Įkraunama...
Įkraunama...

Kavinės ir barai, į kuriuos įleidžiami šunys

QUOTE(Zauber @ 2011 09 02, 08:44)
Paskambinus klausėm, ar galima su "šuniuku", o atėjom tai su arkliu, bet leido biggrin.gif

Nu kur jau ten Jūsų to arklio prieš maniškį lotuliukas.gif
Nedauk į barus vaikštom, bet išėjus su šuniu pasivaikščioti Vilniaus senamiestyje tai ten tai šen vis užsukam. Labiausiai lipo čia jau išgirti Balti Drambliai. Pernai, po to kai pabandė mums ten duoti vandens iš vienkartinio plastikinio bokalo, nupirkom ir nunešėm normalų šunišką bliudelį, bo į bokalą mūsų snukutis vargiai tilpo. Deja, per žiemą jie mūsų bliūdelį kažkur nudaigojo, tai šiemet mums teko pirkti naują ir vėl ten nešti. Tai jei Jūsų šuo Drambliuose gaus atsigerti iš metalinio bliūdelio (tiesa, kaip mums tai kiek per mažą nupirkome ax.gif ), tai dėkokit Kastorui mirksiukas.gif Beje, pernai jau vėlyvą rudenį prisėdus Dramblių kiemelyje, vietinis personalas pasiūlė mums su augintiniu užeiti į vidų... su visu mūsų arkliuku blink.gif Buvome maloniai nustebinti.
Esu tikras, kad į daugelį lauko kavinių dabar daugiau mažiau priima su augintiniais. Tik mes patys nelabai ten veržiamės, nes paprastai lauko terasose staliukai sustatyti viens prie kito, lankytojai sėdi nugaromis susiglaudę, tai mes su savo žvėrimi jaučiamės lyg drambliukai užėję į porceliano parduotuvę.
Prieš kelis metus Trakuose su mūsų a.a. Airių seteriuke bandėme užeiti į kibininės terasą - griežtai mūsų tuomet ten neįleido, o štai prieš kelias dienas su vilkogaudžiu įsileido mielai. Manau, kad visuomenės požiūrės į mūsų augintinius juda teisinga linkme wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gimine @ 2011 09 02, 13:34)
Tai jei Jūsų šuo Drambliuose gaus atsigerti iš metalinio bliūdelio (tiesa, kaip mums tai kiek per mažą nupirkome  ax.gif ), tai dėkokit Kastorui  mirksiukas.gif

Aha, dėkojam kaskart, nekilo abejonių, kieno tas dubenėlis, kai papasakojo, kaip jis atsirado biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, pamenu The Kitchen'e (ex Pegasus, didzioji g., 2a) teko vakarieniauti, tai draugai prie gretimo staliuko buvo su labradoru issitaise.
Atsakyti
Siandien isikalbejom ir isaiskinom dar viena vieta Kaune, kur isileidzia net ir su Dogo Argentino, reiskias isileidzia ir su bet kuo, tai Jum Pub Laisves alejoje thumbup.gif
Atsakyti
Na mūsų patirtis su didžiųjų šveicarų zenenhundu šį savaitgalį Vilniuje tokia:
Penktadienis: Krepšinio varžybos klube "Tamsta", vėliau kavinė "Cafe de Paris"

Sekmadienis:
Kartojam krepšinio varžybų stebėjimą "Tamstoje"

Tikrai maloniai įleido, nors šuo ir ne iš mažųjų, aptarnavo taip pat puikiai - atnešė bliūdelį vandens smile.gif Pirmą vakarą bliūdą pati nešiausi, bet nieko nereikėjo - jie viską ten turi thumbup.gif
Atsakyti
vilniuj - Rene (buvau pati su savo foksu ir viduj ir lauke, abiem atvejais ramiai po stalu miegojo)
InVino - ir viduj ir lauke
Portobello

o siaip visur lauko kavinese. na bet tikrai buvau maloniai nustebinta, kad tikrai daug kur ileidzia. Galu gale svarbiausia paklausti, ir graziai elgtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roothie @ 2011 09 13, 23:16)
vilniuj - Rene (buvau pati su savo foksu ir viduj ir lauke, abiem atvejais ramiai po stalu miegojo)
InVino - ir viduj ir lauke
Portobello

o siaip visur lauko kavinese. na bet tikrai buvau maloniai nustebinta, kad tikrai daug kur ileidzia. Galu gale svarbiausia paklausti, ir graziai elgtis smile.gif

papildau Vilniuje:
- Piano Man
- Cozy
- Briusly
- Coco restobar
- Gringo
- Coffee inn
smile.gif
Atsakyti
kadangi orai šiltėja, keliu temą į viršų smile.gif
Atsakyti
Na aš praėjusią vasarą buvau Šventojoje su retriveriu savo, tai net keliose lauko kavinėse mus mielai priėmė. Autostradoje stojant pavalgyti taip pat. Kažkaip orai šilti buvo - neteko pasiprašyti ar leistų į patalpas smile.gif

Atsakyti
Studio 9
Atsakyti
Transilvanija Mielai priema su sunimis smile.gif

http://www.diena.lt/...2#axzz1riiXIEnU

Kai man teko ten lankytis Buvo Čekoslovakų vilkšunis ir Uz ji 2 kart stambesnis dar smile.gif Gauruotas visas , tik veisles neisivaizduoju smile.gif bet Dydzio kaip Kaukazas suauges didelis smile.gif

P.s. Reiketų gal surinkti visas vietas į vieną postą smile.gif geriausia tai būtų pats pirmas , jei dar temos kurėjas aktyvus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo [Se]: 11 balandžio 2012 - 10:59
QUOTE([Se] @ 2012 04 11, 12:58)

P.s. Reiketų gal surinkti visas vietas į vieną postą smile.gif geriausia tai būtų pats pirmas , jei dar temos kurėjas aktyvus smile.gif

super būtų thumbup.gif
Atsakyti