Kaune leidzia su suniukais mielai "svarstykliu" restoranas
http://dreaminblog.t...s-sunims-buckis
ŠUNIMS DRAUGIŠKOS VIETOS VILNIUJE:
- Vero cafe
- Coffee Inn
- Studio9
- Piano Man
- Cozy
- Briusly
- Coco restobar
- Gringo
- Rene
- InVino
- Portobello
- Tamsta
- Cafe de Paris
- The Kitchen
- Balti drambliai
- Presto
- Vyninė Blusynė
- Vyninė TAPPO D`ORO
- Debut Cafe
- La Boheme
- ŠMC lauko kavinė
- Alaus namai
- Therry kepyklėlė
- Burbulio vyninė
- Pink Milkshake
- Čili picerija (lauke)
- CanCan picerija (lauke)
- Forto dvaras (Šiaurės miestelyje)
- Šnekutis
- Lietuvos Geležinkelių traukiniai (2 klasės vagonai)
- Jalta
- Kinų restoranas (prie VCUP)
- Submarinas
- De Vita viešbutis Druskininkuose
- Kybynlar (Trakai)
- Transilvanija
- Wok to Walk
- Tores (lauke)
- Kavinė Gabi (lauke)
- Obuolio respublika (lauke)
- Trys pušelės (lauke)
- Saint Germain vyninė
- Pas Juozapą
- Restoranas Lūja
- Vinchenso prie Baltojo tilto
- Kika (Šiaurės miestelyje)
- Yakata (lauke)
- Latte room
- Artistai
- California
Kvieciu issamiai aprasyti ir sunims nedraugiskas vietas su detalemis ir atsitikimais.
ŠUNIMS DRAUGIŠKOS VIETOS VILNIUJE:
- Vero cafe
- Coffee Inn
- Studio9
- Piano Man
- Cozy
- Briusly
- Coco restobar
- Gringo
- Rene
- InVino
- Portobello
- Tamsta
- Cafe de Paris
- The Kitchen
- Balti drambliai
- Presto
- Vyninė Blusynė
- Vyninė TAPPO D`ORO
- Debut Cafe
- La Boheme
- ŠMC lauko kavinė
- Alaus namai
- Therry kepyklėlė
- Burbulio vyninė
- Pink Milkshake
- Čili picerija (lauke)
- CanCan picerija (lauke)
- Forto dvaras (Šiaurės miestelyje)
- Šnekutis
- Lietuvos Geležinkelių traukiniai (2 klasės vagonai)
- Jalta
- Kinų restoranas (prie VCUP)
- Submarinas
- De Vita viešbutis Druskininkuose
- Kybynlar (Trakai)
- Transilvanija
- Wok to Walk
- Tores (lauke)
- Kavinė Gabi (lauke)
- Obuolio respublika (lauke)
- Trys pušelės (lauke)
- Saint Germain vyninė
- Pas Juozapą
- Restoranas Lūja
- Vinchenso prie Baltojo tilto
- Kika (Šiaurės miestelyje)
- Yakata (lauke)
- Latte room
- Artistai
- California
Kvieciu issamiai aprasyti ir sunims nedraugiskas vietas su detalemis ir atsitikimais.
Belmontas dar draugiškas, bent jau lauke.
HBH draugiška kelyje Nuo Molėtų link Vilniaus.
Nedraugiška mums buvo pakelės Tigraja (nors užeiginė super tuo, kad nėra išskirtinai brangu ir porcijos didžiulės), kelyje Kaunas-Ukmergė. Lauke leido valgyti, bet šalta tuo metu buvo, didelis vėjas ir negera. O viduje niekaip, nors šuniukas turėjo savo tašę. Barmenas tai labai malonus, atseit labai myli šuniukus, gaila jam, kad neleidžia, bet savininkai taip liepia dėl higienos atseit ir baudų. Tai tikrai įdomu. Kitiems nėra baudų, jei leidžia, o jiems yra...
O šiaip mielieji, ne mūsų šunys kavinėse nehigieniški, o pačios kavinės Nežinau jūsų žinių, bet aš pakankamai sužinojau apie ne vienos kavinės vidaus virtuves. Baisu ir šlykštu. Kai čia pat pamazgos, tualetas ir čia pat gaminama. Tai jau bent gėdytųsi tomis higienomis grasintis
Skaniausias ir geriausias maistas gamintas pačių namuose ir šunys šalia
HBH draugiška kelyje Nuo Molėtų link Vilniaus.
Nedraugiška mums buvo pakelės Tigraja (nors užeiginė super tuo, kad nėra išskirtinai brangu ir porcijos didžiulės), kelyje Kaunas-Ukmergė. Lauke leido valgyti, bet šalta tuo metu buvo, didelis vėjas ir negera. O viduje niekaip, nors šuniukas turėjo savo tašę. Barmenas tai labai malonus, atseit labai myli šuniukus, gaila jam, kad neleidžia, bet savininkai taip liepia dėl higienos atseit ir baudų. Tai tikrai įdomu. Kitiems nėra baudų, jei leidžia, o jiems yra...
