Įkraunama...
Įkraunama...

Kavinės ir barai, į kuriuos įleidžiami šunys

QUOTE(bangabanga @ 2009 10 05, 18:54)
kiek man zinoma i kavine kafe cubu, kuri yra klaipedoje, ileidziama su sunimis thumbup.gif

kur ji yra?

Aš esu bandžiusi Klaipėdoje į Frydricho pasaže įeit į kavine su šuniu nors jis ir bokse buvo neįleido į vidų leido tik lauke būt.
O dėl parduotuvių tai į Arenos Rimi neįleido, kitur problemų nebuvo, bet aš visada ant rankų savąją paimu smile.gif
Ai dar esam buvę prie jūros Švyturio palapinėje, ten ir palaida lakstė dūko su kitu šuniu ir nieks nieko nesakė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo archeologe: 05 spalio 2009 - 17:33
netoli mazvydo alejos, buvusi parduotuve - vilniaus kailiai
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2009 10 05, 18:11)
bigsmile.gif oho. Kadangi ėjome į tris ir kategoriškai neįleido, nors šuniukai buvo tašėse, maniau, kad Klaipėdoje nė vienos kinų kavinės nėra į kurią įleistų su šuniukais.

beto ir ilejdo per juros svente db dar viena kineciu bariuka reikes isbandyti su suniuku ax.gif
Atsakyti
Kshiste, o tu čia šiaip sau apklausinėji ar tau reikia kažkokiam darbui, nes jei taip, tai galiu į a/ž apie savo miestą parašyti ax.gif
Atsakyti
Teko matyti, kai į kiniečius, esančius netoli Žemaitijos, irgi įleido su šuniukais tašėse. Pliusas jiems ir už tai, kad porcijos ten dyyydelės, kainos mažesnės nei kai kuriuose kituose kiniečiuose, bet... dauguma patiekalų man skanesni kitur. Beje, ten įleidžia su gyvūnais kaip kada. Teko matyti, kaip šunis nuneša ir automobiliuose palieka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2009 10 05, 18:11)
bigsmile.gif oho. Kadangi ėjome į tris ir kategoriškai neįleido, nors šuniukai buvo tašėse, maniau, kad Klaipėdoje nė vienos kinų kavinės nėra į kurią įleistų su šuniukais.

As zinau tik 2 kinieciu restoranus Klaipedoje kur skaniai gamina blush2.gif Ir i tuos pacius neileidzia doh.gif biggrin.gif

QUOTE(MissDoll @ 2009 10 05, 18:54)
Teko matyti, kai į kiniečius, esančius netoli Žemaitijos, irgi įleido su šuniukais tašėse. Pliusas jiems ir už tai, kad porcijos ten dyyydelės, kainos mažesnės nei kai kuriuose kituose kiniečiuose, bet... dauguma patiekalų man skanesni kitur. Beje, ten įleidžia su gyvūnais kaip kada. Teko matyti, kaip šunis nuneša ir automobiliuose palieka  ax.gif

drinks_cheers.gif Tikrai skanu ten 'kinieciu banbukas' ar kaip ten vadinas g.gif Vienzodziu reikes eit ten, jei ileidzia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mylka*: 05 spalio 2009 - 18:10
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 05, 18:54)
Kshiste, o tu čia šiaip sau apklausinėji ar tau reikia kažkokiam darbui, nes jei taip, tai galiu į a/ž apie savo miestą parašyti ax.gif

apklausa yra daroma viesinimui, kad sunu seimininkai zinotu "nedraugiskas" vietas ir jas ignoruotu. Sekantis etapas bus - viesuju maitinimo istaigu apklausa. Duomenis skelbsiu viesai, nes tai stiprus ginklas kovojant pries vidutinybiu taisykles.
Atsakyti
QUOTE(MissDoll @ 2009 10 05, 18:54)
Teko matyti, kai į kiniečius, esančius netoli Žemaitijos,

Ten šalia yra kirpyklą Perla. Būtent į tą restoraniuką mūsų neįleido su šuniuku ką tik pasiimtu iš salono. Vienas buvo likęs salone tvarkytis, tai ketinome restorane jo palaukti. Buvom sustabdyti tiesiog prie durų mad.gif
Tiesa, Akropolyje Step Top parduotuvėje taip pat buvome išprašyti lauk, nors atėjau pirkti konkrečių batų ( buvau jau anksčiau išsirinkusi), o šuniuką vyras laikė ant rankų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidulia: 05 spalio 2009 - 18:59
Jau rašiau kartą, bet nepatingėsiu pasikartoti - neįleido mūsų į Čili Kaimo LAUKO kavinę Vokiečių g. Vilniuje unsure.gif Daugaiu ten neinam schmoll.gif
Atsakyti
Paskaičiau ir net keista pasidarė g.gif
Mus įleidžia visur(Vilniuje),apart Panoramos RIMI, ir ČILI Panoramoje ir Europoje.. g.gif
Visos kitos kavinės įleidžia,tiek kineičiai,japonai,picerijos,ir klaipėdoje laisvai visur ėjome ir Nidoje,Palangoje,Druskininkuose bigsmile.gif
Atsakyti
thumbup.gif Mergaitės
COFFEE-INN kavinės Vilniuje ir Kaune. Ir dar ant durų pabrėžta, kad laukiama su augintiniais. Savininkas nuostabus žmogus.
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2009 10 05, 19:57)
Ten šalia yra kirpyklą Perla. Būtent į tą restoraniuką mūsų neįleido su šuniuku ką tik pasiimtu iš salono. Vienas buvo likęs salone tvarkytis, tai ketinome restorane jo palaukti. Buvom sustabdyti tiesiog prie durų mad.gif
Tiesa, Akropolyje Step Top parduotuvėje taip pat buvome išprašyti lauk, nors atėjau pirkti konkrečių batų ( buvau jau anksčiau išsirinkusi), o šuniuką vyras laikė ant rankų

Taip i tuos kinecius neleidzia ir i bambuka klaipedoje neileidizia verysad.gif taip pat akropolije dauguma baru neleidzia i cili kaima turbut ir i cili pica charlie o seip akropolije ejnam i mambo pica musu neisprase tai labai dziaugemes o akropolije viena karta pacioj maksimoi apsauginis mane buvo susistabdes pradejo ajskinti kad negalima sakau juk ne ciauciau nesuosi biggrin.gif O mamos karta neileido salia namu esancioje norfoje i kuria visalaik ejdavom su suniuku tai liepe priristi prie parduotuves tai mama apsauginiuj pasake,kad pati toi ji priris lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai nuo siol i jokia norfa nejnu su suniuku esu buvus ir cili picoi kur zemaitija tai nieko nesakydavo ajsku nz kaip dabar butu,o nepamenu kuriame bare net paklause gal suniukui ko reikia thumbup.gif O del lipduku ant duru i parduotuve,kad negalima sunu vestis tai su drauge sumastem taip,kad nesimes kitakarta koki arkli ar belekoki kita gyvuna lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juk ant duru tik suns lipdukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti