukas drumstis (jei lievą perki), pradeda kuro filtrai kištis, vienu žodžiu ilga litanija.... O vat su dujikėm skrendi sau...
neseniai nusipirkau, šviežiai įmontuota dujinė įranga, ir čiki piki viskas.... jau 5 metai kaip važinėju tik automobiliais, varomais dujomis, ir esu labai patenkinta.. Reikia tiesiog gerai prižiūrėti dujinę įrangą, ir nebus jokių bėdų net žiemą... Kurdavosi man be problemų net kai būdavo -25 C temperatūra... Ir visada pasisakysiu tik už dujinę įrangą, nes ji pigiausia.. Dyzelis gal ir neblogai, bet automatiškai automobilio išlaikymas brangesnis, nes reikai prieš žiemą atitinkamai pasiruošti, visokios ten pakaitinimo žvakės, generatoriai, akumuliatoriai ir t.t... O dar jei šalčiai dideli, tai pradeda dyzeliukas drumstis (jei lievą perki), pradeda kuro filtrai kištis, vienu žodžiu ilga litanija.... O vat su dujikėm skrendi sau...
QUOTE(pelytexxl @ 2009 12 08, 11:38)
stai mano masiniukas..
Na,as su dzipu atvaziaves i degaline pirktis duju nekaip jausciausi.. Beto dujiniu yrangu kurios gerai veikia labai daug. Tai tas pagedes,tai tas.. Kazkada nusipirkau bemsa su dujom.. Nebenoriu. Na bet kiekvienas renkasi savaip.
QUOTE(biesas66 @ 2009 12 09, 14:48)
Na,as su dzipu atvaziaves i degaline pirktis duju nekaip jausciausi.. Beto dujiniu yrangu kurios gerai veikia labai daug. Tai tas pagedes,tai tas.. Kazkada nusipirkau bemsa su dujom.. Nebenoriu. Na bet kiekvienas renkasi savaip.
O kas čia per nepilnavertiškumo kompleksas piltis dujas į DŽIPĄ? Tvarkinga, prižiūrima dujų įranga tarnauja ilgai.
o mes i visiskai nauja masina (po apkatkes) isidejom dujine iranga. Po 4 metu (arba 200 000 km) pakeitem varikli Dabar ka tik vel padarem naujam varikliui apkatke
95 benzas