O šiaip mielieji, ne mūsų šunys kavinėse nehigieniški, o pačios kavinės Nežinau jūsų žinių, bet aš pakankamai sužinojau apie ne vienos kavinės vidaus virtuves. Baisu ir šlykštu. Kai čia pat pamazgos, tualetas ir čia pat gaminama. Tai jau bent gėdytųsi tomis higienomis grasintis
Skaniausias ir geriausias maistas gamintas pačių namuose ir šunys šalia
Man labai patiko Flamenco Cafe & Vino Kaune, Laisvėj - nežinau, kaip viduj, bet lauke prisėdus su šunium, padavėja pirmiausia atnešė mums meniu, o tada nieko neprašoma, nieko nesakydama, šuniukui vandens atnešė, net nustebau pamačius, kad Kamė bliūdą gauna
[quote=Kshiste,2012 05 20, 08:51]
šitą sąrašėlį verta išsisaugoti
dar pridėčiau Vienuolyno kiemą (kitaip - Piano.lt) ir Vasaros Terasą (mokytojų namų kiemelis)
šitą sąrašėlį verta išsisaugoti
dar pridėčiau Vienuolyno kiemą (kitaip - Piano.lt) ir Vasaros Terasą (mokytojų namų kiemelis)
Druskininkuose mus lauke i leido Vido malune
Ne kavinė ir ne baras, Kauno "IKI"
QUOTE(Indreaja @ 2012 08 17, 22:35)
Ne kavinė ir ne baras, Kauno "IKI"
Būtų " ", jei įleistų absoliučiai visus ir legaliai. Kažkodėl nujaučiu, kad ant durų visgi yra ženkliukas, kad šunis vestis draudžiama. O džiaugtis taisyklių pažeidinėjimu ir darbuotojų apsileidimu neišvarant yra gėdinga...
Aha, aš tuo džiaugiuos, labai džiugu, kad atsirada tokių 100proc. teisingų žmonių, tik kaip aš tokiais steriliais netikiu.. atleiskite. šiaip esu dar didesnė blogietė gyvenime- neturiu kaimynų sutikimo laikyti šunis, vedžioju juos be antsnukių, kartais vedžioju juos parkuose, pasitaiko, kad einu ne per perėją, galėčiau dar pavardinti, bet, kad ne gėda karoče, hipė įduokit mane
QUOTE(Indreaja @ 2012 08 18, 15:11)
Aha, aš tuo džiaugiuos, labai džiugu, kad atsirada tokių 100proc. teisingų žmonių, tik kaip aš tokiais steriliais netikiu.. atleiskite. šiaip esu dar didesnė blogietė gyvenime- neturiu kaimynų sutikimo laikyti šunis, vedžioju juos be antsnukių, kartais vedžioju juos parkuose, pasitaiko, kad einu ne per perėją, galėčiau dar pavardinti, bet, kad ne gėda karoče, hipė įduokit mane
Neturiu ka pasakyt - sovietinis "derevnia" mentalitetas: Jei pavyksta issisukti ir "isdurti" teisesauga, valdzia ar net atskirus zmones - as kietas, as hipis. Hipis ne tas, kuris pazeidineja taisykles, o tas, kuris savo bendruomeneje (pabreziu zodi SAVO) nusprendzia tu taisykliu neidiegineti. Taip, kad jei sukursi savo miesta su savo namais ir gatvem, ten ir laikyk savo sunis, kuriems nereikia kaimynu pritarimo, lakstyk per gatve, kur i galva sauna ir vedziokis sunis, i uzdaras teritorijas. Nes pagalvoti apie salia esanti zmogu turbut neiseina. Kas jeigu tam iki butu buves zmogus su stipria alergija sunims? Tu butum gaivinus? Viena is priezasciu, kodel restoranai garsiai skelbiasi, kad priima sunis - kad zinotu tie, kurie negali tarp sunu but. Bet ne - zymiai svarbiau nusivest savo nupopintuka i iki ir pasirodyt, kokia as kieta - man taisykles negalioja. Siaubas ne zmogus.
QUOTE(Indreaja @ 2012 08 18, 16:11)
Aha, aš tuo džiaugiuos, labai džiugu, kad atsirada tokių 100proc. teisingų žmonių, tik kaip aš tokiais steriliais netikiu.. atleiskite.
Ir jum gera Lietuvoj gyvent tarp tokių kaip jūs? Pamazgų krūva per tokius "hipius" iš tėvynės liko. Pasidomėkit, kaip gyvena žmonės valstybėse, kur visi sąžiningi ir teisingi. Kodėl lygiuotis į blogiausius visada reikia.
Atleidžiu, ir net dėkoju, nes tokie žmonės kaip jūs davė man tikslą gyvenime - palikti jus čia kurti hipių valstybę ir nebesukti sau galvos.
O kol esu čia, tikrai ramiai pro mane nepraeitumėt su savo hipiška mąstysena.
Papildyta:
QUOTE(dovidiela @ 2012 08 18, 16:49)
Neturiu ka pasakyt - sovietinis "derevnia" mentalitetas: Jei pavyksta issisukti ir "isdurti" teisesauga, valdzia ar net atskirus zmones - as kietas, as hipis.