Šiaip iš principo aš prieš šunis savitarnos parduotuvėse. Nes jei būtų leidžiami visi, tai niekad nežinai kur pasivoliojęs sulytas padaras ant tavo bandelės nusipurtė. Ale va šiuo konkrečiu atveju nematau aš nusikaltimo. Nu praėjo mažiukas vokietukas per tuščią prekybcentrį, ot tragedija...
QUOTE(megeja @ 2012 08 19, 18:25)
Aš pvz. negaliu pakęsti daugumos rūšių kvepalų. Ir ne tiesiog "negaliu pakęsti", o tiesiogine ta žodžio prasme užtraukia kvapą, turiuskubiai pasišalinti iš patalpos ar pasitraukti nuo kvepiančio asmens. Čia nejuokauju. Tai ką dabar daryt? Inicijuot kvepalų uždraudimo įstatymą?
Tai nereikia kvepalų. Turiu draugę, kuri ima dust nuo žuvies kvapo. Turiu draugę, kuri ima dust nuo braškių kvapo. Jaučiat kaip nefaina būtų jai praeit pro Bodyshop kai jie savo braškinę liniją reklamina? Turgun braškių sezonu nelabai gali užeit. Nu dūsta žmogus iškart. Tai ką? Draust braškes?
QUOTE(Arretė @ 2012 08 19, 19:13)
Kiek kartų teko griebt pagalį/akmenį ar maut apsisukus kiek kojos neša nuo pamėlusiom dantenom atlekiančio kažkieno numylėtojo šunėko.
Em... Esu treptelėjus koją porą kartų paskui mano kalę sekančius ir lojančius valkataujančius šunis. Kiti kažkaip nepuola manęs. Apsieinam be akmenų, pagalių ir bėgimų. Jūs gal tiesiog žmogus labai piktas, kad jus taip puola?
Sako, jaučia šunys...
QUOTE(sagyte @ 2012 08 19, 19:33)
( tikiuos niekas paskui nemirė, o jei ir mirė tesiilsi ramybėje )
Amen
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 08 19, 20:28)
nes mažiems visada yra visko daugiau, kas liečia kažkur priėmimus ir t.t.,
Ai, žinok
ramiakas ir su dideliais. Jei tu pats neini visas agresyvus ir pasiruošęs pasiriet, jei šuo tvarkingas, ramus, ant pavaduko... Tikrai, žinau, kad kartojuos aš šitam forume, bet jokių bėdų nėra. Aš su čekoslovake laisvai. Bičiulis su bobteilu (tai dar - vaje vaje - ir gauruotas), kitas su haskiu, nu vaikštom be bėdų po visur, ir taksi veža, ir t.t. Gyvenam normalioj Europos šaly, bent jau Vilniuje su dideliu šunimi gyventi gera ir lengva
Svarbu, kad šeimininkas adekvačiai elgtųsi.