QUOTE(Aidulia @ 2009 10 05, 19:57)
Ten šalia yra kirpyklą Perla. Būtent į tą restoraniuką mūsų neįleido su šuniuku ką tik pasiimtu iš salono. Vienas buvo likęs salone tvarkytis, tai ketinome restorane jo palaukti. Buvom sustabdyti tiesiog prie durų
Tiesa, Akropolyje Step Top parduotuvėje taip pat buvome išprašyti lauk, nors atėjau pirkti konkrečių batų ( buvau jau anksčiau išsirinkusi), o šuniuką vyras laikė ant rankų
Taip i tuos kinecius neleidzia ir i bambuka klaipedoje neileidizia
taip pat akropolije dauguma baru neleidzia i cili kaima turbut ir i cili pica charlie o seip akropolije ejnam i mambo pica musu neisprase tai labai dziaugemes o akropolije viena karta pacioj maksimoi apsauginis mane buvo susistabdes pradejo ajskinti kad negalima sakau juk ne ciauciau nesuosi
O mamos karta neileido salia namu esancioje norfoje i kuria visalaik ejdavom su suniuku tai liepe priristi prie parduotuves tai mama apsauginiuj pasake,kad pati toi ji priris
tai nuo siol i jokia norfa nejnu su suniuku esu buvus ir cili picoi kur zemaitija tai nieko nesakydavo ajsku nz kaip dabar butu,o nepamenu kuriame bare net paklause gal suniukui ko reikia
O del lipduku ant duru i parduotuve,kad negalima sunu vestis tai su drauge sumastem taip,kad nesimes kitakarta koki arkli ar belekoki kita gyvuna
Juk ant duru tik suns lipdukas